Слънце грее, дъжд вали, месец май с две черти ще ни дари !~бебеправене 374~

• 27 359
  • 720
  •   1
Отговори
# 45
Здравейте записвам се да ви чета тайничко . Ние трябва да се вардим 3 месеца пък после каквото е писано .Вече съм си вкъщи .Махната ми е дясната тръба .Доктора ми каза че лявата е перфектна но нека да се оправя . Вардете се момичета вижте аз ходих през 3 дни на доктор и ме видяха чак в 7 седмица даже и пулс имаше като ми го пусна най тежко ми стана . Но всичко мина . Трябваше по рано да не чакаме толкова време и да имат голяма разлика . Но така е било писано . Успех желая на всички .

# 46
Чери по-скоро да не си имала овулация този месец. Това е характерно за ановулаторните цикли, голямото закъснение. Ама те си се случват, нормално си е. Може следващия да избухне с мощна О. Айде дано!

# 47
Eто ме и мен в новата тема, за която благодяря на рейв Flowers Hibiscus
Борн страхотна новина! Радвам се, че всичко е ОК!
И аз се овъргалвам във вълшебния прашец, дано полепне и по мен!
Марго - каквото и да е, дано го изкараш възможно най - леко.
Вики, гадно е когато нещата не се случват, така както ги искаме, но иначе как бихме могли да изпитаме себе си....
Онзи ден, ми се отдаде възможност да си размишлявам сама за силата на жените.... търпим ежемесечно циклите си, които ни разбъркват емоциите. Когато желаем дете сме способни на абсолютно всичко обнадеждени от силата на бъдещето ни дете. Минаваме през какви ли не гадости, изследвания, тревоги, обвинения окрилени от единствената цел... После, когато чудото стане, 9м го гушкаме в себе си с всички положителни и отрицателни черти на бременността. Когато се роди, пак майките са тези, които са като орлици над рожбата си.  Отделно се раздаваме за семействата си и още куп неща. А мъжете.....ами от тях се иска да цвръкнат (ако не са ОК плувците, дават една проба и край) и да проявяват разбиране. Понякога обаче трудно ни разбират  - това може да почака, преекспоринаш нещата и тем подобни. Ами ядосвам се.... Чак по - някокога ме е яд, че не съм се родила мъж!

# 48
Iv, дано да е ановулаторен месеца, а не друг проблем, наистина! То и 35 ми години - нормално да имам такива!
Бибоче, така е от какта свят светува - не се ядосвай! Но пък да си майка е неземно, не е като да си баща! 😉
Забравих да благодаря на Рейв за страхотната тема! Значи тази първата снимка /с момченцето, което държи момиченце/ събира всичките ми мечти!
💜
Хайде, в сезона на черешите да ги оцапаме тези тестове вече!
Или как беше: юруш на черешитееееее
🍒🍒🍒

# 49
Борнче Много хубава новина! Много се радвам 😘 Спокойна бременност 🤗
Тикълс стискам силно палци всичко да бъде наред 👶

Rave Благодаря за прекрасната тема, дано има много бебе бум 😍

Благодаря на ръсещите прашец грабя с шепи ❤️

Добре дошли на новите момичета, късмет и да не се задържате тук 🤗

Стискам палци за много + тестчета в тази тема!

Не съм се включвала отдавна, само ви четях, но няма с какво да се похваля. Тези дни би трябвало да е О. не я следя, по календарчето така ми показва. Надявам се този месец да е вече нашият ❤️

