В момента чета ... 65

• 43 450
  • 745
  •   1
Отговори
# 615
  • София
Прочетох Тебеширения човек и толкова да не ми хареса... Мудна, хаотична, пълна с някакви клишета, скалъпена историйка. Героите в нея от безличен по-безличен. Диалозите ги разпознавах само по тиретата пред тях, толкова и те никакви.
Текст от чертички, абсолютно тебеширена книга... До следващия дъжд и си забравил, че е сред прочетените.
А по мое мнение е на светлинни години пред " Похищението на Ани Торн". Представи си тя каква е. 😂

# 616
Ако и тя е толкова празна... представям си. Много се радвам, че няма и да разбера. А се бях засилила и нея да купувам.

# 617
Преди малко приключих „Светлина в пукнатините” Луиз Пени и нямам думи да опиша колко много ми хареса книгата. Толкова уют,  топлина и човещина лъхаше от историята.  Инспектор Гамаш се превърна в един от любимите ми герой.
За утре съм си приготвила „ Библиотеката на Въглен връх”.

# 618
Прочетох Тебеширения човек и толкова да не ми хареса... Мудна, хаотична, пълна с някакви клишета, скалъпена историйка. Героите в нея от безличен по-безличен. Диалозите ги разпознавах само по тиретата пред тях, толкова и те никакви.
Текст от чертички, абсолютно тебеширена книга... До следващия дъжд и си забравил, че е сред прочетените.
А по мое мнение е на светлинни години пред " Похищението на Ани Торн". Представи си тя каква е. 😂

Леле, сега се замислих, че и за двете не мога да се сетя за какво се разказват даже 😁 Слагам ги при книгите, които ще даря.

Зарязах “Носферату”, нещо не ми върви.

Прочетох “Почти нормално семейство”. Хареса ми без да е уау, обаче голяма мъка са ми тия улици в скандинавските романи, а те много държат всичко да е описано на коя улица е. В моята глава тия думи звучат по-благозвучно 😁

Сега чета “Дом” на Камелия Кучер.

# 619
  • Разпиляна във въображението
За утре съм си приготвила „ Библиотеката на Въглен връх”.

Каква лудница е тази книга Simple Smile

Започнах "Към звездите" от Брандън Сандерсън.

# 620
На "Тебеширения човек" от години му се каня и все като посягам да го купя, се отказвам. Добре, че споделихте, та да не си губя времето Grinning

# 621
На мен пък и Тебеширкото ми хареса, и Ани Торн Sweat Smile
Приятни ми бяха за четене ...

# 622
Аз започнах да чета "Похищението на Ани Торн" миналата година, не беше зле, но уморителното пътуване си каза думата, заспивах над книгата, и така не се наканих да я довърша, но ще поправя това със сигурност.

# 623
И аз харесах "Тебеширения човек", дори доста се бях впечатлила от развитието накрая.

# 624
  • София/Севлиево
Аз вчера почнах "Земя на сенки" на Елизабет Костова.Върви доста по-добре от "Историкът",който все пак ми хареса,но в началото го четях доста мудно...

# 625
Мъча " Институтът " от Стивън Кинг и макар да съм по средата, все още не ме е завладяла. Кажете ми, че си струва да я довърша моля ви Rolling Eyes

# 626
Мъча " Институтът " от Стивън Кинг и макар да съм по средата, все още не ме е завладяла. Кажете ми, че си струва да я довърша моля ви Rolling Eyes

На мен "Институтът" ми хареса и дори, по мое мнение, краят си беше много добре, не беше претупан и нелогичен.

# 627
  • в моята си къща
Никак не ми хареса  на мен Тебеширения човек. Абсолютно изсмукана, от пръстите, история с още по лош финал.

# 628

На мен "Институтът" ми хареса и дори, по мое мнение, краят си беше много добре, не беше претупан и нелогичен.
Мисля си, че екранизацията би изглеждала страшна, зловеща история, но като чета нищо такова не усещам. Ще я дочета все пак де, щом краят е добър.

# 629
  • София

Мисля си, че екранизацията би изглеждала страшна, зловеща история, но като чета нищо такова не усещам. Ще я дочета все пак де, щом краят е добър.
Аз съм от феновете на Кинг, но за мен тази книга му е "средна хубост". Имаше интересни моменти, самият край не ме впечатли, обаче.

Общи условия

Активация на акаунт