Великобритания - тема 82 Лятна Малко Коронована

• 32 966
  • 736
  •   1
Отговори
# 330
  • Leeds, UK
Още 7 от стафа ще стоят вкъщи.

# 331
Не им вярвам на тестовете. Една позната си правила два на различни марки, единия положителен, другия отрицателен. Е верно е бил за антитела, но оспорва генерално тяхната достоверност. Иначе ако си наистина носител и се разболееш, ти желая леко каране.

# 332
  • Leeds, UK
Този тест е за генетичен материал на вируса. По-точен е от този за антителата. Просто ми е чудно как и откъде. Дето се вика и да спазваш всички правила, дето ми ги наредиха тука, маски, локдауна, пак ще те хване. А пък аз бях много отговорна, вечно маски, ръкавици, до магазина веднъж на две седмици. Защото се опитвам най-вече да предпазя старчетата ми в дома, че те с един куп болести са.

# 333
Бела, стискам палци всичко е наред с теб и хората около теб ☺
Явно всички мерки не са достатъчни или тестовете им не са верни.. не знам какво да си мисля вече.

При нас са застреляли днес 3ма човека и 2ма в критично състояние. Това става в парка в центъра. В какъв свят живеем! Всичко ми е много страшно! Аз бях в центъра час преди случката. После е било като на филм.. над 20 патрулки отцепили района, хеликоптери из целия град, направо ужасно.. мисля си, че по-страшно от човека няма и ние сами ще се доунищожим..

# 334
Бела, всичко ще е наред! Опитай се да запазиш спокойствие и да си починеш поне физически.

# 335
Белла късмет желая и стискам палци всичко да е ок!

# 336
  • UK
Всичко ще е наред, Бела. 7 човека са много, но силно стискам палци за резидентите ви, милите те. Heart

# 337
  • Leeds, UK
Мерси, момичета. Пазете се и вие колкото можете. Аз оставам вкъщи до следващия тест след няколко дни.

# 338
Бела ако имаш нужда от помощ за нещо - обади се. Живея в района.

# 339
  • На острова
Бела, дано бързо мине и всичко около теб е наред! Възхищавам ти се, заради работата, която вършиш!
Скрит текст:
Баба ми почина сега, беше с тежък Алцхаймер и на легло от 6-7 години, майка ми я гледа до последно, като бебе я обгрижваше, беше и много трудно, но така и не успя да намери жена да и помага, да не говорим за читав дом за стари хора в Б-я. Не успях и да се прибера, да я изпратя.. 😞
Много ми стана мило като прочетох как се притесняваш за твоите “бабенца и дядовци”... толкова са уязвими и безпомощни и беззащитни.. Прегръдки!

# 340
Миа приеми моите съболезнования.

# 341
  • Истински се вижда само със сърцето.
Бела много прегръдки и кураж! И аз много ти се възхищавам за работата и отношението, което показваш винаги!

Миа съболезнования за бабчето ти!

# 342
  • Leeds, UK
Миа, съболезнования за баба ти.
Ladybird, Илейн, благодаря!
Все си мисля, че точно моят тест е сбъркан. Защото реално не съм била на работа две седмици и нямам ама никакъв симптом даже и най-малък.  Днес трябваше да съм на работа, но оставам вкъщи. Ще трябва да мина повторен тест през следващата седмица. Просто чакаме да обработят всички резултати и пак минаваме на тест и персонал, и резиденти, особено тези, които нямат симптоми.

# 343
  • Манчестър
Миа, съболезнования за баба ти.
Ladybird, Илейн, благодаря!
Все си мисля, че точно моят тест е сбъркан. Защото реално не съм била на работа две седмици и нямам ама никакъв симптом даже и най-малък.  Днес трябваше да съм на работа, но оставам вкъщи. Ще трябва да мина повторен тест през следващата седмица. Просто чакаме да обработят всички резултати и пак минаваме на тест и персонал, и резиденти, особено тези, които нямат симптоми.

Happy Bella, това, че си само носител не означава непременно да се болеше. А и това е вирус, каквито и мерки да вземаш няма 100% гаранция,че ще се опазиш. Аз мисля,че го изкарах след ски ваканция във Франция, но единственото нещо беше тази ужасна кашлица, каквато през живота си не съм имала досега. Не съм правила тест, но нищо чудно да имам антитела.

# 344
  • Bristol
Mia 🤗

Happy Bella, кураж и пиши как си.
Аз да попитам, като пристигнат хранителните продукти от магазина в къщи или в дома, обработват ли ги допълнително, за дезинфекция?

Тази година, заради локдауна, не съм боледувала. Иначе редовно пипвам нещо и винаги е с ужасна задушаваща кашлица, която с месеци я влача после. Август 2018 така хванах нещо, не можех да дишам, кашлях и физически много бях отпаднала. Дори на колело не се качвах повече от месец, защото въздухът не ми достигаше.

Днес е денят на бащата. Тъй като съм на принципа да не разчитам на други, въпреки че 100 пъти напомних на децата, направих ягодово тирамису, да се почерпим с моя Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт