Пазаруване от Amazon - тема №89

• 62 502
  • 741
  •   1
Отговори
# 285
  • Пловдив
Здравейте,
Моля,да ми препоръчате хубав шоколад за готвене,най-добре от шоколадовите топчета,които се разтапят и могат да се ползват за десерти.
Благодаря!

# 286
  • София
Само от този съм купувала, преди 2-3 години. Хареса ми, но не съм пробвала другите видове. Тогава беше на много добра цена -само £8 за 2кг.

# 287
  • София
Само от този съм купувала, преди 2-3 години. Хареса ми, но не съм пробвала другите видове. Тогава беше на много добра цена -само £8 за 2кг.

И аз съм купувала от този, но на по-ниска цена от тази в момента.
Препоръчвам го Simple Smile

# 288
  • София
Гледам, че обсъждате фитнес гривните. Аз много не ги разбирам, но имам две-три подарък и на тези които се зареждат като се изважда каишката към екранчето и двете се разхлабиха така, че едната два пъти я губя и случайно се намира, а другата при рязко тръскане на ръката и веднага пада. И двете вече стоято в къщи и са неизползваеми - работят си, но ...... не могат да се носят. Най-старата хуавей, която ми е с най-малко опции, но зареждането е с приставка отдолу на самото устройство - не е мръднала....

# 289
Аз шоколад за готвене взимам от БГ, ако искаш мога да ти дам координати

# 290
Благодаря за разяснението за гривните. Може ли и на мен координати за шоколада моля?

# 291
Пишете тук де, всички да знаят!

# 292
  • Пловдив
Пишете тук де, всички да знаят!
Темата все пак е друга тук Wink

# 293
Искам да попитам за програмата Spar Abo ,преди се казваше по друг начин .При покупка на пет артикула от програмата би трябвало да отключи 15% отстъпка, аз имам 8 неща и процента седи на 5 .
Имате ли идея защо може да е така ?
Преди беше по различно подредена програмата ,когато избереш продуктите можеш да ги видиш като нещо в планов календар и там си настройваш кое кога да получаваш ,виждаш процента отстъпка и т.н. и това преди да си пуснал поръчката за изпълнение.
Сега него намирам това нещо ,виждам ги само в кошницата. ...
И не знам после когато искам да спра абонамента ,къде ще открия тези неща.

# 294
Закупих Air fryer от Amazon Deutschland. Изключително съм недоволен от продукта... искам да го върна но за съжаление изхвърлих оригиналната кутия. Дали Amazon ще го приемат в нормална кутия?

# 295
  • Варна
Ще го приемат. Но им пиши предварително на имейла за да уточните подробностите по връщането и да няма изненади после.

# 296
  • Пловдив

И аз съм купувала от този, но на по-ниска цена от тази в момента.
Препоръчвам го Simple Smile

И аз до сега ползвах тази марка,ама доста е вдигната цената.Последно купих пакет 3 кг за 25 паунда.Много е хубав,но търся някаква по-евтина алтернатива.

# 297
  • Тополовград
Препоръчайте ми часовник за млад мъж  30 годишен около 500 лв.

# 298
  • софия
jacques lemans
Обслужването след това - смяна на каишка, почистване, поправка, е отлично (за София). Тук имат добри цени също.

# 299
  • София

За тази цена може да купите хубав, швейцарски часовник офлайн, но може и онлайн, от проверени български търговци. Не зная откъде сте, но в софийските молове, както и на ул.Раковски, имат магазини и дори може да ви направят отстъпка. Купувала съм от Сердика, но съм купувала и от Ринг мол. Понякога в Амазон има много изгодни предложения за швейцарски часовници, но зависи дали ви трябва в кратък срок и дали продавача е Амазон.

Общи условия

Активация на акаунт