Страсти – градините в София, кампания 2020/2021 - тема 1

• 36 876
  • 763
  •   1
Отговори
# 645
  • СОФИЯ
Строителството не е в ресора на дирекция Образование.

# 646
  • София
Един вид щом строителството не им е в ресора да очакваме често джуркане на критерии за да отчитат дейност ли?

# 647
  • СОФИЯ
Е, може да се очакват и други неща. Напр. във всяка ДГ да има от трите вида специалисти по наредбата за приобщаващото образование, не само евентуално логопед и т.н.
Дайте предложения, които да са реализуеми от двете дирекции - Образование и Здравеопазване.

# 648
Здравно-профилактичните карти сами ли си ги принтирахте? Не намирам в книжарниците..
Тук има някаква, които изглежда достоверно..

https://www.vega33.com/lichna-zdravno-profilaktichna-karta.html#prettyPhoto[prd]/0/

# 649
  • Sofia
Разпечатват се от самия педиатър. Представлява лист А4

# 650
О, благодаря. Не знаех Simple Smile

# 651
Не всеки педиатър може да разпечата. По-добре проверете предварително с вашия, за да не се наложи да търсите карта. В кой район търсите?

# 652
Аз купих от книжарницата.

# 653
В Дружба 2, София търся.

# 654
В Дружба 2, София търся.

За съжаление за там не знам къде има. Иначе аз съм вземала от книжстницата на 25ДКЦ в Младост.

# 655
В Office 1 Superstore има. Купих от там.

# 656
  • София
Дружба 1, до детска градина Калинка има малка книжарница, от там купих аз.

# 657
  • Sofia
Имам въпрос и тук обикновено получавам най-бързо адекватен отговор. Госпожите в градината на дъщеря ми въведоха правило детето да бъде водено до 8:10 сутрин, в противен случай вратата е заключена и няма да го приемат. В старата градина също имаше такова правило, но беше обвързано само със закуската - водиш детето до 8:30 ( което пак е по-нормално), за да закусва там. Иначе съм ги водила и в 10 часа без никакъв проблем. Длъжна ли съм да спазвам желанието им и какво да направя ако утре я заведа в 8:11 и ми я върнат?

# 658
  • СОФИЯ
Не могат да я върнат. И как така учителките въвеждат някакви ограничения.

# 659
Мда, аз вчера бях на родителска, казаха ни да си водим децата до 08:00. А така се радвах, че ще поспиваме повече, защото няма да пътуваме сутрин, ама ето.

Общи условия

Активация на акаунт