Последна редакция: чт, 14 май 2020, 09:44 от Believe*

# 50
  • София
Малко извън темата и дано някой да не се засегне, ама и аз читав козирог не познавам. 😂

# 51
  • София
rave темата е страхотна - пожелавам да е много бебе и щастиеносна ! Успех на всички !
Рочи дано разковничето е във Варна!
sea.sea - добре дошла - дано скоро се похвалиш!
violet4e благодаря. и аз като теб съм зимно чадо и все съм завиждала на тези слетните рождени дни и аз се канех на нещо пролетно-лятно бебче, но ей го януарско се гласи като мамка си Grinning аз имам мн планети в козирог, та ще се спогодим усещам Simple Smile
vicky P - не унивай - горе главата, докато не дойдел лелката има надежда
cherry - и ние сме Водолейка с Овен... а Лъвчето ви ми напомня за мен като бях малка - гледах предаванията, исках да съм зоолог изследовател, ветеринар ... късметлия е че сте на село..и аз искам...хайде честита лелка -колкото и да е странно пожеланието, но поне неведението свърши и може да подновявате опити !
biboche - аз още като бях малка исках да съм момче..после като тийнейджърка - мъж Grinning играех с момчетата и се надплювах с тях Grinning дори исках да кандидатствам във военното училище, ама нашите не бяха очаровани от идеята ин е ми дадоха GrinningSweat Smile сега искам само да съм мама и мисля че всичко ще си е заслужавало - пък и ние сме по-силният пол така или иначе Wink
Елислава разбирам те отлично и на мен ми е умирало кученце от тази болест - за животни сърцето ми къса на парченца просто... може би е добра идея да кажете на малкия че сте пратили кученцето на училище, а после може да кажете че е станал отличник и са го взели да помага някъде,че е бил много необходим  и пращат друго кученце при вас.... примерно...не знам...
Момичета искам да продължа хубавата традиция в групата и да подаря останалите ми неща  - имам 2 опаковки тестове за Ову, 2 теста за бременност; някои добавки: МВИ,  див ямс, метфогама и бромокриптин...опаковка Fertilaid за мъже - ако някой го интересува нещо - нека ми пише на лични!

# 52
  • София/Севлиево
Малко извън темата и дано някой да не се засегне, ама и аз читав козирог не познавам. 😂
А,що,има и такива,просто не си срещнала.Аз доста познавам-зет ми,кумът ни,ресурсната учителка на детето,класната ми в гимназията-все готини Козирози(аз съм рак и уж те трябва да са хората,с които най-много не се разбирам,ама са готини.)
Чери,детето ти е голям сладур.И ние гледаме доктор Пол понякога и все още иска да е ветеринар,ама три дни се нагледах на работата им-ми че те са толкова стресирани,колкото и човешките доктори,да не кажа даже че работата им е по-сложна,щото трябва да лекуват какви ли не животни...Ама е хубаво децата да обичат животинките.

# 53
  • София
Vicky,не ни оставяй Simple Smile Клубчето на умърлушковците,дето сме този месец какво ще прави без твоята компания Wink ?
Теди,прегръдка от мен 🤗 Времето да лети бързо и добре да се възстановиш🧡
Ще чакаме добри новини от тук засега.
Впрочем и мен ме лови настроението на bibocheto от време на време с мисълта уф,какъв мъж щях да бъда 😂😂

# 54
А мъжете.....ами от тях се иска да цвръкнат (ако не са ОК плувците, дават една проба и край) и да проявяват разбиране. Понякога обаче трудно ни разбират  - това може да почака, преекспоринаш нещата и тем подобни. Ами ядосвам се.... Чак по - някокога ме е яд, че не съм се родила мъж!
[/quote]

И аз точно вчера си мислих върху тази тема!Може би,защото с ММ имахме спор .Тези дни бях в О и ми се искаше да бъдем по-продуктивни,но за късмет винаги нещо се случва .Положителни тестове на 10 и 11-ти(е тези дни се постарахме),но след преглед зная ,че фолукула ми най-вероятно се е спукал вчера или онзи ден(тях ги пиша нулеви).Дано имаме късмет!!!
Това ИП много ни влияе ,защото работи в една от най-засегнатите сфери и притесненията са много.Като мъж той го избивява съвсем трудно,а нали ми е и Рак...
Изнервям се,когато ми каже че се пренавивам и това не става ,когато аз реша!Разбира се,че не е  толкова лесно,но просто не искам да изпускаме тези така важни няколко дни от месеца.
За капак вчера си взех изследванията и Естрадиола и ЛХ-то ми не били задоволителни според АГ-то,та може би оттам съвсем ми изби....трябва да се успокоя и явно да го давам по-спокойно,но ми е трудно.
Та така момичета,помрънках ви за което се извинявам.
Имайте един прекрасен слънчев майски ден изпълнен с усмивки.Благодаря ви,че ви има!

