Biologique Recherche

• 43 580
  • 382
  •   1
Отговори
# 135
  • Варна
За първо мнение и аз съ съгласна, че няма как са стане да си вземете продукти по телефона. Но аз имах вече изградена рутина, просто нямах време да отида до салона и затова писах на Амбър какво ми трябва. Върнаха ми веднага мейл с цени. Така и не поръчах, защото имам корпоративна карта за центъра във Варна с 10% отстъпка и тия в Амбър ми идваха по-скъпо. Но го има като опция все пак.

# 136
Момичета, на тази диагностика с почистено/без грим лице ли трябва да отида или там на място ще ме почистят?

# 137
Здравейте момичета, някоя от вас имала ли е опъване на кожата и задълбочаване на бръчки след измиване с тоалетно мляко Lait E.V.?
Каква ли може да е причината за тези усещания - неподходящ продукт, неправилна употреба или нещо друго?
Нанасям го на сухо лице с леки масажни движения (кожата ми го попива изцяло) и изплаквам обилно с хладка вода.

# 138
  • Варна
Ходих вчера при Яна на процедура и да си взема някои неща, че почти всичко ми свърши. Оставих една торба пари, ама ми е толкова яко всеки път,не ми се тръгва 😀 добавихме към рутината и маската Vip 02 и серум Etraits Tissulares. Та общо нещата, които ползвам са P50 лосион (махнахме pigm 400 и минавам на чистия, за да боря черни точки), серуми Placenta и Extraits Tissulares (махам Dermopore защото не усещам ефект от него), крем Iso-placenta, маски Vivant и Vip02. Каза ми, че много я е яд на моята кожа. Вика кожата ти има тонус, супер еластичност, изобщо не е като кожа на 34 годишна, вече не и мазна, балансирана е, обаче 1 път в месеца ми излизат 3 пъпки и оставят петна и ми развалят всичко и черните точки по носа и те Sad да видим сега с повече хидратация и чист P50 дали ще успеем и това да оправим.
А между другото и някакъв хидратиращ спрей каза, че ще ми даде като комплимент (като и отида за крема, че им беше свършил) и ми се струва, че и него ще искам, защото ми го сложи на края на процедурата и ми хареса. Към 70лв е, тъй че поне бива откъм цена.

# 139
  • софия
Ходих вчера при Яна на процедура и да си взема някои неща, че почти всичко ми свърши. Оставих една торба пари, ама ми е толкова яко всеки път,не ми се тръгва 😀 добавихме към рутината и маската Vip 02 и серум Etraits Tissulares. Та общо нещата, които ползвам са P50 лосион (махнахме pigm 400 и минавам на чистия, за да боря черни точки), серуми Placenta и Extraits Tissulares (махам Dermopore защото не усещам ефект от него), крем Iso-placenta, маски Vivant и Vip02. Каза ми, че много я е яд на моята кожа. Вика кожата ти има тонус, супер еластичност, изобщо не е като кожа на 34 годишна, вече не и мазна, балансирана е, обаче 1 път в месеца ми излизат 3 пъпки и оставят петна и ми развалят всичко и черните точки по носа и те Sad да видим сега с повече хидратация и чист P50 дали ще успеем и това да оправим.
А между другото и някакъв хидратиращ спрей каза, че ще ми даде като комплимент (като и отида за крема, че им беше свършил) и ми се струва, че и него ще искам, защото ми го сложи на края на процедурата и ми хареса. Към 70лв е, тъй че поне бива откъм цена.
Каква цена е маскатаVip02?

# 140
  • Варна
205лв, но аз имам 10% корпоративна отстъпка и ми идва 185.

# 141
Мнения за Crème Contour Yeux et Lèvres Biofixine?

# 142
ползвала съм 2 околоочни този и от серията biosensible. И двата ги използвам за очи и около устните. Доволна съм и от двата, последния път ми препоръчаха на Biofixine, предполагам е по-силен

# 143
  • Варна
ползвала съм 2 околоочни този и от серията biosensible. И двата ги използвам за очи и около устните. Доволна съм и от двата, последния път ми препоръчаха на Biofixine, предполагам е по-силен
Какво дават като ефект?

# 144
Какво дават като ефект?
в моя случай озаряване на очите, да не са подпухнали, ако съм спала по-малко (с малко дете съм и рядко успявам да докарам 8 часа сън). и превенция на фини бръчки около очите и устния контур.
Като разлика между тези двата - още не мога да определя дали има съществена разлика при мен, понеже ползвам Biofixine от сравнително скоро.
Попитайте за мостри, на мен ми бяха дали мостри на няколко околоочни крема

# 145
  • Варна
Не знам защо на мен никога не ми предлага околоочен крем. Даже онзи ден повдигнах въпроса за тъмните ми кръгове и тя вика "нормално, цял ден работиш на компютър". Аз не само работя на компютър, ами съм с 3 монитора и 2 таблета по цял ден. Наистина уикенда и като съм в отпуска очите ми са много по-добре.Но очаквах, че ще ми каже да взема нещо. Имам чувството, че крем за моя проблем няма .

# 146
Не знам, при мен е по-скоро подпухване и очите изглеждат изморени, пък и имам начални бръчки даже ми показаха специални техники за масажи и как да нанасям околоочния крем. По едно време се замислях дали да не си взема и техните крио стикове, но цената им е баснословна.

Относно защо не винаги предлагат околоочен - аз няколко години бях без околочен крем, защото те ми казваха кой серум и кой крем мога да нанасям около очите и така да поддържам кожата там. Сега вече имам специфичен проблем и има конкретно решение за тази подпухналост- предполагам затова чак сега го включват в рутината ми.

# 147
  • Варна
Колко струват тия крио стикове? И мен ми се струват яки, ама 2 охладени лъжички не вършат ли същата работа 😀 аз май искам ръкавичката да си взема, мисля че не е много скъпа.

# 148
Някой знае ли цената на почистващото мляко Vip O2, за сега съм с Lait U, но ми казаха, че вече мога да го сменя.

# 149
Колко струват тия крио стикове? И мен ми се струват яки, ама 2 охладени лъжички не вършат ли същата работа 😀 аз май искам ръкавичката да си взема, мисля че не е много скъпа.
към 160лв SobSob
не е същото с лъжици, то материалът на крио стика е с по-специални свойства.

Общи условия

Активация на акаунт