Дванадесети клас - на финала ще бъдем най-силни! - тема 80

• 30 443
  • 736
  •   1
Отговори
# 120
Здравейте!
Аз май нещо не се справям със сайта на ТУ, може ли да се подаде заявление за изпит от редовната им сесия онлайн? Не откривам платформата, на която да стане, например като тази на СУ.
Мисля си, че може доста хора да обмислят и ТУ след това, което направиха СУ или напълно да се ориентират натам, ако са имали колебания.

# 121
  • Пловдив
При нас още в петък са ги искали. Необходими били за дипломите.

Последна редакция: пн, 18 май 2020, 14:28 от AlexaS

# 122
  • Пловдив
При още в петък са ги искали. Необходими били за дипломите.

Нали ти казах, че ние сме от бавноразвиващите. Joy А иначе топ оф дъ топ ... ама друг път.

# 123
Здравейте!
Аз май нещо не се справям със сайта на ТУ, може ли да се подаде заявление за изпит от редовната им сесия онлайн? Не откривам платформата, на която да стане, например като тази на СУ.
Мисля си, че може доста хора да обмислят и ТУ след това, което направиха СУ или напълно да се ориентират натам, ако са имали колебания.
Имат он лайн платформа, но не е активна. По спомен от м.6 ще може да се плаща и заявява участие .

# 124
  • София
И аз и детето ми сме много разочаровани от решението на СУ. Той завършва ЕГ, логично ще е на матура по БЕЛ и чужд език. Разчиташе на приемен изпит по математика, за който се готвеше. Обаче стандартен, не математика 2. Поне да знаехме тази подробност, за да заяви трета матура.

# 125
Ново 20, класната искала копие на личните карти. Казах на девойката да замаже номера. Не е редно тези данни да се "размятат" по мейла.
При някой да има подобни искания?

Oще февруари месец ги събрах и по тях работиха служебните бележки за ДЗИ.

# 126
  • Пловдив
О, да, и през февруари ги искаха. Спомням си, че тогава сменяхме ЛК, защото след празниците отлагаше да отиде, а е роден на края на декември.

# 127
Нужни са и снимки за дипломата, задължително матирани.Аз събирам по 3 броя.

# 128
  • Варна
може да ми разясните как ще стане кандидатстване с матура, ако напр. избрал съм  2 ра матура по английски, а трябва да кандидатствам с математика или история, или география. Нали заявленията се подаваха през март. Сега имат ли право да сменят или да пуснат допълнително за  3 та матура пожелание?
направо съм много доволна, че кандидатства с ранен прием и ранен  изпит.

# 129
  • София
...направо съм много доволна, че кандидатства с ранен прием и ранен  изпит.
Стискай палци да не ги обезсилят, както направиха в УНСС.

# 130
УНСС пък какво са направили??

# 131
  • София
УНСС пък какво са направили??
Изравниха изпита с ДЗИ по БЕЛ, математика, география и история. Отпадна изпитът по език. И това след втората предварителна сесия.
Кой каквото изкарал, за него си е. Rage

# 132
може да ми разясните как ще стане кандидатстване с матура, ако напр. избрал съм  2 ра матура по английски, а трябва да кандидатствам с математика или история, или география. Нали заявленията се подаваха през март. Сега имат ли право да сменят или да пуснат допълнително за  3 та матура пожелание?
направо съм много доволна, че кандидатства с ранен прием и ранен  изпит.
Не, нямат право да сменят или допишат матура .
Поне такъв беше отговора по телефона от РУО София. За да не подведа някой - може и да има промени, които не са съобщени .

Последна редакция: пн, 18 май 2020, 19:13 от ROKI_MAKI

# 133
  • Варна
направо съм много доволна, че кандидатства с ранен прием и ранен  изпит.

И моят син така направи! И аз съм много доволна вече!
Къде сте приети?

# 134
  • Варна
Във връзка с променената ситуация за КСК на СУ, 1ЕГ Варна дава възможност за допълнителен избор на трета матура - информацията е от днес - има я на сайта на гимназията.

Последна редакция: пн, 18 май 2020, 17:07 от julisa

Общи условия

Активация на акаунт