🎭 Като две капки вода - сезон 8, тема 5

• 35 294
  • 631
  •   1
Отговори
# 75
https://youtu.be/ZGaUTjbvnV0
Всичко за живота на Димитър Маринов. Абстрахирайте се(който не харесва Тото), от това, че водещ е Тото.
Димитър е имал  изключителни преживяваниия- осиновяваане, бягство от казарма, затвор, бягство в Америка, как попада от улицата при добри хора, без да знае езика...
Невероятен живот и съдба!

Последна редакция: сб, 16 май 2020, 19:35 от criisi

# 76
  • Испания

Тъъъъъъъкмо да започна лееееко да я харесвам и оплю Music Idol /в сезона, който участваше - сезон 3, жури бяха Дони, Фънки и Мария фолкаджийката/. Колко удобно! Вървеше по бТВ и благодарение на този формат стана популярна. Не понасям нагаждачите. Дотук беше.

Dimiter Marinov
12 de diciembre de 2019 ·
Мисъл на Деня: До моите студенти.

ПРЕМАХНИ ДРАМАТА ОТ ЖИВОТА СИ, ЗА ДА УСПЕЕШ!

Има хора на този свят, за които смисълът на живота е да създават "драма". "Те" мамейки, придърпват други в хаоса си с удоволетворението да контролират. А защо "драмата" е лоша? Защото ще те остави емоционално и психически омалял и сконфузен. "Драмата" ще саботира мечтите ти, защото няма да имаш енергия да правиш каквото и да било друго, докато си потопен в нея. Най-бързият начин да загубиш фокус е, да си губиш времето с хора, които не заслужават вниманието ти.
Как да разпознаеш "The Drama Queen or King"?
1. "Те" прекарват времето си в оплаквания и в обвинения на други. Когато се оплакваш, ти губиш силата си. А бидейки слаб, ти не можеш да правиш каквото и да било, защото вече си жертва на невежество и пошла суета.
2. "Те" се представят винаги за потърпевши. Потърпевшите никога не спират да мислят за миналото си и така, "те" нямат бъдеще, а и ти с тях.
3. "Те" живеят в постоянна негативност. А когато си негативен, ти отблъскваш успеха и истинските удоволствия на живота.
4. "Те" живеят, заплетени в собствените си мисли. Мисли, фокусирани само към това, което е грешно в живота или не става. Ако си с тях, ти никога няма да съумееш да видиш и осъзнаеш нужните възможности и реалния си потенциал.
5. "Те" са позьори и подражатели. Въвличайките в техния свят, "те" отнемат енергията ти, губят времето ти и накрая, погубват мечтите ти. Ние всички имаме определен запас от енергия във всеки наш ден. И щом тази енергия е разпиляна, то си разпилян и ти с нея.
6. "Те" са отдадени на токсични навици и такива "приятелски" връзки. И ти като част от такава връзка, придобиваш тези навици и почваш да се давиш в тях. Ще потъваш без да можеш да изплуваш.
7. "Те" са жертви на медиите представяйки се за "hip" and "cool", за да привличат внимание. Порицавайки и критикувайки околните със скрупули, "те" лекуват собствените си комплекси и ограничения.
8. "Te" се обграждат и прекарват времето си с хора, които правят много по-малко от тях самите. И бидейки в такава "група", ти никога няма да ги надминеш или направиш повече от това, което "те" са - няма да ти позволят. "Покажи ми своите приятели и аз ще ти покажа твоята съдба!"
9. "Те" обожават клюки и само коментират какво другите правят, какво говорят и мислят. Ако ти си толкоз концентриран в другите, ти никога няма да тласнеш своя живот в мечтаното бъдеще и няма да успееш в него.

В кратце: Животът винаги предлага моменти с доза драма, но с постоянна житейска драма се лишаваш от възможния продуктивен и тъй желан, успешен живот, който ти би имал!

Нека Драмата живее само там, където й е мястото - на Сцената!

