🎭 Като две капки вода - сезон 8, тема 5

• 35 281
  • 631
  •   1
Отговори
# 60
  • София
Какво си избра да пее Фики на финала? Другите трима запомних, него - не. Simple Smile

# 61
Какво си избра да пее Фики на финала? Другите трима запомних, него - не. Simple Smile

Лайнъл Ричи - Hello

# 62
  • София
Има нещо изкуствено и престорено в начина на говорене и на поведение на Димитър. Това не ми харесва. Някакво вътрешно мое чувство. Имаме много звезди, доказали се извън пределите на държавата и повечето от тях ми звучат искрено. При него тази искреност се губи.
Иначе няма лошо, че си е направил реклама. Аз явно съм пропуснала този момент. Или, че дава път на младите, въпреки че той не е много възрастен.
Изкуствен ми седи и прекалено преиграва. Но всеки има право на мнение и вътрешно усещане.

# 63
Странна птица е Маринов, фалшивее ми и на мен. Играе го родолюбец,  интересно,  дали ще има място и за по-бедни в неговата школа, или ще е само за заможни.Ще се радвам да се окаже пич, и да не съм била права. За сега добре осребрява оскара, следва " предай нататък" , нали...

# 64
Сега изгледах предаването на запис - Галя си е Галка от Каризма, Миро си е Миро

# 65
  • тук, на мястото си
Димитър Маринов е успял да запази скромността, спокойствието на обикновения човек за разлика от много други артисти и певци. Не се прехласва по чуждото, поне не пред зрителите. Всичко това може да е поза, не знам, дано не е. Не съм му фен, но не мога да отрека, че беше единствения участник, който много добре си изиграваше образа, макар пеенето да му куцаше.
Направи ми впечатление, че той даде 5 точки точно на Маги и после точно тя беше на пето място. Съвпадение? Не вярвам!

# 66
  • España
Скучен финал се очертава за мен! Никой не ми харесва! По-скоро съм любопитна как ще групират отпадналите!

# 67
# 68
И аз съм за Фики да бъде победител.Макар последното му преставяне да беше много зле,изобщо не му се получи имитцията на В.Найденов ,мисля,че се пренави и от престараване та едно нищо.Но като цяло имаше трудни образи и ги направи много сполучливо,наистина се стараеше да си преправи гласа и да имитира,не просто да пее.Дори когато имитираше Тодор Колев в първия момент се зачудих дали той прави и неговия образ или само този на Хилда,а Т.Колев е някой друг,беше неузнаваем.С Павароти се измъчи,но беше доста добро изпълнение.Не съм запозната какво пише за него,така че нямам някакво съставено мнение чрез медиите.Изглежда ми талантливо и добро момче.
Останалите трима претенденти не ги харесвам по различни причини.
Много слаб сезон беше,много.А Луна - абсолютната излагация.

# 69
Мен много ме впечатли като Ерос Рамацоти имах чувството, че чувам него.

# 70
# 71
  • Испания
Извинете за последователните постове. Изтекло е времето за редактиране на предишния.

# 72
  • DE
Гледам Евровизия 2017 и ми стана смешно, един от участниците силно прилича на Гошко, само дето е по кръгъл Joy
Скрит текст:

# 73
Гледам Евровизия 2017 и ми стана смешно, един от участниците силно прилича на Гошко, само дето е по кръгъл Joy
Скрит текст:

Като две капки вода. Joy

# 74
  • Испания
Маги Джанаварова е в "Събуди се".

Общи условия

Активация на акаунт