Дванадесети клас - на финала ще бъдем най-силни! - тема 80

• 30 603
  • 736
  •   1
Отговори
# 585
isssii7, няма да ти я анулират, това е един от вариантите, който се приема за верен в ключа на проверителите.
Моята дъщеря също дроби чорба днес Simple Smile , никак не е очарована от темата, но то кой ли е...В първи и втори модул откри една грешка, на 9 задача.
В сряда е на немски, успех на всички набори!
Допълвам се, за да отговоря за подготовката- също решава стари матури и тестове, които им изпраща госпожата.

# 586
Има ли някой, който ще се явява на втора матура по немски? Ако да, може ли да сподели как се готви, на каква тематика предполага, че ще са текстовете и темите за съчинението, които ще се паднат. Благодаря предварително!

Късмет на вторите ДЗИ на всички! Безпроблемно явяване и покоряване на високи върхове чрез резултати! Heart
решава задачи от предходни матури. Всичко е до общите знания, които имаш, така ми отговори.  Принципно имаш две теми от които да избираш на изпита.
Ама за  немския не се притеснява.

# 587
Мен ще ме изяде любопитството, но Росен отказва да сверява отговори, защото имало доста текстове и нищо не било сигурно. Дребното го подкрепи с две ръце, явно и след НВО ще си тъна в неведение. Frowning1
Кажи му, че така няма да знае, с колко точки са оценили есето. Моят и той се инатеше, но това подейства😜

# 588
  • столицата
Залагам за матурата по немски на тема за изолацията и социалната дистанция :~

# 589
  • София
Залагам за матурата по немски на тема за изолацията и социалната дистанция :~

Надали, дават простички теми като за В2 на ДЗИ.. Съчиненията са с малко думи, в толкова кратък текст какво да напишеш по-напред за изолация, социална дистанция.. Макар че класното на познато дете по немски в 35-то, 10 клас, е  било в тон  със ситуацията  - за позитивите и негативите на  ДО. Confounded Могат в този аспект да я врътнат темата за вируса...

# 590
9 и при нас е грешен, втората запетая била излишна. За мен си е на место, но...

# 591
Децата ви са доволни, само моята не от днешната матура и справянето с нея. Май се е изложила доста......Жалко!

# 592
  • София
Важно е да са доволни, след като излязат оценките.

Последна редакция: пн, 01 юни 2020, 22:11 от Спунк

# 593
  • Ланкър, планините Овнерог
9 и при нас е грешен, втората запетая била излишна. За мен си е на место, но...
Сега пак го гледам иии поне, както аз съм го учила, трябва да има запетая. И щерка ми не разбира защо е верен отговор.

# 594
  • Пловдив
Мен ще ме изяде любопитството, но Росен отказва да сверява отговори, защото имало доста текстове и нищо не било сигурно. Дребното го подкрепи с две ръце, явно и след НВО ще си тъна в неведение. Frowning1
Цял следобед кръжа около него, за да си провери отговорите, но е категоричен, че не му се занимава 🤦♀, пък аз ще припадна вече от любопитство.

# 595
  • No Line On The Horizon
Моята имала 2-3 грешки на първи и втори модул. 2 страници и половина есе е написала.

# 596
  • Пловдив
И моя писал есе две страници и половина, но колко е съдържателно е отделен въпрос. Някой от квесторите им казал, че сравнително бързо щели да излязат резултатите. Дали има нещо вярно в това 🤔?

# 597
  • No Line On The Horizon
Миналата година май доста бързо излезнаха резултатите

# 598
Къде излизат Relaxed

# 599

Общи условия

Активация на акаунт