205 маскирани субекта на немска територия (Немската тема)

• 26 815
  • 740
  •   1
Отговори
# 465
Не, не са от един клас, но повечето са братя и сестри помежду си. Така ни успокояват, поне. На групи са разделени класовете. Казват, че заразяването е станало извън училище, в семействата. Всички изследвани съученици от групите на заразените са с отрицателни тестове. Имената на заразените са тайна, естествено.

# 466
  • В страната на мечтите
Ася, може ли снимка на балсама за тяло с хумаот ДМ? С моята кожа в чудо съм се видяла вече, сега през бременността пък съвсем назля положението...Опитай продукти на Себа мед за косата, имат два или три вида шампоани.Аз съм много  доволна от марката като цяло, за дребната също ползвам тяхната бебешка серия.Скъпички са, но смених веднъж с Хип и проблемите веднага се появиха, та не правя повече експерименти.

Аз спрях съвсем да гледам и да чета новини, по-добре да не знам къде какво се случва. Нито за Израел съм запозната, нито за протестите, нито за Гьотинген....и ми е много добре! Ако има нещо важно, научавам го тук от коментарите ви, без да се тормозя излишно Stuck Out Tongue Winking Eye

# 467
Асе, аз смених шампоаните, защото имах ужасен проблем със скалпа. Откакто ползвам безсулфатни и без силикони нямам такъв проблем. Последно си взех от ДМ този и дори не се налага да ползвам балсам

# 468
Аз ползвам на Balea med Ultra sensitive по принцип моя скалп не е много чувствителен, но след Head and Shoulders се беше възпалил и само този шампоан ме оправи. Измива добре, косата става много мека и е без парфюм, както е и Curly girl approved.

# 469
И аз съм със Себа Мед. Много добре ми се отразява, както на скалпа, така и на косъма.
Водата тук е по- твърда от тази, с която съм израстнала и косата ми го показва.
Evana, силен дух ти пожелавам. Ужасно изпитание е да знаеш, че в училището има зараза. Това, че контактните деца за сега дават отрицателен тест е все пак успокояващо, но не е гаранция. Нали има инкубационен период?

Гледах снощи новините с протестиращите. Единственото ми успокоение е, че бяха с маски ( поне повечето) и че са на открито.

# 470
  • The QC to be!!!
Скрит текст:
Коването на нож е супер. Аз не бих успяла чисто физически. Моят мъж не би се зарадвал на подобно нещо.

Ама аз бих пробвала грънчарство напр.
Всъщност веднъж пробвах, но без колело. Атмосферата не ми хареса, та не го броя.
Сега имам една сурова вълна вкъщи, ама нямам чепкало. Много ме е яд. Чудя се как да я обработя.
Ася, а с 2 телени четки за коса няма ли да стане? И за шампоана, ние вече над 20 години ползваме на Yves Rocher. Има един който е за да дава обем. Сменяха му етикета вече не знам колко пъти и правиха някакви промени в самия него, но за нас работи супер! Не си и помислям да го сменям, само се моля да не им хрумне те да го спрат - така 3 пъти ми спираха червилото което ползвам от тях! Последния път преди 3 години си купих 10 червила, е изядох ги и установих, че пак са го спрели това дето ми харесва, а и сега нямат друго което да харесвам Sad И съм им сърдита, но ще си ползвам този шампоан докато не спрат да го правят: https://www.yves-rocher.de/haare/produkttyp/shampoo/volumen-shampoo/p/yr.R58006

Последна редакция: нд, 07 юни 2020, 18:58 от Baby*

# 471
  • weiter, weiter, ... weiterstadt
Писах, писах и интернета заби 😡

Вечи, и аз ползвам такива от години, ама ей на...
Ще го погледна този.

Синьо, твърда ни е водата, плакна с оцет, но проблемът е, че косата не се измива. Усещам я мръсна, изглежда мръсна.
Иначе след къна или хума слагам оцет.

За себамед не се сетих, ще пробвам нещо...

Лайф, ето го, но беше намален и може да го няма вече:

Бейби, имам една четка. С метални зъбци продават ли, все са пластмасови?
Гледах направи си сам: забиват пирони на дървени летвички, незнам дали четка за коса ще издържи...

# 472
  • The QC to be!!!
Скрит текст:

Ще го погледна този.

Синьо, твърда ни е водата, плакна с оцет, но проблемът е, че косата не се измива. Усещам я мръсна, изглежда мръсна.

Гледах направи си сам: забиват пирони на дървени летвички, незнам дали четка за коса ще издържи...
Ася, виж в някой от турските магазини за такава четка, но на първо време пробвай гребен и четката която имаш. Едва ли ще е по зле от това да забиваш пирони! (дописах горе за шампоана)

# 473
Бейби, с тая корона не съм обикаляла, само набързо пазарувам, че с бебето не ми се обикаля.
При нас в турския няма такива неща.
За гребен се сетих, но двата, които имаме са различно широки и са на мъжа ми. Той ще откачи, ако разбере, че с гребените му обработвам вълна със слама 🤣

# 474
  • Берлин
Аз имах тежки проблеми с косата тук. От зверски кодопади,до пърхут, омазняване,изсушаване и накъсване. Спаси ме турски с чесън (има го в турските магазини). Ето го

# 475
  • Германия
Скрит текст:

Ще го погледна този.

Ася, виж в някой от турските магазини за такава четка, но на първо време пробвай гребен и четката която имаш. Едва ли ще е по зле от това да забиваш пирони! (дописах горе за шампоана)

Имах една четка/гребен за кучето, понеже е дългокосместо, зъбите бяха по-редки, дали такова нещо няма да свърши работа?

# 476
Pipi_, ти най-добре знаеш какви са му интересите. Аз съм пращала моя мъж да кове нож например, но си знаех, че ще му хареса. В момента също знам какво ще му хареса със 100% сигурност. Мога да дам конкретни идеи ако знам поне малко подробности какво харесва човекът. Аз бих се зарадвала на летене с балон например, но някой може да се страхува от височини и да е неприятно изживяване за него.

Определено е фен на екстремните изживявания. Като ученик е бил в  клуб по парашутизъм, карал е картинг и не знам какво още. Интересува се от Формула 1. Мислех да взема билет за някоя от немските писти, но заради короната не знам как стоят нещата, провеждат ли се, има ли публика.
Впрочем, това с коването на ножовете е интересна идея, мисля, че ще му допадне. Трбява да видя из Баварско дали има нещо подобно.

# 477
Пипи, ако нищо не измислиш за подарък, моето предложение е да му поръчаш една компаньонка. Sunglasses Със сигурност ще го изненадаш! Joy

Laughing Laughing Laughing

Със сигурност! Но на нашите години... Хайде  да не рискувам. Laughing Laughing

П.П. И ние вече работим. За сега в намален състав колеги и деца. Някои са още у дома на курцарбайт. От 15-ти очакваме още. А от началото на юли шефката каза - всички.

# 478
  • Берлин
В църквата до нас (католическа) цял ден се вихри луд купон. Сега запалиха барбекюто и се прибраха. Пеят като изоглавени. С маски сигурно (следва повръщащо човече). Уважавам правото на всеки да вярва и прави каквото си иска,но в тези времена подобни сбирки са опасни. И ме вбесяват "безотговорни,но пък отдадени" каза Мм

# 479
Това католическа църква ли е?!
Прилича на общежитие.😆
Поне са на дистанция....

При нас до скоро беше онлайн, Пфингстен беше навън. Протестантска.

Общи условия

Активация на акаунт