Дванадесети клас - на финала ще бъдем най-силни! - тема 80

• 30 735
  • 736
  •   1
Отговори
# 315
  • Пловдив
При детето няма промяна на училищата. Днес тръгнал да се снима, ама по път се сетил, че не си е взел униформата, та утре пак.
Защо пък трябва да е с униформа?

Това е изискване на училището. Всички снимки са им с униформи още от 8 клас - бележник, ученически карти, лично досие.
Моята дъщеря, синът на охлювчето и този на Алекса са в МГ Пловдив.

# 316
  • Варна
И при нас снимката е с униформа.

# 317
  • Варна
don domat, според моята девойка не е имало изискване снимките за диплома в нашето училище да са с униформа.
Нейните снимки не са с униформа, макар да си мисля, че би било по-добре.
Днес обмисляха дата за бал на випуска.

# 318
  • Варна
Честно казано, това за  снимката с униформа ми изглежда прекалено, но както и да е!
Стейси кой е обсъждал  само децата помежду си ли, или от училище, учители, от Интера?

# 319
  • Варна
В чата на класа. Но и другите класове са обмисляли и май болшинството е за 17.07. Всеки клас гласувал кога искат.
Изобщо ако успеят да се организират ще ги призная. Толкова много класове има във випуска!
Организаторите съученици търсеха контакт с Интера, за датата. Но още не се знае.

# 320
  • Ланкър, планините Овнерог
Пише ли някъде написано и разписано в колко часа трябва да са по училищата за матурите? На моЙта нищо не са им казали, на племенника ми са им казали, че в 07.30-08.00ч трябва да са там. Да мерели температури, да си приберат дрехи и телефони по пликчетата.

# 321
  • Пловдив
До 8.30 трябва да са си по местата. Като се имат предвид всички салтанати, добре е да са по- раничко там. Аз имам сини найлонови торбички, не са съвсем прозрачни. Ще ходи с тях. Ще поберат чантичка и яке или жилетка. Прогнозите са за приятно време, няма да е много топло.
Утре имат мийт първо с директорката, после с учителите по специалните предмети, които ги готвят за държавен изпит.
Нашият бал се уговаря реално от училището. Май повечето училища в Пловдив имат уговорки с ресторантите и определени дати само чакат разрешение за събиране на повече хора.

# 322
  • Варна
Ох  и температури ли ще мерят!
 С какъв термометър, как и кой  ще проследи толкова много хора?!:ill:

# 323
Той от както е ученик е с униформа, така че няма против и на дипломата да е с нея.
Взел си е бележка от личната лекарка, че е със сенна хрема за да не го върнат, като го видят с течащ нос, кихащ и зачервни очи.
Все още няма предложение за настаняване в Амстердам, но аз не съм изпаднала в паника, защото той очаква  отговор от още един университет, то и там настаняването е много трудно така, че лятната драма, ще бъде на тема квартира.

# 324
Пише ли някъде написано и разписано в колко часа трябва да са по училищата за матурите? На моЙта нищо не са им казали, на племенника ми са им казали, че в 07.30-08.00ч трябва да са там. Да мерели температури, да си приберат дрехи и телефони по пликчетата.

В 7.45 в училището.

# 325
  • out of space
Финалът на моята щерка- 30-ти юни в Маринела.

# 326
  • Русе
Какви са тези торбички, в които ще прибират дрехи и телефони?

# 327
  • Пловдив
Какви са тези торбички, в които ще прибират дрехи и телефони?

В инструктажа пише - прозрачни найлонови.
за телефоните - трябва да ги има при квесторите, запечатват, слагат име, подреждат някъде
за други лични вещи - ученикът трябва да си носи, слага си вътре чантичка, връхна дреха, запечатва и я оставя на стола до него.
взела съм най-обикновени тип потник

Последна редакция: чт, 28 май 2020, 13:58 от dundi73

# 328
  • София
Моят дзвер е разпределен за матурата по български в някакво училище до кръговото, където започва магистрала Струма.
Поне на втората матура ще е наблизо.

# 329
И при нас едната матура е наблизо, другата с едно превозно средство. Ще ходим следобед да го видим къде е.
Слушах вчера инструктажа за матурите на директор Ушагелов и ме тресна глава! Това пликче, онова пликче, тук се слага това, там онова, пък свитъка, пък беловата, пък черновата, пък баркода! То по въпросите ли да мисли човек, или кое къде се слага и запечатва! По въпроса за прозрачния плик, каза- торба за боклук например, после каза направо "чувал". За тяхното училище имали готовност да дават, купили. Обаче няма как да е сигурно, че и другаде са предвидили и ще носим. Намерих един голям напълно прозрачен чувал от нещо, дето сме купували ще го приготвя.
Страшно ми е напрегнато, не мога да спя добре. А кандидатстудентските организации и работи предстоят тепърва!
До 15.07 се третираме като карантинирани, за да е сигурно, че ще може да се яви безпрепятствено на всички изпити, пък после да става каквото има да става.
В тоя ход на мисли- ще празнувате ли с роднини и приятели и кога мислите, ако ще го правите?

Общи условия

Активация на акаунт