Пазаруване от Amazon - тема №89

• 62 376
  • 741
  •   1
Отговори
# 540
Според мен наистина не си заслужава отэамазон хлебопекарна, и аз мислех да сикупя, но накрая ми подариха, правих няколко пъти и я прибрах Simple Smile Сега правя хляб д квас и се замислям дяли не могя дя я ползвам ?!

# 541
Моите родители правят хляб с квас в хлебопекарната. Мога да питам как точно ако искаш?

# 542
  • Mediterraneo
мерси , от Лидл урОд нивгаж веч дребни ел. уреди, До момента през годините 3 миксера с кратък живот разправия , части няма, ще се поправят и така си остават, кафемашина, цитрус преса , чопър..все на Лидлската марка Кревит ли е там как се казва не помня. Виж спалното им белжо е стабилно.

Явно не ти се занимава с поправки, защото Лидл са на много високо ниво в гаранционното обслужване. Кривит е марката им, но за спортни дрехи, обувки, уреди и аксесоари.

# 543
Tartaletka
може да са екстра в чужбина, но аз говоря за БГ
Значи 3 дребни ел.уреда..носих в сервиза взеха ми ги и...се почна елате сега, елате след седмица елате другия месец накрая единия го загубиха другите от мотане ме сви шапката и им теглих една !!!
Сега ако вземеш нещо и не ти хареса и го върнеш до 7 дни, парите франко на касата, одма Wink признавам ги за това
Но със сервиза им , не желая да си го причиня.

# 544
Доста повече от 7 дни е връщането. 90 е. Нищо общо със следсервизното им обслужване е това, кето описваш. Още повече за дребните повечето пъти дирекшън връщат парите, ако нямат да заменят.
Влез малко в лидълската тема, нищо общо с това, което описваш.

# 545
мерси , от Лидл урОд нивгаж веч дребни ел. уреди, До момента през годините 3 миксера с кратък живот разправия , части няма, ще се поправят и така си остават, кафемашина, цитрус преса , чопър..все на Лидлската марка Кревит ли е там как се казва не помня. Виж спалното им белжо е стабилно.

Явно не ти се занимава с поправки, защото Лидл са на много високо ниво в гаранционното обслужване. Кривит е марката им, но за спортни дрехи, обувки, уреди и аксесоари.
Имам лидълската хлебопекарна и съм много доволна, майка ми и колежката ми също - не съм чула някой да се оплаква. Относно гаранционното обслужване - бях купила конвектор - доста евтини бяха. В края на гаранционния период, след 2 години, почна да прави проблеми - не всеки път тръгваше. Върнах го и в рамките на седмица ми го замениха с нов, при това от по-новия модел, с дистанционно.

# 546
  • Mediterraneo
Именно, аз съм се абстрахирала от опита си в чужбина. Пазарувала съм години наред в Лидл България, продължавам да следя темата, та нещата не стоят, както ти твърдиш, със сигурност. Ако ти се занимава, има начин. Тя и сестра ми( в чужбина) като се счупи нещо, го хвърля, нищо, че е гаранционно, просто не й се занимава.

# 547
Мацки, знам че не е много за тук въпроса, но моля препоръчайте фирма, която да закупи от мое име нещо от икеа.юк, не мога да си направя профил в сайта..

# 548
Момичета, с мм искаме да си вземем зъбен душ, дали някой от тези си заслужава?
Soocas W3 Oral Irrigator Dental Portable Water Flosser - 37 долара
https://a.aliexpress.com/_dXvezIW

и в Амазон за 35 паунда:
Panasonic EW1211 Rechargeable Dental Oral Irrigator
https://www.amazon.co.uk/dp/B009GUDVW4/r...bFbHMR2PS5

# 549
Мацки, знам че не е много за тук въпроса, но моля препоръчайте фирма, която да закупи от мое име нещо от икеа.юк, не мога да си направя профил в сайта..
Направих регистрация без проблем току-що в ikea.com (не е с .uk). Мога да ти дам профила, а ти си смени имейла и паролата, като така ще стане само твой.
Иска потвърждение на имейл и телефон, но не е задължително. Аз въведох телефона на Gabieli.

# 550
  • Варна
и в Амазон за 35 паунда:

Ползвам този от 2 години насам и съм доволна. Преди това бях взела един китайски, който работеше добре, но се повреди бързо, после поръчах Phillips Airfloss, който беше дефектен, та го върнах, пратиха ми друг - и той не работеше добре, върнаха ми парите и чак тогава взех Панасоника.

# 551
Благодаря, справих се (питах ggbb и въведох техния тел.), но за съжаление на последна стъпка ми дава само self collect от магазин, а преди това пишеше че продукта е available for delivery..
Извинявам се, че разводних темата

# 552
и в Амазон за 35 паунда:

Ползвам този от 2 години насам и съм доволна. Преди това бях взела един китайски, който работеше добре, но се повреди бързо, после поръчах Phillips Airfloss, който беше дефектен, та го върнах, пратиха ми друг - и той не работеше добре, върнаха ми парите и чак тогава взех Панасоника.
Дали тече? Често от коментарите са, че тече контейнерчето с водя.

# 553
  • Варна
Не знам какво имат предвид под "да тече". Контейнерчето е малко, пълня го 2-3 пъти, за да си мина всички зъби, както искам. Затваря се с капаче и е отстрани - не съм забелязала да тече, но и не го държа с отвора/капака надолу, а и вода пръска доволно от силата на струята. Надвесена съм над мивката така или иначе. Не го оставям пълно, след използване.

# 554
Аз да попитам, получихте ли си смарт гривните. Споделете мнения, моля.

Общи условия

Активация на акаунт