205 маскирани субекта на немска територия (Немската тема)

• 26 781
  • 740
  •   1
Отговори
# 510
  • Germany
Мдааа, всички бавно и сигурно откачаме... Забавен ще е този протест Simple Smile

# 511
Anelka,аз не съм подавала документи за такива помощи,но в Бавария бяха отменили тази помощ и сега пак я дават,ти коя провинция си?

# 512
В Рейханд Пфалц

# 513
  • Германия
Боже! Те с протеста- сериозно ли?! Сякаш нямат други грижи....

# 514
  • DE
Нещо ми се струва студенко за такъв протест Thinking Grin
И срещу какво ще протестират, кой им пречи да спят с когото си поискат Thinking
Никога не съм разбирала гей парадите Open Mouth

# 515
  • в сърцето на един мъж...
Дане, те не им пречат да си спят, не могат да излязат явно на прайд, защото нали не разрешават големи събития заради короната...
Ох, луда работа вече... Светът съвсем полудя...

# 516
Как да не разрешават? Онзи ден в Кьолн имаше над 10000 човека на протест, в други градове са били повече. Кьорав полицай не видях. В Хамбург са им пуснали pepper spray на протестиращите, но не заради това че са се събрали да протестират, ами уж буйствали.

На фона на тази тъпотия в Германия, всякакви протести са ми интересни. 😂

# 517
Това ще бъде 2 в 1: Гей-парад маскиран като протест. Така с 1 куршум - 2 заека: хем протестират за нарушени права, хем парад си правят:grinning:

# 518
Идвам с едно много тъпо питане, но до сега не ми се е налагало да връщам стоки в магазин, та затова. Купих едни обувки от Дайхман, които са ми неудобни, че и големи на всичкото отгоре. С кой акъл ги купих, не знам, но много бързах тогава. Носила съм ги не повече от 10 пъти. Пазя кутията и бележката. Съвсем здрави са. Дали ще е проблем да ги върна, ще ми искат ли някакви обяснения на касата? Отново се извинявам за глупавия въпрос.
Хубав ден на всички!

# 519
Идвам с едно много тъпо питане, но до сега не ми се е налагало да връщам стоки в магазин, та затова. Купих едни обувки от Дайхман, които са ми неудобни, че и големи на всичкото отгоре. С кой акъл ги купих, не знам, но много бързах тогава. Носила съм ги не повече от 10 пъти. Пазя кутията и бележката. Съвсем здрави са. Дали ще е проблем да ги върна, ще ми искат ли някакви обяснения на касата? Отново се извинявам за глупавия въпрос.
Хубав ден на всички!
Можеш да ги върнеш само, ако не са минали 2 седмици от покупката. Но ти си ги и носила, което усложнява процедурата

# 520
  • Germany
Пипи, мисля, че след като са носени обувките няма да можеш да ги върнеш.

# 521
Момичета, аз не знам пак кога ще стигна до самолет, но ако някой го вълнува още темата : От 17 юли Уиз почва полети Франкфурт Хан - София, 2 пъти седмично, в понеделник и петък. Дано се задържи тази връзка, Франкфурт ме устройваше повече, но на Хан поне ми е лесно с паркирането.

Пипи, и аз съм имала такива недообмислени покупки на обувки, които впоследствие не мога да нося. ако са били на по-известна марка или естествена кожа съм ги продавала в Shpock или на фломаркт, всичко друго заминава директно в контейнера за дрехи и обувки.

# 522
Момичета, аз не знам пак кога ще стигна до самолет, но ако някой го вълнува още темата : От 17 юли Уиз почва полети Франкфурт Хан - София, 2 пъти седмично, в понеделник и петък. Дано се задържи тази връзка, Франкфурт ме устройваше повече, но на Хан поне ми е лесно с паркирането.

Благодаря, но аз вече купих билети на Луфтханза за 20 юли. Ако има по-малко ромски братя, отколкото в Уиз, ще съм доволна.

# 523
  • weiter, weiter, ... weiterstadt
Дени, колко ги взе?

Вчера бях на детската площадка. Майките масово не си изтрайват отрочетата 😒
Едната е фризьорка, ходи по домовете, не е кой знае колко заета, но голямо мрънкане.
Другата се тръшнала, че получава възпаления в устата и трахеята от маската. Носела е само при пазаруване, но не искала. Мисля, че е ясно защо не е станала хирург 🤣
Незнам, не се ли чуват колко на високо ниво мрънкат?
Аз затова избягвам да ходя...

# 524

Ние вече купихме от Уиз Кьолн-Варна. На Луфтханза не намерихме.

Все ми е тая кой е в самолета, аз и без това заспивам още докато излита.

Общи условия

Активация на акаунт