Великобритания - тема 82 Лятна Малко Коронована

• 32 975
  • 736
  •   1
Отговори
# 285
  • UK
За стъпалата аз си купувам само обувки на Скечърс за работа и то такива за бягане, защото подметките им са "нарязани" и са по лесни за ходене дълго време, и отделно стелки на Шол за plantar fasciitis, само че ги нося наобратно, лявата на десния крак. Не знам защо така ми е по удобно. Аз съм с доста наднормено тегло съм на крака по 6-8 часа на ден и иначе нямам шанс.

# 286
И моята работа е на крак. Било е да ме болят целите, крака мускулите от преумора. Това не му харвсвам на Англия само. На рецепция в хотел седят прави. Продавачката в магазина, един клиент да няма и работа да няма седят прави. Тука са стенд ъп нация. Поне плащат. То и цял ден да подпираш стол, да не можеш да мръднеш не е лесно де.

# 287
  • UK
Мда, поне на нас ни разрешават да носим маратонки, стига да са черни. На предишната ми работа категорично забраняваха, трябваше да сме смарт облечени, та ходех с онези отвратителните балеринки, които са най неудобните и създаващи проблеми с краката обувки на света. По принцип маратонките за бягане не ми харесват на външен вид, предпочитам тенис или скейт тип, с равна плоска подметка, но те не са удобни за дълго ходене, особено ако като мен си непрекъснато на колене (ниските рафтове ми е по удобно да ги подреждам на колене, вместо да се навеждам, че и гърба трябва да се пази Simple Smile Иначе за една седмица откакто сме започнали работа съм свалила три килограма, които бях качила последните три месеца покрай нищоправенето. Сега ако може да сваля още 60, цена няма да имам.

# 288
И аз харесвам скейтърски кецки. Конверс много обичам, обаче от дългите разходки в карантина ми направиха пришки. Не съм го вярвала. Пума маратонки обичам с мемори пяна. Последно работя с едни маратонки, взети от вашата верига. Неизвестна за мен марка, обаче  се оказаха много здрави и удообни.

# 289
  • Истински се вижда само със сърцето.
Поне сте с нормални обувки на работа Simple Smile представете си сега 8 часа прав и ходещ със сейфти обувки, хем са тежки заради металната вложка, хем са твърди.

# 290
И аз съм цял ден на крак. Трябва да съм смарт и с подходящи обувки. Много трудно намирам такива, с които да се чувствам ок 9 часа на ден и изминати поне 7-8 км. Като попадна на правилните си купувам няколко чифта.

# 291
Илейн, аз те разбирам напълно. Работих в склад на Теско и 8 часа със сейфти обувки е убийство за краката, плюс мъкненето на тежки неща през цялото време. В спортсдирект има лекички (до колкото е възможно) модели на Дънлоп. Плюс стелки на Шол, доста ми се подобри положението тогава. Но пръстите много се набиват на металната част отпред, няма как.

Аз вчера ходих до Ткмакс и честно казано нямаше нищо интересно и не много неща с червен етикет. Явно са изкупили всичко. Но утре мисля да отида до другия Ткмакс, да се опитам да похарча някой паунд 😂

Следващата седмица го дават без дъждове и се надявам наистина да е така 😀 купих едно одеало за пикник, но като сме офф винаги вали и още не сме го сефтосали 😀

# 292
Виван да имах на Дънлоп, сега съм с още по леки и скъпи разбира се заради това, но металната част все пак ти разказва играта. А нямам избор макар че аз само инспектирам, работя в шопфлора и няма как да съм с нормална обувка около колите, че и шапка с вложка против удар нося, абе красота отвсякъде 😂😂😂
Не спира да вали, два дни се прибирам от втора смяна в 23.30 и шофирам в едни порои. Първата вечер сама в гората на пътя порой и тъмница, като в хорър филм 😂 втората вечер наводнени участъци, но карах след един колега за да не съм сама. Да видим днес какво ще е....

# 293
Ми карантината поприключи. Инглиш уедъра ис го бак ту нормал.🤣

# 294
  • На острова
Другата седмица дават жеги пак. Днес вали, ама  е приятно, седя точно до големите прозорци в хола и гледам как вали в градината. И работя, де.

