Слънцезащита 2020 - V

• 69 068
  • 737
  •   1
Отговори
# 420
Eто този не се разтича. Самият стик е леко прозрачен.

А този стик се разтича. Той е леко тониран, но това не се забелязва след нанасяне. Не го харесвам.

# 421
Mariat, много ти благодаря за обратната връзка. Аз в момента заглеждам 2 стика на Avene и ще се радвам ако някои ползвал ги се включи.

# 422
  • Бургас/Пз
Влизам да похваля слънцезащитния на Филорга. Всъщност още не мога да кажа дали пази, защото съм го ползвала само в градски условия и разходки край морето. Обаче като консинтенция направо е страхотен.

# 423
  • София
Здравейте, някой има ли впечатления от този крем:

Дали матира кожата? Иначе пише доста добри неща в описанието.
Но съм със смесена кожа съм и се чудя дали  няма да лъсна след един час Thinking

# 424
Някой да е ползвал на силно слънце това :
Ducray Melascreen Лек слънцезащитен крем SPF50+ x40 мл

дали оставя бели следи  и как се държи през деня като трайност ?

# 425
Какво ползвате за околоочната зона?
Търся вече много време околоочна слънцезащита и не успявам да намеря. Моля споделете опит. Благодаря!

# 426
За околоочната зона ползвам от същия слънцезащитен крем, нанесен внимателно и не върху клепачите, също и слънцезащитни очила от по-широките модели.

# 427
Някой, който е ползвал този крем да сподели отзив? https://sopharmacy.bg/bg/product/000000000010014816

# 428
Между SVR Sun Secure Слънцезащитен флуид SPF50 x50 мл  и  La Roche-Posay Anthelios Shaka Слънцезащитен флуид за лице SPF50+ x50 мл кое  е откъм филтри най- издръжливо за цял ден на слънце?

# 429
  • Ланкър, планините Овнерог
За цял ден без подновяване не мисля, че някой от двата е ок В момента съм със SVR-а, а преди него бях с шака флуида - определено шака флуида повече ми харесва. По-лесно се размазва, не щипе и е по-ок за около очите.

# 430
  • София
Влизам да похваля слънцезащитния на Филорга. Всъщност още не мога да кажа дали пази, защото съм го ползвала само в градски условия и разходки край морето. Обаче като консинтенция направо е страхотен.
UV Bronze ли? С каква кожа сте?

# 431
  • Шотландия
За околоочната зона ползвам от същия слънцезащитен крем, нанесен внимателно и не върху клепачите, също и слънцезащитни очила от по-широките модели.

От всички пробвани кремове ми люти на очите.  От някои - веднага,  от други- след час или 2 и трябва да се мия. Някой да препоръча марка за чувствителни очи?

# 432
  • Бургас/Пз
UV Bronze ли? С каква кожа сте?
Да, ето този https://www.arlen.bg/product/4999/slantsezashtiten-fluid-za-lits … Gb_oaAtKdEALw_wcB
Бих казала нормална, с леко омазняване в т-зоната. На 44г съм

# 433
За цял ден без подновяване не мисля, че някой от двата е ок В момента съм със SVR-а, а преди него бях с шака флуида - определено шака флуида повече ми харесва. По-лесно се размазва, не щипе и е по-ок за около очите.

Благодаря много, ще взема shaka, имах на Garnier имитацията един вид, дано текстурата е още по - нежна при La Roche

# 434
  • София
Здравейте, искам да ви попитам през деня като си подновявате слънцезащитния крем, преди това с какво си почиствате лицето, защото на работа ми е сложно да го мия с гел и т.н, а като го почистя с мицеларна вода после ми е гадно и не мога да го намажа директно, пак трябва да го изплакна с вода ...

Общи условия

Активация на акаунт