Велислав Павлов*Димитър Захариев*Диана Димитрова Тема 65

• 14 625
  • 738
  •   1
Отговори
# 690
За коридора може аз да греша. В болницата са но къде... Майче, Злати - на вас къде ви се стори, че е?

# 691
Аааа, сега като Дани разказа, се сетих, че съм го мяркала тоя клип, точно от тогава е, като на другия ден трябваше тя да му помага, щото правеха безплатни профилактични прегледи. Тогава Зорница преглежда един дядо и той казваше на Марио - докторе, как издържате покрай тая огнена жена, а Марио му каза - а де, питате ли ме 😂

# 692
Моски, сега кажи че знаеш и номера на епизода 😊.  Може и там да е.

# 693
Е тя Дани го е написала, 37ми Blush

Много са сладки, пуснах да ги видя и Марио вика - не се издържа 😂 А Зорница се мъчи да се прави на професионалист 🤣

# 694
Дайте да се уточним, говорим за където са в микс с различни сериали, включително и американски филми?! Grinning

# 695
Аз това което гледах, беше с кадри само от български сериали.
Редакция: според мен не е от тази сцена. Ако е от там вариантите са:

На втората са твърде далеч един от друг, а на първата май местата са им разменени. Доколкото помня в клипа Зорница е отляво 🤔.

Последна редакция: сб, 06 юни 2020, 10:42 от _Dreamy_

# 696
Дрийми, като го мернеш пак, дай знак да върна телевизията и да го видя, кой знае откъде е, но съм почти сигурна, че това, което съм мяркала, е от осми сезон.

# 697
Бъркаш, Дрийми. По същия начин, както на първата снимка, са застанали в клипа. И Зорница е с бялата престилка, а Mарио в червен екип. Cигурно е тази сцената.

# 698
Може, Злати. Аз от няколко дни не съм го мяркала. Ако го видя ще запомня часа и ще дам знак, Моски да го погледне.

# 699
  • София
Аз забравих да гледам Нова 😳 Обаче изгледах сцената - много са готини, безгрижни, флиртуващи, чак нереално на фона на последния сезон.
Браво на Дани 👍

# 700
Роси, и аз се позагледах в осми сезон покрай дискусията тук и е направо невероятно какъв аванс ни отпуснаха с този сезон, където единствената драма беше колко дълго ще устиска Марио 😂
За сметка на това в девети навакса ха като за два сезона 😁

# 701
Хахаха, в 9-ти Марио за 10 епизода се изнесе три пъти 🙈😁.
Осми сезон е доста безгрижен от 20-ти епизод нататък особено. Аз финализирам 5-ти и с удоволствие започвам осми. Че съм го и позабравила 😊.

# 702
Аз сега цъкнах напосоки и попаднах на епизода, в който Марио питаше Зорница каква е връзката между еректилната дисфункция и бебешкия катун 😂
И как я бъзикаше, а тя му викаше стига с тъпите ти шеги, ама междувременно кокетно се почесва, щото й е приятно 🤣

# 703
Хахаха, в 9-ти Марио за 10 епизода се изнесе три пъти 🙈😁.
Осми сезон е доста безгрижен от 20-ти епизод нататък особено. Аз финализирам 5-ти и с удоволствие започвам осми. Че съм го и позабравила 😊.
И аз така мисля да постъпя - останаха ми 5 епизода от пети сезон и минавам на осми 😍

# 704
  • София
Аз изгледах 6-ти сезон. След като знам как свършва и развитието на 8-ми и 9-ти, се постарах да бъда безпристрастна - страничен аналитичен зрител. Е, пълна шизофрения! Безпристрастно.
Само да кажа, че този път поне разбрах Банков. Той избра да продължи по най-лекия път / сам си го каза/ - връзка без емоционален товар.
И Зорница не ЗАРЯЗА Марио пред олтара, тя ИЗБЯГА. / Има малка разлика 😉/

Сега ще си оправя “вкуса” с 8-ми 🤣, но преди това ще прехвърля сцените със Зорница от 7-ми.

Общи условия

Активация на акаунт