Слънце грее, дъжд вали, месец май с две черти ще ни дари !~бебеправене 374~

• 27 372
  • 720
  •   1
Отговори
# 60
  • София
Днес при мен беше много слаба втората черта, явно сме изтървали момента, а бе знаех си аз, че трябва от по-рано да я следя този месец, ама нищо. Ако вчера е станало нещо случайно, ако не-не. Другият месец по-добра подготовка. 😂

# 61
Здравейте момичета прекрасна темичка и вие сте прекрасни ,не се включвамм често защото при мен нищо ново другата седмица съм на преглед да видим дали сме изчистили бактерията ,направо ме е яд за този месец толкова отчетливо усетих овулацията и цс имаше доста както и да е ,дано другия месец да е нашият,успех момичета 🥰💖

# 62
loko Не отписвай така месеца Blush Стискам палци.

Анимор Страхотна точица. ❤️

Теди Бързо възстановяване, неусетно ще минат тези 3 месеца.

Много се надявах за рожденият ми ден, който е след няколко дни да получа подарък положителен тест за бременност, но не. Вчера и днес доста ме боля корема, което не е много обичайно за мен и си ми идва бавно и мъчително. И този цикъл е по-къс Sad

# 63
  • София
Пълнолуние, този месец и аз бях така - хем ме мъчи 2-3 дни предварително,странно ме дърпаше от дясно,от ляво,хем подрани Sad То и няколко приятелки се оплакаха,може и от стресовата обстановка да е...

# 64
  • Dope Reach
Абе, четейки биографията на Ботев, написана от Захари Стоянов, дълбоко се замислям колко читав е бил. Не бива да забравяме героите си, но не е правилно и да ги възвеличаваме прекалено, само с оглед миналото време, а то ни кара да недоглеждаме някои неща. Още в 11 клас, когато започнах да се подготвям за изпити по история, моят учител изказа негативно мнение за Ботев. Чудих се защо и ми беше малко неудобно даже, тъй като почти никой не се замисля и интересува какъв е бил реално животът му. Баща му е бил даскал, но Христо е бил най-наказваното дете. Както го описва Стоянов, е бил наистина много умен, но изобщо не е бил постоянен. Немалко време е живял като просяк и пияница. Голям капацитет, малко реално действие. Умът е щракал много, баща му го е пратил на учение, със стипендия (били са много бедни), но Христо се върнал. Бил е много патриотично настроен и само около това се е въртял животът му. Работа - трудно. Сори, хич не е по темата, но разръчкахте историка в мен. Grinning

# 65
  • София
За мен беше приятно отклонение и благодаря ,Rochelka! Много обичам да слушам Забравени истории от Ивайло Кунев. Извинете и мен за спама,тъкмо да разсеем минорните нотки за кратко Simple Smile

# 66
Рошелка, стига.... Аз пък мога да говоря за Вазов. Иван Вазов. Да, уважавам труда му, чела съм всичките му творби. Но съм запозната много добре с историята му. На кратко е бил много голям страхливец, а и женкар.
Всяка личност има тъмна страна, но все пак е важно какво остава след себе си.
Уф, много ми е гадно....

# 67
Честито на всички с + 😍 и лека бременеене 💕
Дано до края на този слънчев месец, при всички се появят така мечтаните + 🤩🤩
Не губете надежда! 🙏

От няколко дни само ви чета, без да се включвам, тъй като надеждата в мен е доста натделяла, въпреки че съм отписала месеца..
Накратко - трябваше да ми дойде понеделник, но все още не идва (дано и не дойде!!!).. От уикендасъм с тежест ниско долу, леки тъпи и леки остри болки в областта на яйчниците и от време на време около пъпа получавам нещо като иглички, но само 2-3 пъти ми се случи до сега.. гърдите започнаха да ме наболяват вчера, като зърната от време на време са много чувствителни.. От няколко дни изпитвам ужасен глад, хапвам постоянно и пак съм гладна, понякога след ядене почва да ми се гади,но това според мен е, че не съм спряла да се тъпча.. Малко ми е едно такова замаяно, гледам постоянно да си полягвам, но когато съм на работа, някак си не мога.. Общо взето болки близко до пмс, но някак си малко по-различни .. Изчакам още няколко дни и дано не ми дойде - почвам с тестове. Мъжлето казва, че работата е готова.. Чул го Господ, но докато не видя дете черти нищо не мога да кажа...
Попринцип съм от хората, които не си внушават, но за всичко си има първи път 😂

# 68
Кикирики, как не си изтичала за тест, това е трети ден закъснение! Аз щях да съм изкупила аптеката вече 🤣 Абсолютно резонно време е за тест 😁 Иначе аз вече за себе си на симптоми нямам вяра, имала съм толкова много без да съм бременна, и да съм бременна, или съм нямала, а пък съм била бременна.. Абе не го ли видя розово на бяло, вече на никакви симптоми не вярвам. Най-важният симптом си е закъснението на тоя етап, а ти го имаш 😁 Ти си знаеш, разбира се, просто аз лично не бих чакала. 😅

# 69
Айде, kikiriki, отпуши тая хубава тема на rave! Като няма какво да чакам този месец, поне да се радвам на вас Simple Smile

P.S.  никол - "розово на бяло" ми е топ  Hands V

# 70
Кикирики, как не си изтичала за тест, това е трети ден закъснение! Аз щях да съм изкупила аптеката вече 🤣 Абсолютно резонно време е за тест 😁 Иначе аз вече за себе си на симптоми нямам вяра, имала съм толкова много без да съм бременна, и да съм бременна, или съм нямала, а пък съм била бременна.. Абе не го ли видя розово на бяло, вече на никакви симптоми не вярвам. Най-важният симптом си е закъснението на тоя етап, а ти го имаш 😁 Ти си знаеш, разбира се, просто аз лично не бих чакала. 😅

Ама моля ти се, не се съмнява в мен.. Купила съм си тестове стоят си в чантата и чакат удобни момент.. 🤣🤣
В интерес на истината в понеделник си направих един след обяда, беше нищожна черта, граничеща с въображаема.. И съм го отписала🙄.. Не я броя.. Чакам закъснението да си стане драстично и тогава.. Да не се разочаровам 🙃

# 71
  • София
Усещам,че всички сме виртуално около тестовете на Кики 😂😂 Чакаме розовото на бялото 🧡

# 72
  • София/Севлиево
Ха,Ро не знаех,че си историк.Значи сме почти колеги(аз съм етнолог и магистър по културен туризъм).С такъв кеф учех и исках да работя,но Слави като се роди всичко остана на заден план.Обаче пък и той проявява интерес към историята и доста неща знае,с което успява да смае всички деца...

# 73
Ъъъ Кики видяла си бледа черта понеделник, имаш 3 дена закъснение, тестове в чантата....иии не правиш тест? Уау Grinning Пробвай се да играеш покер, ще изкараш пари, с това търпение.....

# 74
  • Dope Reach
Ели, имам двойна специалност - история и чужд език. Мен пък ме е яд, че етнологията я засегнахме само един семестър. Но научих много интересни неща! Като например, че шопската салата е измислена през 60-те, за да се отличаваме с нещо кулинарно пред чужденците. Grinning Луда работа, та ние имаме доста интересна кухня. Не съжалявам за това "изобретение", де. Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт