Великобритания - тема 82 Лятна Малко Коронована

• 32 889
  • 736
  •   1
Отговори
# 495
  • Истински се вижда само със сърцето.
Пише Грийн, но ми се струва че суитчър а беше само за по-големите, както и тениските за спортните занимания. Иначе цветове и изисквания ги знам. Имам и познати майки с деца в същото училище, може и тях да попитам,

# 496
  • UK
В нашето училище KS1 са с един тип пуловери, KS2 са с друг тип.
Оххх нямам търпение вече да свършва тази учебна година. Омръзна ми от домашни, платформи, Зоом, проекти.
Стискам палци и на краката само и само учебната година да почне както трябва и да няма изненади. Затова сега си седим на дупетат вкъщи, пазим дистанции когато се налага и извежда децата локал.

# 497
  • На острова
Аз винаги купувам в последния момент, особено училищните обувки, имам чуството, че на баткото краката му растат с часове. 41-ви номер е почти, У6 ще е. Обикновено всичко е изкупено, де. Пазарувам от Теско и Сейнсбърис тениски и панталони и от у-ще - един джъмпър с лого и тениска с лого, за официални поводи (изяви с училищния хор, снимки, представления, трипове). И яке/флийс с качулка има с лого от у-ще, но не знам дали ще му става тази година.

Той ще се връща на 6-ти юли за две седмици, какъв е смисълът не знам, но той се изтормози с това стоене вкъщи. Вече едвам го мотивирам да сяда и да учи.

ММ от утре и той се връща в офиса.

Относно плажовете - имаме си един любим, но до там няма как да стигнеш, ако не си с кола. Дори и да си с кола, то има табела Private Road и малко хора биха минали през него. Няма и къде да се паркира, така че който стигне, стигне. На масов плаж (където се ходи пеша или с влак) не бих отишла. На една от предишните горещи вълни се пробвахме на South-end и ме хвана клаустрофобия, само погледнах през прозореца и си тръгнахме.

# 498
Чудя се, дали да купувам вече дрехите за училище, четох какви са изискванията на нашето, само жилетка / пуловер с лого е задължително да се вземем от тях..ако се забавя още, дали няма всичко да е обрано по магазините края на август? 🤔

И аз това се чудех. Няколко пъти чувам от майки, че се забавят униформите и идват след началото на новата учебна година. До сега все юли ги поръчвах. Преди 2-3 седмици гледах онлайн в няколко сайта и това, което ми трябваше беше изчерпано. Само обувките купувам в последния момент.

Илейн Simple Smile, това с кутията и при нас го правят. Големи вълнения са покрай нея.
За натурализация и на мен ще ми се наложи след година. Ти къде четеш? Още не ми идва на дневен ред. Дори за статут не сме оправили документите. Чакаме паспорта на бебето и да подаваме заедно.

# 499
Къде беше този плаж на север, където казвате че е празно?

# 500
Аз поръчвах преди време само емблеми за малкият. 5-6 не помня точно и ги пришивах после, когато къпя нещо без емблема. Само сакото и тениските по PE бяха “оригинални”.

# 501
Пише , че са започнали да отварят някои центрове за изпита. Аз заради загубените документи реално мога след 27 декември да кандидатствам, но на изпит мога да отида преди това. На ММ пък му се забави изваждането на новите БГ документи и когато станат ще ходи на изпит, иначе след 4 август той може да подаде.
На детето сега като отворят градината ще пусна, че да мога да взема подписите.  
Иначе за изпита си взехме една книжка и правим онлайн тестовете от предходни години те въпросите се въртят.
Ако ти трябват конкретни линкове ще ти пратя.

GB моя мъж тъкмо ме попита не мога ли само емблема да поръчам Simple Smile
На мен не ми е ясно дали трябва да са през цялото време с жилетка с емблема или мога да купя и обикновенни в съответния цвят без такава.

# 502
Изпитите за натурализация са елементарни. За живота в юк четох от интернет, и основно тестове правих,книга не съм си купувала. Само с тестовет също се минава, повечето въпроси са от там. На мен само 1 ми беше по-различен, но той беше от обща култура, не помня точно какъв беше, но нещо от рода на £2 паунда дали са на момета или хартия. За английския е точно 5 мин на избрана предваритлно тема, като когато се записвате ви дават една бланка там да нахвър,яте какво ще говоте и тя се придържа към това. Хубаво е и вие да и зададете въпрос. Има група във фейсбук точно за изпитите и там качват и какво им се е паднало. За английския се готвих 15 мин, за живота четох 2 седмици, като съм ходила и на работа ми се е събирало по час на ден и то не всеки ден. Нещо подобно е на нашите листовки. От сайта и реалния изпит, въпросите бяха същите, може самомсловореда да е обърнат и вместо първи отговор, да е бил 3ти, но пак е било същото. Аз сега само чакам клетвата, но не се знае кога ще е тя, защото още е затворено. И на английския, вътре пускат само кандидата, без деца, без придружители, тях дори и в сградата не ги пускат. Ако имате въпроси, пишете ми.

# 503
Ронка ама аз няма да си взема отпуска да уча Simple Smile между другото, някои от обща култура се знаят наистина. Книжката мъжа ми я поръча и даже не я знаем къде е 😂
Ще питам обаче като започна с попълване на апликейшъните, дано тоя път не ми мине котка път пак Simple Smile

# 504
Ронка ама аз няма да си взема отпуска да уча Simple Smile между другото, някои от обща култура се знаят наистина. Книжката мъжа ми я поръча и даже не я знаем къде е 😂
Ще питам обаче като започна с попълване на апликейшъните, дано тоя път не ми мине котка път пак Simple Smile

Те също са лесни, питат въпроси за теб. Единствено по-усукано е датите на които си била извън юк. Също виж къде около вас има център за взимане на отпечатъци, написани са в гов. Писала съм и преди, но аз популних електронната форма и трябваше да я канселирам, защото тоя център ми е на майната си. С хартиената е в пост офис, който я предлага тая услуга.

# 505
Датите на излизане от страната са ми най лесни, защото откакто съм влязла и не съм излязла 😂
Ще го оправя, за мен има време, ама на малката отлагам за незнам кой път и дано вече сега я пусна.

# 506
На каката и аз и се мотам със самия паспорт, натурализацията отдавна я направих. Май ще и пускам, когато и за нас пускам за самите паспорти.

# 507
Живот и здраве юли месец ще съм в Англия за седмица две за повече инфо....и на есен окончателно местене.....като цялачо ми е доста объркано

# 508

Ако ти трябват конкретни линкове ще ти пратя.

Ще съм ти благодарна. Наситина ми е много кът времето в момента.

G&B , от какъв тип магазин поръчваш емблемите? Аз търсих при нас, но не намирам такава опция.

Ronka12 във ФБ ли е групата? Как се казва?

# 509
Памперс ето тук можеш да упражняваш тестовете https://lifeintheuktests.co.uk/life-in-the-uk-test/

Общи условия

Активация на акаунт