Велислав Павлов*Димитър Захариев*Диана Димитрова Тема 65

• 14 625
  • 738
  •   1
Отговори
# 705
  • София
И Зорница не ЗАРЯЗА Марио пред олтара, тя ИЗБЯГА. / Има малка разлика 😉/

Би ли развила мисълта си? Интересно ми е каква е разликата в контекста на целия финален епизод.

# 706
  • София
“Зарязването” е късане, край. “Бягството” е просто бягане. За да бъде “край”, другият трябва да сложи точката. Което става на практика с изпращането на роклята. Wink Зорница просто не можеше да сложи край на никоя връзка - нито тази с Банков, нито с Марио.
А колкото до принца... това е мечтата, приказката за идеалната любов, където принцесата среща своя принц и заживели щастливо до края на дните си Joy

# 707
  • София
Мерсии. Не съм сигурна, че те разбирам и че споделям мнението ти, но затова сме различни. 😉
За мен бяхството си беше категоричен край с Марио, права си за това, че с Банков нямаше такъв. Той май дойде някъде с появяването на бебето Диана.
Но, това е минало. Не разбрах финта на сценаристите, продължавам да не го разбирам, но съм благодарна, че го направиха 😂😂😂

# 708
Няма как да разберем този финт. Наложи се да върнат Марио, защото публиката харесва двойката. Нелогично беше бягството. Въртят всички герои на шиш за да има някаква динамика.
Каква ви е прогнозата за следващия сезон?
Предполагам, че ще има драма около.самата бременност на Зорница. Бебето ще е момченце.
Може и да се появи някой/я роднина на Зорница за да им къса нервите. Не знаем нищо за семейството и.

Последна редакция: нд, 07 юни 2020, 10:04 от Monza

# 709
Аз пък си мисля, че ще е малка дама Grinning
Моnza, толкова време вече познаваме Зорница като герой, ама за нея почти не знаем нищо като предистория, семейството и т.н. енигма.

# 710
  • София
Ха, и аз не разбирам сценаристите. Не мога да си представя да обичаш двама едновременно - избираш единия.
За мен абортът е точката на връзката с Б. За сценаристите явно - не. Зорница си прави аборти, когато й скимне, после ги преживява, а ако след изнасилването беше забременяла, щяла до роди... Ако се вгледаме в образа й - голяма Бяла птица Wink

# 711
  • София
Не сте прави - знаем, че Зорница е живяла близо до река, предполагам Дунава. Знаем за първата и любов, за 7-годишната.
Иначе ми се иска да имат момиченце, но май ще е момче. Ще ми е интересно да видя Марио като женски татко, но така или иначе не ни дават за живота на героите извън болницата,  освен на Христо, така че е все едно какво ще е бебето.
Иначе очаквам много сериозна драма, ще има проблеми, застрашаващи живота или на бебето, или на Зорница. Но много ми се иска детето да се роди не в последния, а ако може поне 2-4 епизода по-рано. Хубаво ще е да покажат Марио и Зорница като родители.

# 712
Доста повърхностен прочит е това - Зорница си прави аборти, когато си поиска - ама не ми се спори.
И за бягството май не ми се спори, изобщо днес съм пацифист 😂

Монца, според мен ще се движим цял сезон по ръба на оцеляването и на Зорница, и на бебето, а и на Марио, щото той ще е на път да се гътне поне 14пъти 😂
И хващам бас, че раждането ще бъде много драматично и няма да знаем до последно ще оживеят ли. 😄

Роси, на мен все ми идва отвътре, че ще е момиченце, някак си толкова да им пасва на историята 😀

# 713
  • София
А, бягството е най-смисленото нещо от 6-ти. Изнасилването оставя дълбоки психологически и емоционални травми, които не минават за месец-два...
Моски, признавам те - ти имаш някаква телепатична връзка със сценаристите Joy

# 714
  • София
Да, и за мен най много им подхожда момиченце. Но, Тони, “имаме момченце, чудо”, желанието на Зорница ми говорят за момче.

Раздялата беше най-логичното нещо за Марио и Зорница. Бягството, начина, по който се случи беше жесток и отвратителен. Марио заслужаваше малко честност, поне една дума.

# 715
Роси, аз съм го казвала и друг път, но за мен тя го обичаше много и до последно се мъчеше да замете собственото си сриване и да го направи щастлив. Тя не беше честна пред себе си, как да е честна пред него. И накрая като опря ножа до кокала, тогава вече си призна, че не може да го направи.
Ама нищо де, нали го преживяха този миг, всичко е забравено и простено.

Ще видим, то не пречи да е някоя Антония 😁

# 716
Но, Тони, “имаме момченце, чудо”
Роси, това откъде е? Пак ли изпуснах нещо, офф 😁.
Иначе и аз съм за момиченце. Огромната драма ни е гарантирана. Преди това обаче се надявам да видим и хубави неща. Зорница да я хванат лудите от хормоните, да гледат бебето на ехограф, да научат пола, и други такива.

Последна редакция: нд, 07 юни 2020, 11:14 от _Dreamy_

# 717
  • София
Дрийми, как от къде 😱😱, от великия 40 епизод 😂😂😂. В края, преди сцената на моста, когато гледаха новороденото през стъклото. Жекова го каза на ХХ, а в този момент покрай тях мина Марио.

Моски, съгласна съм, но само ако забравя за сцената и с Банков преди това. Но да, всичко е забравено и прострно и няма никакъв смисъл да се връщаме назад. Освен за да се радваме, че след онзи епизод сега чакаме Чудо ❤❤❤

# 718
  • София
JoyДнес ми е едно весело, закачливо Joy
Та искам да попитам желаещите момиче-чудо как си я представят като госпожичка, ако наследи носа на баща си? Wink ... А пък ако вземе характера на майка си, горкият Марио - две Зорници....Stuck Out Tongue Winking Eye

# 719
  • София
Зо очевадно няма проблем с носа на Марио, така че едва ли това я притеснява, а да ти кажа - дете се обича всякакво, дори и с голям нос Wink. А и в днешно време това не е проблем - лекари са, ще намерят кой да и направи една пластична операция Wink.

Гледах Филип Буков - четейки между редовете май на 15 Юли започват снимки, защото каза, че е на морето и след тази дата ще е доста зает.

Общи условия

Активация на акаунт