Дванадесети клас - на финала ще бъдем най-силни! - тема 80

• 30 582
  • 736
  •   1
Отговори
# 630
Освен езици, математика и химия( видях на едно място) , ще има ли някой с матура Философия Grinning?

# 631
За матура по география никой не спомена, сигурно са малко.

# 632
  • столицата
Ще е интересно да се види коя матура по мат е била по-трудна - задължителната втора или изборната трета. Ганис, ще разчитаме да споделиш мнение след като ги публикуват. Разбира се и другите могат да се включат със становища.
Тази година матурата ще се използва и за кандидатстване за доста специалности. Дано се постараят да ги направят равностойни като трудност.

# 633
  • София
Аз се учудих искрено като разбрах, че днешната матура е от 14,00.

# 634
  • Пловдив
И аз не знаех, дори вече чаках отзиви. Много странен час за изпит 🤔🤦♀. Стискаме 🤞🤞🤞за всички, които се пекат на жаравата днес.

# 635
Аз се учудих искрено като разбрах, че днешната матура е от 14,00.

Защо ?Confused

# 636
  • София
Заповедта за определяне на новите дати за ДЗИ определя следните дати и часове за третите матури по желание:

- немски език, руски език, френски език, испански език, италиански език, химия и опазване на околната среда и физика и астрономия – 02 юни 2020 г., начало 08,00 часа;

- математика и география и икономика – 02 юни 2020 г., начало 14,00 часа

- биология и здравно образование и философски цикъл – 04 юни 2020 г., начало 08,00 часа;

- английски език и история и цивилизация – 04 юни 2020 г., начало 14,00 часа.

Към момента не е качено нищо на сайта на МОН за ДЗИ по езиците, което би трябвало да е свършило, още повече днес почват в 8,00 часа, а не като вчера в 9,00. Не вярвам да качат преди утре, дано да ме опровергаят.

# 637
  • столицата
Възможно ли е някой да се яви на две матури в един ден - от 8 до 12ч и после на друга то 14ч?

# 638
Здравейте,
Могат ли да анулират работата на зрелостник, ако е поправил един отговор на 2 модул?
Отговора е зачеркнат с една линия и е написан другия отговор.
Благодаря на всеки отговорил.
От вчера се опитвам да успокоя зрелостника.

# 639
  • Пловдив
Възможно ли е някой да се яви на две матури в един ден - от 8 до 12ч и после на друга то 14ч?
Да има две трети матури ли? Не мисля, че е възможно.

# 640
Здравейте,
Могат ли да анулират работата на зрелостник, ако е поправил един отговор на 2 модул?
Отговора е зачеркнат с една линия и е написан другия отговор.
Благодаря на всеки отговорил.
От вчера се опитвам да успокоя зрелостника.
Не.

# 641
  • Пловдив
Да има две трети матури ли? Не мисля, че е възможно.
Мисля, че може да има 4 матури.
Имаше съфорумка преди година или две, чийто син се яви на БЕЛ, английски, математика и физика..

# 642
  • София
Според моя син матурата е била доста сложна. Повече не знам, защото преди малко е свършил.

# 643
  • софия
Моя пък не смеел да каже, дали е лесна преди да види отговорите, но не му се е сторила много трудна. Решил е всичко, ама дали е вярно ще видим.

# 644
Моя пък не смеел да каже, дали е лесна преди да види отговорите, но не му се е сторила много трудна. Решил е всичко, ама дали е вярно ще видим.

А отговорите дали ще ги качат днес?

Общи условия

Активация на акаунт