Дванадесети клас - на финала ще бъдем най-силни! - тема 80

• 30 460
  • 736
  •   1
Отговори
# 195
  • София
Няма разпределение. Изпуснали сме момента явно.
Не че е толкова важно. Ще го закарам, ако е далеч.

# 196
  • Пловдив
Ей значи, аз му пращам линк на сина ми да провери къде е разпределен, той ми отвръща, че знае от сутринта 🤦♀. Само аз научавам май всичко последна🤦♀. Изгубила съм тренинг.

# 197
  • Пловдив
Джуркат в момента. При моята все още нама разпределение, а това на нейни съученици изчезна.
Ще гледаме утре.

# 198
  • София
Момичета, дойде момента и аз да се похваля с добри новини. Дъщеря ми е приета право в Сорбоната в Париж. Това и беше едното от двете най-големи желания. В другото си топ желание - право в Université Paris 2 Panthéon-Assas е в списъка на изчакване. Тя си беше решила, че в което от двете е приета, се записва и няма да чака. Утре потвърждава и вече имаме студентка.

Приета е право в още 5 унита из цяла Франция, но ги смука от пръстите си и много се надяваше за Париж. Много сме щастливи цялата фамилия, аз не знам дали изобщо ще мога да заспя тази нощ. Пожелавам на всички такава радост!

Последна редакция: вт, 19 май 2020, 21:41 от Ян@

# 199
  • Варна
Яна, браво и честито и пак браво! Супер!

# 200
Яна, браво на детето!

# 201
Честито, Яна!
Аз видях разпределението, окончателно ли е?

# 202
  • Пловдив
Поздравления за приема, сега следва по - трудната част.

# 203
  • Варна
Чудесна новина! Браво!

# 204
  • София
Ян@, честито на девойката! Много успехи занапред!

Моят е решил да подаде само в един университет в Германия и в него балът за желаната специалност е на границата на това, което предполага, че ще изкара, та ще е съвсем рисково, дано не се наложи да пропусне годината.
Разпределението и той си го видя, на удобно място от към транспорт му е и се надявам да няма промени след срива.

# 205
  • Варна
Честита студентка Ян@!
Ние също имаме разпределение.

# 206
Честито, Яна, дано повлечеш крак с хубавата новина и за всички да стане на най-желаното място.
Наистина ли не е окончателно разпределението по училища? да не стане, че тъкмо се зарадвахме, и да се промени?

# 207
  • Варна
Ян@, поздравления! Прекрасна новина, обичам тези вълнения!

# 208
  • София
Ян@, честито! Изобщо не съм се съмнявала, че дъщеря ти ще успее.
Успех ѝ желая.

# 209
  • Ланкър, планините Овнерог
Честито, Яна.
Моята първоначално видя да е разпределена (две училища, които са на ма.ната си, даже не знам как се стига), сега вече е неопределена.

Общи условия

Активация на акаунт