Илейн, това на тъмно и в дъжд да се шофира ми е страшно и на мен, дето съм шофьор от почти 20 г. Какво стана с малката, тръгна ли на градина?

Нашата отваря понеделнин, изпратиха ни подробен имейл с инструкции от къде влизаш, от къде излизаш, какво носиш..

По магазини не ми се ходи, но имам да връщам едни сандали в ТК Макс, една дрънкулка в Пандора и още нещо в Зара. Последното мога по пощата, ама за другите две трябва да се отиде.

# 295
Миа на 13 юли отваря нашата градина, та детето ще се върне буквално за месец и половина до тръгването на училище. Получихме видео как ще се случват нещата с водене и дезинфекция и т.н.
А в момента правим някакви схеми за да се справим с гледането на детето. Две седмици беше у братовчедка ми която е все още хоум офис, баща й работи близо до нейната къща и я водеше и взимаше. Сега съм втора смяна и е с мен до обяд, а баща й си е пуснал по два часа оф и идва да ме смени. За после идея си нямам, чакам от работа да ми кажат как ще се спогодим Simple Smile

Аз май нямам и желание да ходя по магазини, не обичам тълпи и опашки. Имам да си купувам някои неща, но ще си ги поръчам онлайн, не е нещо специално че да се налага да ходя физически да го гледам.

Чакам инструкциите и за училище, трябваше този месец май да ги получим или е било за следващия... трябва да погледна Simple Smile и явгуст да купя униформа и обувки и изобщо каквото трябва за ученичката.

# 296
  • Bristol
О, много хубаво спах снощи на дъжда, чак се успах за работа Simple Smile Това при положение, че работя от вкъщи 😂 Определено имахме нужда от един хубав дъжд. Уикенда го дават уж хубаво време.

За сейфти обувките, аз ги нося с дебели чорапи, скиорски или туристически, ако ще и 30 градуса да е температурата навън и имам допълнителни стелки. Моите са много тежки, защото са с метал, но има много по-удобни и леки с композит материал. Все се каня да ги подменя моите, но тъй като не излизам толкова често по обекти и отлагам. Иначе като изляза 12 часова смяна по баласта с тях и вечерта все едно бетонна плоча свалям от краката си. Но пък е хубаво упражнение за краката 😂

# 297
На мен най-удобни ми се оказаха един модел на Кларкс, който е с лентичка, която е на лепка. Само този вид подметка ми е удобна. Иначе при нас е смарт облекло, но си позволяваме да ходим с друг цвят освен черно за обувките, стига да са ок и да не са отворени да се виждат пръсти. Диспенсърите ни трябва да са с черни.

# 298
Нашето училище ни зарадва, защото казаха, че за ресепшън от есента ще направят да носят черни пуловери, както в градината. Иначе са им едни ярко жълти. Още са малки и много се цапат с химикал и после трудно се пере. За мен е екстра, няма да се занимавам нищо да купувам, мин година и ги бях взела и без друго малко по-големи. Сега покрай тоя вирус, една от ресепшън учителките ни научи и ми подава по малко инфо всеки път като я взимам. Тя е и майка на едно от децата в градината и после ще са заедно с моето в един клас.

# 299
Ходих вчера до Праймарк и ТК макс. Никъде не съм чакала, даже се пазаруваше по лесно от преди ситуацията. Преди имаше по 20-30 души на каса в Праймарк, а сега имаше 10 тина. Честно казано се разочаровах от ТК Макс. Поне в нашия нямаше намаления, беше обрано. Нищо не взех. Но аз и преди в този не съм намирала особено много неща. Из други магазини по-съм откривала. Както и да е. Поне в Праймарк купих това онова.
Определено се усеща паника, не са тръгнали да пазаруват още англичаните.
В Асда пък не съм имала досега случай да чакам. Минавам на селф чек и става бързо. Само служителката която подреждаше опашката пред ТК макс беше дразнеща, но я преживях.

Общи условия

Активация на акаунт