Благодаря ви и до следващия път!

Последна редакция: нд, 17 май 2020, 11:52 от 𝐒𝐦𝐢𝐥𝐞𝐲𝐬

# 77
Очаквам с нетърпение финала утре. Нямам фаворит, но си мисля, че Дара ще спечели.
И със сигурност ще ми липсва това предаване...

# 78
Най - приятната изненада за сезона за мен е Фики. Освен, че е син на Тони Стораро, нищо друго за него не знаех. А се оказа млад възпитан мъж с музикално образование. Маги Джанаварова, така и не ми допадна, особено факта, че все я побутват. Толкова ми е изкуственна, че няма на къде повече

# 79
Аз не разбрах обаче, защо журито се възхищаваха щаваха толкова от Георги, какво толкова видяха в него? Да, имаше и добри имитации, но на слабите му изпълнения също го хвалеха, за разлика от другите изпълнители.
Да кажа, че много харесвам Вергов, като жури. Дава много кратки и смислени коментари. И много се забавляваше.

Последна редакция: нд, 17 май 2020, 23:15 от monii

# 80
И аз не разбрах за Георги.В началото всички го хвалеха,без Фънки.После начело с точно с него,започнаха голямото прехласване.Съмнителна работа.

# 81
  • Испания
Въпросът трябва да бъде отправен към Маги Халваджиян. Първо включи това антипатично бездарие във формата като девети участник - прецедент във формата, след това го избута до финала.

Много минуси този сезон: споменатите за Георги, участието на Лухче, на Галина Курдова...

Хубавото в този сезон /за мен/ беше участието на Димитър Маринов /очарована съм, че можах да го гледам всеки понеделник/, на Фики /тотално се промени мнението ми за  него/, на Тото /справяше се актьорски със задачите/, на Антоан /изключително чаровно и талантливо момче/.

# 82
Георги е приятел нa Цветелинa Яневa, моятa теория е, че по тaзи линия може няКОЙ дa е ходaтaйcтвaл зa него 😊 Инaче имa глac момчето, не може дa cе отрече

# 83
Да кажа, че много харесвам Вергов, като жури. Дава много кратки и смислени коментари. И много се забавляваше.
И аз го харесвам. Сдържан в коментарите, не говори излишно дълго, но много емоционално реагира на някои изпълнения - очите му го издават. Има много доброта и топлина в тях.

# 84
Той не говори дълго щото нямa кaкво дa кaже 😁 a и не му cе зaнимaвa много

# 85
  • Испания
И аз го харесвам. Сдържан в коментарите, не говори излишно дълго, но много емоционално реагира на някои изпълнения - очите му го издават. Има много доброта и топлина в тях.

Абсолютно! И той е част от хубавото този сезон.

Магърдич Халваджиян в "Дискурси" с Ивайло Цветков

В "Здравей, България"

Последна редакция: пн, 18 май 2020, 09:13 от 𝐒𝐦𝐢𝐥𝐞𝐲𝐬

# 86
Скрит текст:
Георги е приятел нa Цветелинa Яневa, моятa теория е, че по тaзи линия може няКОЙ дa е ходaтaйcтвaл зa него 😊 Инaче имa глac момчето, не може дa cе отрече
Ехеее, в какви конспирации влизате само. Чак толкова едва ли. Аз си мисля, че Халваджиян още в началото си е мислел да покани JJ и Антон (който също е лице на Нова) и просто е решил да го разиграе все едно прави кастинг, това си е абсолютен маргетингов трик.
Колкото до това, че JJ стигна до финала - чист късмет. Да, журито си бута определени хора, но това по-скоро е от някаква симпатия или лични отношения, едва ли някой им е наредил така.

# 87
# 88
Пижамата на Рачков много му отива на обувките.

# 89
  • София
Радвам се, че свършва само заради Луна. Не мога да я приема тази жена, изключително неприятна е.

Общи условия

Активация на акаунт