Слънцезащита 2020 - V

• 69 156
  • 737
  •   1
Отговори
# 330
Някой ползвал ли е ROC SOLEIL-PROTECT ANTI-WRINKLE SPF50+ или друг на марката?

# 331
  • русе
Здравейте и Честита Нова Година на всички!
До сега не съм ползвала слънцезащитна, но сега ми се налага да си купя и ще съм благодарна за нашите мнения.
Спрях се на тази SHISEIDO EXPERT SUN FACE CREAM SPF50 , ако има ползвали я може ли мнения, както и приемам и други предложения.

# 332
Ако някой се интересува, има намаление на слънцезащита Lancaster в Notino.

# 333
  • гр.Видин
Намалението е сериозно. А хубави ли са?

# 334
Намалението е сериозно. А хубави ли са?

Хвалени са, аз лично не съм ги ползвала, няма и да поръчам, че се запасих с 3 бройки от Юсерин.Ако не бях, щях да се възползвам.

# 335
  • Стара Загора
Chery_k, с коя слънцезащита на Юсерин си се запасила?

# 336
Chery_k, с коя слънцезащита на Юсерин си се запасила?

С тези двата: https://www.eucerin.bg/products/sun-protection/sun-fluid-mattifying-spf50plus

https://aptekabg.com/eucerin-sun-pigment-control-sun-fliud-for-face-spf50-50ml

Бяха на намаление в онлайн аптека октомври месец, ако не се лъжа в Субра, за по- 13-15 лв.
Доволна съм, особено от първия- кожата е като коприна на допир.. Аз съм с мазна кожа, но те попиват бързо, няма лъщене или бели следи. А как ще се държат лятото, нямам представа.

# 337
И двата имат алкохол денат. Във втория е на челно място. Твърдо против. За това Ви харесват, защото премахват омазняването, но алкохола нанася щети по лицето.

# 338
Алкохолът е и разтворител, и има свойствата да прави формулата по-лека и немазна. На мен не ми се омазнява кожата, но няма никакъв шанс да нанеса, която и да е формула без алкохол на 5-6 слоя на ден без да изглеждам абсурдно. Повечето хора и без друго нанасят по 2 капки продукт, по-добре е да се ползва слънцезащита в адекватни количества отколкото нищо или 5 пъти по-малко, отколкото наистина трябва. Точно в слънцезащитата алкохолът си има смислена функция.

# 339
А, ако алкохола е толкова нужен при слънцезащитата, защо има и такива, но без алкохол?

# 340
Защото някои хора го толерират далеч по-малко от други, ама тези без алкохол определено не са толкова леки колкото повечето със. Зимата ползвам без тъй като съм със суха кожа и от вятъра определено ми се раздразва лицето, но лятото, ако съм навън и трябва да нанасям през 2 часа слой след слой, особено върху грим, няма никакъв да ползвам същия продукт. Да си ползва кой каквото иска, ама това постоянно натякване, че нечий любим продукт не става, защото някой друг е решил, че не е за него е излишно.

# 341
Първия флуид е с пудрен ефект - много го харесвам и вече поне 2-3 лета съм с него 30 и 50 фак. Лек, не ми причинява подпушване на пори и много приятен на кожа.Карам си с него и мат флуида на Виши.Фаворити са ми за лятото.Особенно носа ми лъсва естественно, но няма как в големи жеги да не е така при мазните кожи.

Предъвквали сме го това, дали слагаме нужното количество и как се разбира .Аз си мажа толкова, колкото слагам и от другите кремове. Ако спуканите ми капиляри започнат да горят по някое време разбирам, че или крема е недостатъчен или фактора ми е слаб.Лъщенето съм го приела, но държа да не ми се увеличават червениниите.И не искам да имам усещането за дебел слой крем - флуидите отговарят на моите изисквания.

Според мен много от нещата със или без са маркетингови трикове.Като натуралните продукти, веган и др.Често са заблуждаващи или подвеждащи.Лично аз не се вторачевам много в състава.

# 342
Не натяквам какво е добре и какво не. Споделям аз какво избягвам. Всеки сам избира какво да използва. Ако е само там алкохола, ок, но ако в крема ни има алкохол, в слънцезащита, във фон дьо тена, в измиващия продукт... Тогава смятам, че количеството е голямо.
Слънцезащитата, която ползвам не е рекламирана като продукт без алкохол, за да ме накара да си я купя. Може би в нея има други съставки, които са вредни, но твърдо избягвам алкохола в козметиката си. И все пак по-добре със слънцезащита, от колкото без.
И аз гледам да не се вманиачавам в състава, защото няма да намеря перфектният продукт, но някои съставки ми вадят очите и ги избягвам.

# 343
  • Бургас/Пз
Не натяквам какво е добре и какво не. Споделям аз какво избягвам. Всеки сам избира какво да използва. Ако е само там алкохола, ок, но ако в крема ни има алкохол, в слънцезащита, във фон дьо тена, в измиващия продукт... Тогава смятам, че количеството е голямо.
Слънцезащитата, която ползвам не е рекламирана като продукт без алкохол, за да ме накара да си я купя. Може би в нея има други съставки, които са вредни, но твърдо избягвам алкохола в козметиката си. И все пак по-добре със слънцезащита, от колкото без.
И аз гледам да не се вманиачавам в състава, защото няма да намеря перфектният продукт, но някои съставки ми вадят очите и ги избягвам.
А кой продукт ползвате вие??
Темата е за споделяне все пак... И ако не кажете продукта, който спооред вас е добър и без алкохол, всичко друго губи смисъл

# 344
Съжалявям, мислех да го споделя и изключих. Ползвам този на Авен, който също го водят за мазна кожа. Не оставя бели следи и попива бързо. Не лъщи грима ми след него.
https://www.eau-thermale-avene.bg/slnce/slnce-grizha/slncezashch … ezashchita-spf-50

Общи условия

Активация на акаунт