🎭 Като две капки вода - сезон 8, тема 5

• 35 309
  • 631
  •   1
Отговори
# 525
  • Sofia
Имаше статия с предполагаемите участници.Фики ,Юруков,Къци,Софка,Рафи,Стефания Колева,Мишето 😤 и още няколко,които забравих ...

# 526
  • София
Не и лиглата Михаела. Ужас.

# 527
Оф, дано верно не е Мишенцето Rolling Eyes На нейно място къде-къде по-добре биха се справили Албена Михова, Маца, Неве, Милица.

# 528
  • Mediterraneo
Къци и Стефчо ок, но, наистина, само не онова лигаве Мишето!

# 529
  • София
Казаха сега, че утре в "Здравей България" ще обяват имената на всички участници.

# 530
  • Испания

На 22 февруари започва сезонът.

Участниците: Поли Генова, Азис, Софка, Фики, Михаела Маринова, Рафи, Милица Гладнишка, Кръстю Вапцаров.
Както писах преди време, 4 на 4.

Доволна съм 50%.

# 531
  • София
Единствено “Мишето” можеха да пропуснат, с другите съм ок, ще пада забава. 😀

# 532
Ех, не се сдържаха да не поканят златното Мишенце на Маги Animal Mouse Има ли предаване, в което да не ни е удостоила с присъствието си!? Скоро да я очакваме и в Х фактор "All stars" Joy

Останалите са готини. Малко съм разочарована, че Юруков не участва, заслужаваше втори шанс след второто място и е много талантлив...

# 533
Е Мишето е много талантлива, аз обичам да я слушам, ако и не се правеше на някакво инзвъземнл в ИГ, щеше да е чудна

# 534
Ех, не се сдържаха да не поканят златното Мишенце на Маги Animal Mouse Има ли предаване, в което да не ни е удостоила с присъствието си!? Скоро да я очакваме и в Х фактор "All stars" Joy
Ще я бутат и бутат, докато е я направят звезда, докато не я научи всеки в тая държава Rolling Eyes

# 535
  • Испания

Останалите са готини. Малко съм разочарована, че Юруков не участва, заслужаваше втори шанс след второто място и е много талантлив...

И не само. Гъмов също беше вечният втори, а правеше страхотни имитации. Не знам, обаче, в какво физическо състояние е.

Доволна съм от избора на Фики, Рафи, Милица и Азис. Останалите /за мен/ не са за подобен сезон.

# 536
Ще я бутат и бутат, докато е я направят звезда, докато не я научи всеки в тая държава Rolling Eyes
Май така излиза. Не знам Саня ли я бута ама не се минава и месец без да се появи на екрана. Баща ми я чу за пръв път на новогодишната програма на БНТ и без да знае коя е каза "Тази много мяучи бе!" Animal Joy Cat И за мен нейното е мяучене, не ми харесва и никога няма да ми хареса. А дори и да си много талантлив, като не спират да те навират в лицето на публиката, няма как да не станеш досаден.

# 537
  • Пловдив
Аз май съм единствената напълно доволна, много ми харесва избора! И Мишето си харесвам, макар да ме дразнеше в Х фактор, след "Стъпка напред" й станах фен .
Чакам с нетърпение!!!

# 538
Рафи, въпреки,че много го харесвам, предпочитах да не участва, тъй като вече е бил победител. По същата логика /с разликата, че не я харесвам/ е и участието на  Михаела Маринова. Поли Генова, не ми беше интересна и затова се чудя как въобще са я избрали за тук. Предполагам я компенсират по този начин за ранното ѝ отпадане в Маскирания певец. Трима фолк изпълнители са много за сезон, но и тримата пък бяха забележими и запомнящи се. От Къци и Милица съм доволна, че са включени. Определено можеше подбора да е по-добър.

# 539
  • София
Очаквах повече актьори, по-забавно е, защото не им пука да пеят перфектно, а гледат да направят образа.

Общи условия

Активация на акаунт