Великобритания - тема 82 Лятна Малко Коронована

• 32 952
  • 736
  •   1
Отговори
# 345
И аз напомних на моите хубавци да не забравят. Големият отишъл за подарък вчера и се върна с бутилка водка. Стана на 18г. малко преди локдауна и сега за пръв път има повод и възможност да купува алкохол. Не е идеалният подарък, но ще свърши работа.

# 346
Дано не проявиш симптоми, Бела. Дали не си го хванала от някой друг в семейството?

# 347
Бела, дано да нямаш симптоми и следващия тест да е отрицателен.
В Дома имате ли позитивни възрастни хора, може от там да си се заразила.

# 348
  • Истински се вижда само със сърцето.
И ние поздравихме тати и му купихме любимия Томахоук стек 😂 той пък ще приготви барбекюто Wink само да спре да превалява.
Днес за първи път ходихме с детето в един градински център, тя милата толкова се радваше Simple Smile купи си градинска фигурка и камъчета и семена за цветенца и после ще й направим нейна градинка.

# 349
  • Leeds, UK
Утре съм на нов тест, тъй като нямам симптоми, ще ми направят пак от Public health.  Имаме много позитивни вече и със симптоми и от стафа, и от резидентите. Двама вече са на път...Каквото е това е. Ще се боря до последно.

# 350
Стискаме ти палци, всичко да е наред с теб.

# 351
  • UK
Хеппи много лошо за болните възрастни и за стафа. Дано се преборят. Стискам палци втория ти тест да е отрицателен и да не проявявал симптоми.
Много мило ми стана как говориш за хората от дома. Моята майка почина  ноември месец в хоспис в България. Аз не успях да се грижа за нея, не успях и жена да намеря да се грижи,но и тя милата ми бързо си отиде години се бори с рака и последната направи разсейки в мозък.
Много много сме назад в България с грижите за възрастни хора и за лежащи болните.

# 352
Грийн съболезнования и прегръдки ❤

Бела много мъчно ми стана и за хората в дома и за вас за това през което минавате. Ще стискам палци да се развият по добър начин нещата 🍀

# 353
Съболезнования!
Ние също загубихме роднина тази седмица.

Happy Bella, дано все така безсимптомно го изкарвате/носите вируса!
Бях чела, че след тестове много голям процент се оказват безсимптомни преносители.

От повърхности също може да се хване много лесно. Аз за това дезинфектирам обувките като се приберем и повечето покупки.

От понеделник ММ се връща на работа и ще трябва да измислим ритуал за униформата му при прибиране. И той работи в завод, а гледам в световен мащаб те са вирусна бомба. Уж са взели някакви мерки...

Днес получи от детето книга с експерименти да ги правят заедно, шоколад и ръчно рисувана картичка. Той от сутринта е с тежка сенна хрема и никъде не сме мърдали. Не че ни е много празнично де.

# 354
Дано всички го караме безсимптомно вируса. Вече имам чувството, че съм във филм. Както и да е.
Не дезинфекцирам нищо откакто сме дошли, нито в България дезинфекцирах. Почти веюсеки ден съм в Асда. Нито на мъжа ми дрехите, нито пратки, нито покупки. Не мисля, че ако има нещо, ще успея да опазя децата и/или мен и мъжа. Почти невъзможно ми е да опазя деца да не се докосват.  Както и себе си.
Ние днес за първи път имахме Father's  Day

# 355
Памперс и аз и мъжа ми сме в производства, вирусна бомба чак не мисля че е, общото взето безопасно работно място няма, освен ако не си вкъщи.
При нас въведоха  one way system на влизане и преминаване, отделно маски ( не че всички носят) ръкавици, дезинфекциозни станции навсякъде плюс персонално шишенце на всеки. Отделно правят Дийп клийн постоянно. Разделиха не на смени, в кантийна може да седнеш на на разстояние и по един на маса, другите места са запечатани.
Аз изкарах вече три седмици, някои са вече два месеца на работа, трети тепърва ги връщат. Засега нямаме симптоми, само тест може да покаже нещо.
Та целта на излияние то е да не се стресираш много. За униформата, ние от влизането имаме врата към гаража и се събличаме там, на детето не позволяваме да влиза в това помещение.

# 356
  • На острова
Аз дезинфекцирах в началото - покупки и пратки. Сега вече не. В началото и по магазините ходех с ръкавици и маска, отново вече не.

Малката ми в началото на Март беше една седмица с температура, кашлица, спомняте ли си даже бях писала, че купих инхалатор за кашлицата. Но тогава не сме обсъждали Ковид изобщо, може и това да е било, знам ли. Ходихме 2-3 пъти до джи-пи то, беше ми важно да ми казва, че гърдите са и чисти. И накрая антибиотик ми изписа, ама тя се оправи и не го е почвала.

След като ви изчетох се претнах и направих мега бързия ми кето чийзкейк (с блат от млени бадеми и отгоре филаделфия, маскарпоне и шоколад без захар), с малко малини за декорация и воала, Happy Fathers Day! Иначе сутринта имаше картичка и книжка от децата.

За офиса не знам, въвели са и при нас one way system, работи се през бюро, ама не знам за връщане кога. Уж щях да връщам един колега да ми помага средата на Юни, ама шефката ми не ме подсети и се предполага, че и този месец сама ще го приключа. Не мога да повярвам, че ще правя 4-ти подред End of month supplier payment run, от кухненската си маса пак (Март, Април, Май, Юни..) 😳

# 357
Илейн, хубаво е, че имате опцията с гаража.
При ММ няма как да са ротационно с почивките, а в столовата пак ще са един до друг. Само са сложили по едно стъкло на масата уж да ги дели, но не и между самите столове. Мен тази част ме притеснява.

Предвид, че миналата година ми беше много тежка здравословно и още не съм се възстановила, последното което ми трябва сега е отново да ме срине нещо, а с недоспиването и кърменето малко ми трябва. Така, че каквото мога да направя да се предпазя, правя го.

# 358
  • Leeds, UK
Току-Що ми направиха нов тест. Вкъщи дойдоха и отвън на двора ми взеха пробите. Утре ще ми кажат.
Много съм зле, рева. Старчетата ми умират. Двама загубихме за 1 един. И още няколко се влошиха за 1 нощ. Имаме помощ от Public health на работата от вчера. Изпратиха екип, който да помага в грижите, да им бие морфин. В болница никого не взимат.

# 359
И аз това се чудя. Уж подписани договори с частните болници, уж не знам си какво си. И аз чувам, че не вземат никой, да не говорим че 2-3 часа отнемало да се свърже човек с 111. Само идвали да те видят и обърнат или нещо от сорта. Капацитет ли нямат, обучен персонал ли нямат?
Аз декември карах грип. Рядко се тръшкам, имам относително здрав имунитет. Хвана ме няколко дни след като се прибрах за България и бях минала през Хийтроу. После ме влачи кашлица цял месец, пих куркума и за няколко дни се изчисти. Сега пия всеки ден.

Общи условия

Активация на акаунт