Мъж Телец -18

• 32 381
  • 750
  •   1
Отговори
# 630
това не бяха ли тези с предишните връзки, които се познаваха от 10-15 години?
може да греша историята

# 631
Мен нещо ми е убягнало в разказа, че я е гонил, но щом казваш... Thinking

Те са, те са, Бубе, не ги бъркаш. Wink

# 632
  • Атина
Те са, те са, Бубанче. Семейните приятели от 20 години.
Телчето, дори и семейни, много пъти ѝ е звънял да се видят, разказвала съм, свалял я е, а сега като свободни- пуснал въдичката, тя отговорила и.. плътно назад.
Успях по някакъв начин да я убедя, че е по- добре нещо ново, отколкото старо и добре познато.
Надявам се, че господинът ще си стои сега мирно и тихо, докато тя го "преживее".

# 633
Свалял я е, докато са били семейни? Flushed Тоя па Телец... Grinning
Значи може да е искал нещо неангажиращо, а сега, когато има потенциал да е ангажиращо, няма желание.
Има и други обяснения (минало му е увлечението, ако е имал такова). Тя за 10-15 години да не се е разхубавила? Ако се е натискал, когато е била на 35, на 45 вече може да не е толкова желаещ, защото мацката не е баш същата. Relaxed

# 634
  • Атина
Казваш, Лори, той се пробвал, да види, дали ще я има тръпката?! Добре де, ама доста срещи и разговори им се бяха събрали, не успя ли да си изясни по-навреме?
Не се е променила Везничката ми за тези години. Може би само характера малко.
Според мен, няма смисъл да я заблуждавам. Опитали- не се получило. Надявам се, че няма да появи отново, когато тя вече е спокойна.

# 635
История № 254 368 със същия завършек. Разбира се нюанси винаги има, жената се държи различно в различните истории и може би невинаги е права, но телецът - бетон, все едно и също поведение. Търси, сваля, закача се, демонстрира интерес. И като се е убедил, че мацката е клъвнала хубаво, като наближи момента, в който според обичайното житейско усещане на всеки нормален човек нещо вече трябва да се случи, нашият изчезва. И то както виждаме доста грубо - "Имам работа", фрас телефона.

В началото това поведение ми беше голяма енигма и ме влечеше да ги "разгадавам", но с всяка следваща споделена история все повече се убеждавам, че мъжете телци наистина са елементарни. Просто не си заслужава да се дискутира.

# 636
Нека да обясня енигмата с едно изречение - по някакъв признак я е елиминирал по време на опознаването.

# 637
  • Агент под прикритие
E, история № 254 368, само дето в случая Телецът нито е търсил, нито се е закачал, нито е демонстрирал интерес, както вероятно се тълкува от отсрещната страна (и май не само от нея).
Това обаче не пречи една и съща манджа да се претопля и сервира over and over again... Grinning

# 638
Нека да обясня енигмата с едно изречение - по някакъв признак я е елиминирал по време на опознаването.

Интересно, що в темите за мъжете от други зодии не се бълват по 15 истории на месец от жени, елиминирани по такъв начин по време на опознаването. Не че такова нещо не може по принцип да се случи, но първо не е това коректното поведение при такава ситуация и второ при телците баш не е това проблематиката.

# 639
въпрос на някаква активност на темите е, а не защото другите мъже са по-златни
преди време в темата за скорпионите се бучеше адски какви са гадове, но отдавна темата не е активна и то не защото мъжете от зодията са станали слънчица благи и чудесни

# 640
  • Агент под прикритие
Аз съм виждал съм доста мъже, които не приемат добре подобно "елиминиране" по време на опознаването. Такива,  които очевидно не искат да приемат факта, че никой на никого не е длъжен да дава обяснения в този живот, подобно на това, че никой на никой не е длъжен да доказва, че не е нещото, за което го мисли отсрещната страна.

Коректно, некоректно, на мъжете през целия им живот им се набива, че това, което се случва, е "нормално", че в такива ситуации е "коректно" да не се правят панаири и драми, а просто да си замълчат и да се оттеглят с достойнство, макар, че всички много добре знаем, че "коректното" всъщност е "политически коректно", но това е тема на друг разговор... Simple Smile

Fearnot, благодарение на тази тема разбрах, че съществуват и жени като предните описани от мен мъже. Grinning
За разлика от мъжете обаче, тези не зная как да губят, съдейки по писанията им и кое било "коректно", и кое не...

въпрос на някаква активност на темите е, а не защото другите мъже са по-златни
преди време в темата за скорпионите се бучеше адски какви са гадове, но отдавна темата не е активна и то не защото мъжете от зодията са станали слънчица благи и чудесни
Всяко чудо за три дни.... Joy

# 641
Такива,  които очевидно не искат да приемат факта, че никой на никого не е длъжен да дава обяснения в този живот, подобно на това, че никой на никой не е длъжен да доказва, че не е нещото, за което го мисли отсрещната страна.
Това е от типа издайнически изказвания на завършените егоисти.

Колкото до темите - не е просто активността, а съдържанието им. Конкретно това чудо с отдръпването масово без видима причина и без звук и стон в друга тема не съм го срещала.

# 642
Такива,  които очевидно не искат да приемат факта, че никой на никого не е длъжен да дава обяснения в този живот, подобно на това, че никой на никой не е длъжен да доказва, че не е нещото, за което го мисли отсрещната страна.
Това е от типа издайнически изказвания на завършените егоисти.

аз съм дева и според зодиакалните знаци уж съм най-подхождаща си точно с телец
може би заради това съм 100% съгласна с агента - пространни обяснения /аз бих използвала 2-3 кратки изречения в случай на подобна нужда/, оправдания, напъване за доказване, мелодрами с безкрайно отдалечен във времето и безкрайно трагичен финал ме потрисат от дъното на душата ми

Конкретно това чудо с отдръпването масово без видима причина и без звук и стон в друга тема не съм го срещала.

и въпрос на възраст е според мен - мъжете на 40+ нямат влечение от пиеси, в които главните женски роли могат да се окажат примери за кралици на драмата - бягството е превантивна мярка

# 643
Мале, защо се записах в темата аз Smile

Ще споделя де, ако и мен ме отрежат, въпреки че ще си питам най-вероятно.

Аз също имам такива наклонности - изведнъж някаква интуиция ме подгоня, чувствам се недобре и режа - обикновено обяснявам надълго и нашироко (в рамките на час два макс.), за да може отсрещната страна да извлече някаква полза все пак и да не се чувства в безтегловност и чудене аджеба какво стана.

Страхотно неуважение е това изневиделица охладняване - случвало ми се е с Водолей.

# 644
  • София
Не е неуважение (демек насочено към човека), а комплекси (демек извиращо отвътре).
Телците имат крехко его и аз също съм чувала за много подобни истории- хванат на кукичката и после- Аляска.
Подхранват си егото и елиминкрат страховете, че никой не би ги харесал просто така защото да си го кажем направо- не са от най- ярките личности.

Общи условия

Активация на акаунт