Великобритания - тема 82 Лятна Малко Коронована

• 32 881
  • 736
  •   1
Отговори
# 555
Аделинда в Сноудония съм виждала групи, а там си е планински терен. Можеш да потърсиш инфо и за там.
COVID-19 Coronavirus: information. Please do not visit Snowdonia National Park at this time. The National Park is closed. We look forward to welcoming you back in future; but for now, let’s all #staysafe.😁😁😁
Кога отварят парковете?

# 556
  • Leeds, UK
Вчера се върнаха 3 броя колеги на работа след 14 дни отсъствие. 2 от тях са го карали доста тежко. Няколко дни са били на легло, млади момичета са 19 и 27 г. 3-тата само каза, че са й изчезнали вкуса и обонянието за няколко дни и никакви други симптоми. Всеки го кара различно според имунната си система. Моя милост с тая таласемия явно го отблъсква активно.  Борим се за живота на още 2 при нас. Не ядат и пият нищо от няколко дни, с деменция са, ни приемат, ни предават.
Ще почивам 4 дни сега, че направо се скапах, почти всеки ден бях на работа през последните 2 седмици.

# 557
  • Bristol
Аделинда в Сноудония съм виждала групи, а там си е планински терен. Можеш да потърсиш инфо и за там.
COVID-19 Coronavirus: information. Please do not visit Snowdonia National Park at this time. The National Park is closed. We look forward to welcoming you back in future; but for now, let’s all #staysafe.😁😁😁
Кога отварят парковете?
Сноудония е в Уелс, както и Брекън Бикън, виж как не се усетих... В Англия са отворени. Да видим нагледно как управляващите работят "заедно" 🤪
Интересно в Шотландия и Ирландия дали са отворени 🤔

# 558
Англия е плоска като тепсия. Ако не е уелс или шотландия, няма да е планински терен. Намерих уж някакви организирани в някаква група. Ще чета и търся, ако има нещо което става и е ОТВОРЕНО, ще информирам.

# 559
Аделинда, може да погледнеш и 3 peacks challenge - някакво чарити организира групови изкачвания на върхове. Не знам това лято дали ще има, миналото постоянно ми излизаха реклами.

# 560
  • UK
Моят мъж от няколко седмици се уговаря за морски риболов уикендите и не успява, заради смотаното време, лодкарите канселират заради бури. Преди 2 г се обзаведохме със семейна палатка и всичко необходимо, не сме ходили никъде нито веднъж, откак я купихме лято няма, а трябва да се буква от много рано, отделно тоя вирус сега, мисля да я продавам сега. Обичам на природа, но не съм по екстремните занимавки, из дъждовете и ветровете ни ми се ходи на къмпинг, ни ми се катери. Задоволявам се с еднодневни разходки в Пийк Дистрикт или ако сме далеч, нощувки по каравани и бунгала в airbnb.

# 561
  • Bristol
3 peaks challenge мисля, трябва да се направи в рамките на 24.
These are Snowdon – 1085m, Scafell Pike – 978m and Ben Nevis – 1344m. The aim is to complete all 3 mountains within 24 hours.
Наистина си е чалъндж и не можеш толкова да се наслаждиш на самата разходка и природата.

Моята идея за Crib Goch беше да го комбинирам със Snowdon. До Snowdon има и влакче и там щяхме да се съберем с не толкова фит приятели и заедно да слезем до стартовата точка. Самия Snowdon е много популярен и натоварен, заради лесния достъп.

# 562
В България например в Пирин, където съм била, се ходи от хижа на хижа. Все пак аз съм човек, който е отраснал в град. Всякакви палатки, спални чували и ядене на готвено под звездите, не ме блазни, освен ако не съм с мъж професионалист, който да се погрижи за всичко.. Ходене, няма да ме измори, спане и ядене в някое хостелче хотелче и адреналин и освежаване на мозъка това искам. По ефикасно ее от психотерапия. С тези карантини и седене в нас ще откача. Сам да си, по такива места хората вианги са много готини. Мери, ако те пуска мъжо и децата за няколко дни, ако се организирам някъде, идвай и ти.

# 563
  • UK
Дежи, моя приятелка си купиха палатка преди две години и си букнаха от рано къмпинг. Времето им се оказа ужасно разбира се, но те толкова се изкефиха че повториха следващото лято, това пак се гласят да ходят.

# 564
3 пийк чарити, организират катерене с цел чарити, не че безплатно вземат в група. Погледнах го.

# 565
3 пийк чарити, организират катерене с цел чарити, не че безплатно вземат в група. Погледнах го.
Да, Ти даваш за чарити и изпитваш тръпка от това, не теб да те водят безплатно.

# 566
Намерих агенция с организирани групи🥳🥳🥳
https://www.meetup.com/Outdooraholics/events/266749833/

# 567
Някой знае ли хубави места за планински преходи тук в Англия и водачи, които евентуално организират групи, агенции?
Тези имат водачи. Три са върховете там с около 1300м надморска височина.

# 568
Благодаря много. Намерихме българка водачка, момичето живее в Лондон. Писах и, много мило ми отговори, но групите започвали края на юли с тях. Друг ми даде списък с трипове, ше яодя датите. Малко се стреснах от цени на дрехите. Вие какви марки си купувате? В ткмакс шушляк водоустойчив, качествен изглеждаше обаче 70 паунда😁

# 569
Regatta на промоции дебна аз.

Общи условия

Активация на акаунт