Великобритания - тема 82 Лятна Малко Коронована

• 32 969
  • 736
  •   1
Отговори
# 240
Мони, ваучерите са добра опция. Специално на Уиз ваучерите са в рамките на 2 години, не е нужно да планираш нищо сега на момента. Потърси инфо с каква валидност са тези на Изи Джет и прецени.
Аз смених датата на единия ми полет за септември, а този на връщане ми го отмениха като по случайност (беше за 15 юни).

Прави ми впечатление, че цените са доста надути и подозирам, че още повече ще скачат.

Иначе ми отпадна и пътуване до Норвегия, като Уиз направо си свалиха всички полети до Осло 😱 Хотелът ни даде ваучери за 1 година, тоест до май другата година. Иска ми се да отидем, когато е топло, студено може да ми е и тук 😂

# 241
  • Манчестър
Ако канселират полетите, ще ви дадат опция за ваучер или смяна на дати без допълнителни такси. Аз така си преместих полет от Април за Септември на ИзиДжет.

Уиз ми канселираха полет до БГ за майската ваканция, взех си парите в Уиз акаунт с 20% incentive. Запазих нови полети за 18 Юни, но Ливърпул - Варна полети си има сега. Заради карантината не ни устройва и смених билетите за края на Юли. Но за самата смяна платих 200 лири за трима човека. Надявам се да няма карантина.

Значи, няма шанс ИзиДжет да върнат  парите за канселиран от тях полет. Имат опция само за ваучер или смяна на дати, което мен не ме устройва. Защото в сегашната ситуация не мога да правя планове за в бъдеще.

Имаше един малък период след моя случай и Изи дадоха възможност също да си запазиш полет за друга дата без доплащане за разлика в цената и без такси за смяна. Моя френдка й се падна ( полет канселиран за 18 Май). Тя много му се зарадва и си запази февруарската ваканция за ски в България. Иначе на нормална цена да си запазиш за този период е доста скъпо.

# 242
  • някъде из облаците
Ако канселират полетите, ще ви дадат опция за ваучер или смяна на дати без допълнителни такси. Аз така си преместих полет от Април за Септември на ИзиДжет.

Уиз ми канселираха полет до БГ за майската ваканция, взех си парите в Уиз акаунт с 20% incentive. Запазих нови полети за 18 Юни, но Ливърпул - Варна полети си има сега. Заради карантината не ни устройва и смених билетите за края на Юли. Но за самата смяна платих 200 лири за трима човека. Надявам се да няма карантина.

Значи, няма шанс ИзиДжет да върнат  парите за канселиран от тях полет. Имат опция само за ваучер или смяна на дати, което мен не ме устройва. Защото в сегашната ситуация не мога да правя планове за в бъдеще.
Само по телефона, ако успееш да се свържеш - при мен, през април, мисия невъзможна беше. Щом на мен българска банка ми върна парите, вярно два месеца течеше проверка, но до стотинка ми ги върнаха. До колкото знам при вас е по-лесно да оспориш транзакциите в банката, мен ме караха и копие на имейлите да им изпратя като доказателство, че съм се опитала да се свържа с тях.

Допълвам се, на сайта им вече има кратка форма за връщане на пари при канселиран полет.

Последна редакция: нд, 14 юни 2020, 12:48 от valha

# 243
  • Leeds, UK
Кой работеше като кериър? Може ли да задам няколко въпроса на лични?
Ако имаш предвид care assistant, аз работя Kissing Face Питай няма проблем.

# 244
Здравейте,

Някой разполага ли с информация след 8 юни на летищата (специално Gatwick) дали се попълват наистина декларации и се изисква да се спазва 14-дневната самоизолация?

Някой пътувал ли е след 8 юни?

# 245
  • Манчестър
Здравейте,

Някой разполага ли с информация след 8 юни на летищата (специално Gatwick) дали се попълват наистина декларации и се изисква да се спазва 14-дневната самоизолация?

Някой пътувал ли е след 8 юни?

Да, и правят проверки.

# 246
8:30 пред tkmaxz, имаше вече опашка. До 12:30-230 паунда сметка. Сега се прибирам да пробвам, защото съблекалните не работят. Само клинчета нямаше намалени и пижами, тук там компромис с размера иначе си взех каквото ми трябваше. Заслужено чакане, след толкова време без шопинг.

Последна редакция: пн, 15 юни 2020, 15:56 от adelinda

# 247
  • UK
Аделинда, какво си купи за 2,50? Любопитно ми стана.

# 248
Да не би да е 230 😀
Аз мисля да мина след работа, ако няма голяма опашка 😀

# 249
  • След завоя в дясно
Аз купих на дъщеря ми, зимна блузка за £3 днес от TKmax, тя е на 10г.
Успях да напазарувам доста неща на много изгодни цени, благодаря МГМ.
Отидохме към 8.40ч сутринта и вече беше отворен, не сме чакали изобщо.
МГМ това намаление само до изчерпване на количествата ли е, докато се продадат или се получава всеки ден нова стока намалена?

# 250
  • Оптимист по принуда
Ще си позволя да отговоря вместо МГМ, защото и аз работя в ТК. Това голямо намаление ще е до изчерпване на количествата. Новата стока си идва на нормални цени.

# 251

230 всичко. 3 слънчеви очила, 2 рокли, 1 дънки, 2 панталона, 2 ризи, 2 чифта сандали, 2 кецове, 1 обувки, 2 бански, 2 чанти, 2 якета НБ, 6 потника, 5 тениски, 2 анурака, 3 блузи, 1 сутиен. Само едната рокля е 22 паунда, обаче много ми хареса. 2.5 тениска ъндър армор например.
П. П. Всичко ми става. Нищо няма да връщам.

Последна редакция: пн, 15 юни 2020, 15:57 от adelinda

# 252
  • Нотингам/Пловдив
Ние ходихме на ТК max към 9.30, пред нас имаше 3ма души. Накупих си доста неща на смешни цени. Бях по-скромна аз, само £125🤣
Но това беше опашката за Sports Direct, обикаляше цялата сграда🤣

# 253
  • Варна / UK
.... 2.5 тениска ъндър армор например.
П. П. Всичко ми става. Нищо няма да връщам.
За тениската Under Armour направо ти завидях Simple Smile. Само тениска нямам.
Скрит текст:
Със здраве да си носиш всички нови придобивки Simple Smile
Близо до нас има Sports Direct - и там народ се беше събрал отпред.

# 254
  • Leeds, UK
Браво! Хубави нещица. Със здраве да си ги носиш. Аз не мога да си го причиня 😁.И без това имам прекалено много неща, обличам по 1-2 пъти и после ги забравям.  Дори не знам какво имам, честно. Обаче знам, че имам потник на Under Armour, от тия дето се носят върху друг потник, който си купих от Некст за £4 миналата година😁

Общи условия

Активация на акаунт