# 55
Честита нова тема. Рейв, жива и здрава да си, да илядиш ! Grinning
Тикълс, чакам добри новини от теб и стискам силно палци !!!
Борнче, много се радвам за девойката ти ! Мисля, че ще бъде силен характер Simple Smile

По темата за животните - моя дзвЕр се вижда на аватара ми. Много хора не могат да ни разберат, че за нас той е повече от куче - той е човек колкото нас и нашето първо дете. И двамата с ММ сме абсолютно и тотално вманиечени по него, пък дреме ми дали някой ни мисли за изперкали. В този ред на мисли с него сме много често по доктори и много познати са ни бъзикали през годините, че сме по-готови за родители от колкото много от бременните такива Grinning

При мен странностите продължават - по графика от БТ е била на 12ти ден овулацията, а вече съм 16ти ден и до вчера имах 4 поредни прекрасни положителни теста за овулацията. Отделно тсх-то ми се е вдигнало за месец двойно - на 2.54. Абе манджорно голямо май стана. Нещо няма да е моя месец така като гледам.
Ма пък след 12тия ден как се отприщихме в опитите, не мое се запрем. Нищо, че е залудо Grinning

Ааа , другото е, че пуснах вчера тромбофилии в Кандиларов и до петък чакам резултати.

Последна редакция: чт, 14 май 2020, 10:25 от lokofenka

# 56
Здравейте, честита ни нова тема! Рейвче, поздравления, както винаги си се справила отлично!
Тикълс, стискам палци, Марго, дано не е вируса или ако е, да минава бързо и безболезнено. Чери и моята дъщеря обожава животните и е заобиколена от домашни любимци.
Желая ви прекрасен ден и много положителни тестчета!

# 57

Познаваш:

Зодиите са овърейтед според мен, не ги отричам напълно, ама отдавна не гледам кой каква зодия е, гледам човека.

# 58
Скачам в новата темичка, Рейв, страхотна си я направила, както винаги. Дано ни е много бебеносна Heart Exl
Реборн радвам се, че са отпаднали при теб притесненията Hug
Марго стискам палци да не е вируса Hug
Теди бързо и леко възстановяване! Природата ни е дала неслучайно две тръби и две яйчника, ще се случи чудото и с една, не се притеснявай, безброй примери има такива Heart
Аниморче то си знае бебчето кога мама има празник и ще й направи двоен Simple Smile януари ще се оформи много весел при вас Heart
biboche и аз се често си мисля, че на нас жените ни е отредена много важна, но и тежка роля. Чак ми се иска понякога да съм мъж, нали, ама няма как да стане Grinning Важно е да се подкрепяме, да се грижим за себе си като жени, да си поддържаме женското, това ни е отредено, безбройните неволи, раждането, грижата за рожбата е невероятно чудо, ще я изживее всяка от нас и ще е горда, че е жена Heart Exl

Много се развълнувах днес от репортажа за бейби бума в София, ех трепна ми сърцето и се заредих с положителна емоция. МЦ почти свърши и се връщаме в играта Blush

За животинките и аз много се раздавам. Отраснала съм все с животно покрай мен, кучето ни го загубих на малка възраст и беше голяма мъка. После имах две котки, хамстер, а сега зайче. Толкова чиста любов дават, карат ни да се усмихваме постоянно. Да ви кажа, то ние сме си половин ветеринари покрай тях, поне аз така се чувствам Grinning Елислава, съжалявам за това, което се е случило, според мен не крийте от детенцето, ще го изживее по своя си начин, скоро ще му мине и ще поиска друго кученце, сигурна съм Hug И наистина внимавайте от къде взимате животинчета, търговията с тях за мен е престъпление (изключвам случаите на лицензираните развъдници).

# 59
Това с Ботев ми хареса!
Локофенка - значи да ни зарадваш с бебе юни месец!
Бибочи, много мъдри думи каза!
Лира благодаря за милите думички!
🌺🌺🌺🌺 Благодаря на всички за милите думи, но при мен МЦ дойде. Sad

Общи условия

Активация на акаунт