Пазаруване от Amazon - тема №89

• 62 401
  • 741
  •   1
Отговори
# 495

Take advantage of £5 off your next purchase of £25 or more - instantly.
Add the code GIFT05 at check-out.
The Promotional Code may only be redeemed against items sold by Amazon.
The Promotional Code cannot be used to purchase Amazon.co.uk Gift Cards, items sold by third party Sellers (even if "fulfilled by Amazon" or "Prime Eligible"), Warehouse Deals, digital products, e-books, alcohol, baby and infant formula, e-cigarettes (including e-liquids, refills and accessories), delivery costs, or against gift wrapping costs).
The Offer is valid only between 29 June 2020 and 12 July 2020, and limited to 10,000 coupons.

# 496
Здравейте,
Имаше сайт за евтини куфари,с доставка до България.Немски.Не е koffer.de ,друг беше . Преди няколко месеца се коментира в темата. Някой сеща ли се ?
Благодаря!

# 497
# 498
Този беше,благодаря ! Няма проблем с доставка до БГ,нали ?

# 499
В Zalando днес има оферти на Vans.

# 500
  • Пловдив
В Zalando днес има оферти на Vans.
от там пак ли с превозвач се пазарува?

# 501
И в кое заландо?

# 502
Да, с превозвач. Zalando prive espania. Извинявам се, че не доуточних.

# 503
  • Mediterraneo
Ау, мерси, отивам да гледам.

# 504

Take advantage of £5 off your next purchase of £25 or more - instantly.
Add the code GIFT05 at check-out.
The Promotional Code may only be redeemed against items sold by Amazon.
The Promotional Code cannot be used to purchase Amazon.co.uk Gift Cards, items sold by third party Sellers (even if "fulfilled by Amazon" or "Prime Eligible"), Warehouse Deals, digital products, e-books, alcohol, baby and infant formula, e-cigarettes (including e-liquids, refills and accessories), delivery costs, or against gift wrapping costs).
The Offer is valid only between 29 June 2020 and 12 July 2020, and limited to 10,000 coupons.

Има ли такъв код и за някой от другите amazon-и? Имаше май за немския писано в темата, но не намирам поста. Трябва ми за един артикул, който точно в английския сайт не е с продавач amazon, а в немския, френския, италианския и испанския е (егати каръка, точно в Amazon-a, където има код, продавачът да е друг Cry ).

# 505
Опитвам се да си сменя имейла, който съм дала преди 100 години при регистрацията си в Амазон.де. Не го ползвам, защото го хакнаха. Еми 3 пъти слагам друг, уж ми изпраща код за потвърждение, който да вкарам за промяна и пак като вляза, съм със стария имейл. Правя поръчки от други сайтове, като ползвам плащане с данните ми в Амазон. Еми пращат ми потвърждение на поръчките на имейла, посочен в Амазон, а аз не мога да ги видя, защото както писах, вече е несъществуваш.
Имал ли е някой такъв проблем?

# 506
  • Сф
GESCHENKE5 мисля, че беше в немския

# 507
Мернах Vans във Fashion days днес (намалени). Извинете, че не е точно за темата.Blush

# 508
Опитвам се да си сменя имейла, който съм дала преди 100 години при регистрацията си в Амазон.де. Не го ползвам, защото го хакнаха. Еми 3 пъти слагам друг, уж ми изпраща код за потвърждение, който да вкарам за промяна и пак като вляза, съм със стария имейл. Правя поръчки от други сайтове, като ползвам плащане с данните ми в Амазон. Еми пращат ми потвърждение на поръчките на имейла, посочен в Амазон, а аз не мога да ги видя, защото както писах, вече е несъществуваш.
Имал ли е някой такъв проблем?
Аз имах подобен проблем.Смених мейла,и нещо в настройките рових в акаунта ми в амазон и стана.Повече нямам поща на компроментирания мейл,идва си на новия всичко. Но си спомням ,че освен кода и в акаунта бърниках в настройките,в адресите за получаване  също май го имаше и го смених ,но да не те заблудя?!

# 509

Общи условия

Активация на акаунт