Великобритания - тема 82 Лятна Малко Коронована

• 32 967
  • 736
  •   1
Отговори
# 300
  • Leeds, UK
И аз съм с униформа на работа, която естествено те ни дават и е ужасна материя, евтина. Само цветът ми харесва, отива ми на русата коса Satisfied Панталоните ни са черни, аз си купувам от Марк и Спенсърс дето са с ластична талия, хем изглеждам по-слаба, хем са хубава и здрава материя.  За обувки  и аз не правя компромиси, само с мемори пяна, Скетчърс основно,  че мога да си намеря наблизо и 50-60 паунда като редовна цена бива. Ако има някое намаление, не се дърпам. Купувам си с половин номер по-големи. Купувам си 2-3 чифта годишно, че ги протърквам отдолу.  Сменям ги според времето и сезона. Краката са ми много важни, че с това ходене по 12 часа на смяна. Докато ходя съм добре, седна ли или легна, ужас направо.  Сутрин се събуждам все едно ме е прегазил валяк. И аз слагам магнезиево олио или на Кройтерхов охлаждащия крем с конски кестен и пия Кетонал или Парацетамол иначе съм свършена. Не знам за вашите крака, но моите са като на римски пехотинец.

# 301
Чак такива болки нямам. Спортувате ли? А моята униформа е клин с риза и престилка, ама тя е по желание🤣  купих си вече панталон, ама бая и клинчето поработих.

# 302
Аз също докато работех в склада съм се събуждама от болки в цялото тяло или изтръпнали крайници, беше нещо ужасно.. такова натоварване никъде не съм имала. На никоя жена не пожелавам да работи в Теско 😂

Сега пък има дни в които съм постоянно на стол 😂 то няма угодия 😀😀

# 303
  • UK
Ако не те боли докато ходиш, но като седнеш или сутрин като стъпиш на земята болката е кошмарна, това е plantar fasciitis и се лекува, но специалните стелки са задължителни, даже мемори пяната на Скечърс не помага. Стелките ми струват половината цена на обувките, но няма как.

# 304
  • Leeds, UK
Боли ме малко и докато ходя, и то петата само на единия крак и малко сухожилието. Даже и като почивам и ходя из къщи пак ме наболява. Вкъщи ходя боса, само по чорапи. Как е на български това?

# 305
  • UK
Ох, не знам, мисля че е възпаление на сухожилията и точно петите болят от него. Не знам дали има специално име на български, мисля че съм го виждала като плантарен фасциит просто.

# 306
  • Leeds, UK
И аз се замислих на български как е, но не можах да се сетя. На снимките ми изглежда като шип на петата. То цяла индустрия има създадена за това, та специални чорапи, обувки, подложки и тн. Пише да не се ходи бос, а пък аз така обичам да се оттърва от обувките, като се върна от работа.

# 307
  • Пазарджик/Лондон
Момичета, въпрос към тези от вас, които имат котета - как опазвате килимите?

# 308
  • Leeds, UK
Момичета, въпрос към тези от вас, които имат котета - как опазвате килимите?
Аз имам. От точене на нокти ли имаш предвид?

# 309
  • някъде в орбита...
Ако е за точене на нокти, минахме няколко варианта.
Скрит текст:
В предишното жилище, имахме един странен ъгъл, дето беше скрит и мъничък, и там влизаше точно един навит на ролка килим. Сложихме стария ни там, и беше невероятен успех - нямахме никъде нищо дори драснато, цялата "котешка любов" се изливаше на килима. Периодично режехме надраното, и така ни стигна за повече от година.
Сега нямаме място за такова нещо, и изведнъж столовете станаха любими. Смених столовете с нови с различна материя, а старите оставих в един ъгъл, един по един, да ги съдере. Ако просто ги бях махнала, щеше да се метне на новите, въпреки различната материя. Пак същото - столовете поеха удара, нищо друго вкъщи не пострада.
Като свърши живота на старите столове, пробвахме различни подложки, от тези дето се монтират на стената. Успешната приключи на земята, но все още е в употреба. Отне си време де, до като попаднем на нещо, дето да се хареса на кот. Като приключи пак ще взема такава подложка, щото за сега успяхме да опазим останалия инвентар от поражения Simple Smile

# 310
  • Leeds, UK
Аз имам рагдол. Почти не си точи ноктите, не проявява интерес към дивани и столове, тук там на килима има някое конче извадено, премахвам с ножичка. От време на време и котешките нокти режа, защото без да иска се закача за нещо. Котките са трудни в това отношение, ще си ги точи, където реши, но не пречи да се предложат варианти, пък може и да си хареса нещо. Нашата в БГ си беше харесала една табуретка само и периодично я претапицирахме с подобен или същия плат и така.

# 311
  • някъде в орбита...
И аз исках да режа ноктите. Не е като да ми е първа котка, щях да се оправя. Но моето идиотче направо така се паникьосваше, мислех че ще е първата котка да получи инфаркт Satisfied И се отказах, съответно.

# 312
  • Leeds, UK
Аз ги режа докато е дълбоко заспал, иначе ръмжи! Ножичката е много хубава и за минутка ги изрязвам без и да разбере.

# 313
Отрежеш ли ги още повече започва да ги точи. С това си изкарват прехраната в природата, инстинкт им е да ги точат. Килимите трябва да са на конци, като чипровскитв, не като мукет, да има ктде да ги закача и мъкне килима съответно. С дивана, бяхме купили един с дамаска като бризент. Не стм го търсила умишлено, но само на него не му разкатаха фамилията.

# 314
  • Leeds, UK
Моето няма инстинкт на ловец. Толкова е ленив, че 10 минути прави сложни математически изчисления как да се качи на дивана и накрая пак не може. Самата им порода е такава, тежка, тромава, слаба физическа и психическа активност. На него му дай само игра по гръб и да го галиш.

Общи условия

Активация на акаунт