Велислав Павлов*Димитър Захариев*Диана Димитрова Тема 65

• 14 608
  • 738
  •   1
Отговори
# 720
То е ясно, че няма да наследи носа на баща си, първо защото Зорница го закле да не го предава на детето и второ, защото трудно ще намерят бебе с такъв нос 😄

А колкото до две Зорници - това ще е сбъдната мечта за Марио. За разлика от зрителския хейт към Зорница, Марио я обича, как го каза той "до болка", така че със сигурност ще е повече от щастлив да вижда нея в детето си.

# 721
  • София
Sweat SmileSweat SmileЕй, представяте ли си, 11-ти сезон - "10 години по-късно" : Антония Ковачева Wink се гримира пред огледалото и говори по телефона с новото си гадже... Баща й влиза...
Направо идвам в отбора на "момиче-чудо"...JoySmile
/ В 6-ти Марио казваше на Зорница, че те никога не биха позволили на дъщеря им да се гримира от малка Stuck Out Tongue Winking Eye/

# 722
Не само ще позволява, но и лично ще й купува гримовете.

# 723
  • София
Ами няма да се разберем с вас, пък. Какво против имате носа на Марио?! Ми очарователен Буратино е, а и както казах, ако Зо няма проблем с него, то и аз нямам Simple Smile Ако я притесняваше тази подробност щеше да си направи бебе с ХХ Wink

Ау, това с гримовете съм го забравила - май беше от епизода когато Зорница и Марио танцуваха в коридора Heart Eyes . Това беше първият на Яна Титова, помня че много ми хареса как го е направила.
Но предлагам преди гримовете да видим и други неща - поне как я учи да рисува птици Simple Smile

По-късно днес ще пусна нова тема.

Последна редакция: пн, 08 юни 2020, 16:02 от rosi_ta

# 724
Роси, аз също намирам носа на Марио за очарователен, а особено ми харесва, че Велислав е достатъчно уверен в себе си, че да няма проблеми да го бъзикат на тази тема 😀

Точно от този епизод е, да. Simple Smile

# 725
С носа и аз проблем нямам 😊. Хората са много повече от един нос, или очи и т.н.  Обаче ми се струва, че по-лесно ще намерят чернокосо и къдраво момиченце, отколкото момченце. Защо - не знам, шесто чувство.

Междувременно изгледах 5-ти сезон и си спомних, че така и не разбрах логиката на сценаристите за поведението на Тони като му отказа дроба.
Преди това си говореше с Марио, нещата сякаш бяха започнали да утихват. И после необяснимо за мен поне, реши че не иска да го вижда и не може да му прости. Е, не схващам.

# 726
Дрийми, за мен още по-необяснимо беше, че Тони се напи, отрязан от Зорница, ходи да й се извини, че ако е прекалил, не е било с лошо, затворихме тази глава и изведнъж - шат, Тони ще танцува с нея и ще я води на екскурзия 😱😁

# 727
  • варна
Момичета, да, ако се задълбочиш, наистина във всеки сезон има такива нелогични, необосновани от нищо скокове и обрати в поведението на героите. Вие сте дали примери. Има и други.
Аз изгледах 5,6 (да шести! 😀), 8, и 9-ти сезон един след друг и ако човек се абстрахира от някои недомислици, се оказва, поне за мен, че историята на Зорница и Марио до тук в нейната цялост е най- красивата, дълбока, трогваща, истинска, внимателно и детайлно пресъздадена любовна история в сериала.❤️ Поздравления за сценаристите и поздравления за Диана и Велислав, на които така им "лепнаха" ролите и които чрез таланта си успяха да ни потопят във всички състояния и емоции, през които преминаха персонажите им и ни накараха да се вълнуваме и преживяваме тяхната любов, сякаш са истински хора! ❤️

# 728
  • София
Леле, засрамихте ме. Аз успях само да прехвърля набързо 9-ти сезон.
Но ще се поправя. Усещам как не мога да учасвам в разговора, защото всичко съм забравила, това за Тони въобще не го помня. В неделя нещо се присетих и си пуснах част от епизода с червената рокля от 5-ти сезон. С това се изчерпва преповтарянето на историята им.

# 729
Аз изгледах целия пети сезон и сцените с Марио и Зорница от шести, сега съм на път да загледам пак осми, защото за седми не се сещам за нито една причина да го гледам Simple Smile

Последна редакция: вт, 09 юни 2020, 16:10 от dimchetod

# 730
  • София
Aз прехвърлих набързо 7-ми. Ами той бил само 39 епизода (?) Scream Изобщо - скука, като изключим “отмъщението” на Фотев - малко съспенс - и лечебната кихавица Joy

# 731
Още малко и на Диде косата ще стане дълга като в 4ти сезон, тогава ми харесваше най-много. Blush

# 732
И на мен тогава ми бе любима. Есента ще е пораснала.

Аз не съм гледала нищо от миналата година по това време, да не кажа и повече Grinning

# 733
  • София
Къса, пораснала, но само да не черна косата 😷😜

Последна редакция: ср, 10 юни 2020, 15:09 от rosi_ta

# 734
Аз за цвета нямам претенции, стига да не е онова междинно рижо Grinning, но дължината през 4-ти сезон ми е любимата.

Диана явно е напреднала с картините, щом ориентировъчно знае кога ще е изложбата.

Докато търсех из папките на компютъра, установих, че за изминалия сезон съм направила точно цели 3 гифа, слаба работа Joy

Общи условия

Активация на акаунт