Отговори
# 240
  • Varna
Сладурче,много ти е хубаво мъничкото мъжленце HugДа ти е жив и здрав и само да ви радват с баткото!Искам и аз вече бебенцеееееееее Embarassed

# 241
 Мерси.
Много е приятно да си го гушкаш, бях забравила какво е. Аз се шегувам за големия, че е станал мъж за женене.
 Не остана време и всяка от вас ще си гушка по едно юначе или госпожичка.
 Стес, не се притеснявай всичко ще бъде наред.

Последна редакция: ср, 23 авг 2006, 17:35 от сладурче*2

# 242
  • София, Дружба 2
stes, не се притеснявай, всички ще мине добре. Стискаме палци! Heart Eyes

сладурче*2, голям сладур е бебчето ти! Да ви е живо и здраво!  bouquet

# 243
Честити бебенца и честито на рожденичките  bouquet
Момичета, боли ли ви ниско долу, при мен всяка стъпка е болка, едвам вървя, че и с малкия ще ходя на консултация днес Tired Не знам как ще издържа!
Ще ви пиша като се върна новините!

ДА ,и все по силно почва да боли ,от 2 седмици съм така,вчера наблюдаващата ме акушерка каза че е така защото главата на беба   се намества

# 244
Здравейте и от мен!
bebo 06 -недей така,направо сърцето ми се къса като те слушам.Пригответе си нещо за хапване и си прекарайте една от последните "интимни "вечери ,в които ще сте само двамата.
stelitka -не си само ти от все още работещите.И аз така ,ежедневно търпя благородните упреци на колеги и познати.Ама не ми се и стои в къщи ,все си казвам -още малко и така,последно си обещах до края на Август.
stes -успокой се ,всички ще сме с теб утре ,макар и само духовно и ще чакаме новини при първа възможност.

# 245
Сладурче , голямо сладурче си имаш  Heart Eyes  Heart Eyes  Heart Eyes
При мен нищо ново, само влизам да видя дали няма някое ново августовско септемврийче  Crazy
Стес , успех утре и няма да се притесняваш  Hug

# 246
  • гр.Русе
Здравейте,мили момичета!  Hug
Сладурче*2 бебчето ти е невероятен сладур.  smile3504
stes мила, успех утре. Сигурна съм,че всичко ще мине гладко и безпроблемно. Бъди спокойна,всички сме с теб!
Tonitta,хубаво е,че си честитила рожденния ден на Муцката от нас, сигурна съм,че се е зарадвала,че мислим за нея.
Bebo06,сигурна съм,че ще измислиш нещо,с което да зарадваш мъжа си,а както са ти казали вече и една романтична вечеря ще свърши работа.  1dating
Mari_anka,как си,по-добре ли си днес?
Дано момичетата,които изпитват болки от тежеста на бебчетата или наместването им да са по-добре. Моля се да няма лоши новини и скоро Алина или Walentin да се похвалят с бебчета!
Целувки!   bouquet

# 247
stes пожелавам ти успех и мисли само за това,че ще си гушнеш малкото дългоочаквано бебче.  Hug
сладурче*2  наистина ти е много сладък бебока! Да ти е жив и здрав. Grinning
Алина  радвам се,че всичко при вас е наред.Не вярвай много на тези видеозони.Вчера е родила една позната на която са и казали,че скоро няма да роди и,че за сега бебето е 3,700.Тя родила още на следващия ден след консултацията и бебчето е 3,300.А и нали ще си имаш малка госпожица,трябва да е фина.  Wink
Честит рожден ден на Муцката и вече да се завръща да разказва как е минало.

Аз също като  AFRODDITA и Мария х. изпитвам такива болки ниско долу.Като повървя малко повече и направо се схващам и понякога не мога да помръдна.И аз си мисля,че се дължи на това,че главичката на бебчо е вече в малкия ми таз.

# 248
Стес, стискам палци за утре! Имаш нашата морална подкрепа и вярвам, че всичко ще е наред! Чакаме вести!

И аз мислех да помоля всички родили вече септемврийки да ни покажат бебчетата си. Всички се вълнуваме. Сладурче, голям бонбон е мъничкият Мишо!

Чакаме Муцката да се завърне в редиците ни и от мен честит рожден ден на патерица! Наистина надали има по-хубав подарък от малката Ема!

Бебо06, наистина какъв по-голям подарък от обичта и рожбичката ви. Сигурна съм, че ще си изкарате чудесно двамата! И аз като много от момичетата във форума разсъждавах по въпроса, че вече никога няма да си бъдем само двамата, но мъжът ми ме успокоява като ми казва, че ще ни бъде още по-хубаво тримата!

Марианка, Ирини, надявам се, че сте по-добре.

Алина, Валентин, още малко търпение - няма да ни се размине  smile3504

Зия, ако не те затруднява, би ли сканирала снимката/статията в днешния вестник.

Нормално е да ни е все по-тежко в буквалния смисъл на думата. Наградата си заслужава!

Днес купих депилатора на Виши.  Доста от вас имаха само хубави отзиви за него, но в листовката пише да се избягват лигавиците. Та малко съм в чуденка  newsm78. Моля за съвет!

Оставам в очакване на прекрасни новини!   bouquet

# 249
Мили момичета!
Благодаря безкрайно на всички за подкрепата, която получавам не само днес, но и през последните месеци, които бяха колкото щастливи, толкова и трудни за много от нас! newsm51
Винаги успявате да намерите най-точните думи, които да разсеят мрачните мисли и проблеми.
В момента аз съм кълбо от нерви и чувства и сменям настроението си през 5 минути, рева непрекъснато и  се вълнувам ужасно много, място не мога да си намеря,  а денят е толкова дълъг...  Само си мисля как утре по това време вече ще си гушкам малката принцеска Hug
Сладурче, малкият Мишо ме просълзи толкова много, да е жив и здрав, да бъде ваша най-голяма радост и опора!
На всички останали пожелавам най-сладките и здрави бебчовци и безпроблемно раждане!
ПРегръщам ви много силно Hug

# 250
stes, влизам във форума да ти пожелая леко и бепроблемно секцио. Опитай се да бъдеш по-спокойна. Утре ще е най-щастливия ти ден в живота: срещата с малкото създание. Мисли си само хубави неща и ще видиш, че ще се чувстваш по-добре.

валентин, момичетата са ти писали вече за ананаса, че ефекта е в плода му. А ти направили заплануваното изкачване днес? Как се чувстваш?

# 251
За депилатоара на Виши съм пропуснала да ви кажа, че всъщност Виши има един крем-депилатоар, който се води за супер чувствителна кожа. Именно той се ползва и за интимните зони. Относно лигавицата - Ави, наистина не се прилага върху вътрешните срамни устни, но там по принцип косми няма. И да попадне нещо - не е страшно. Аз вече над 4-5 пъти съм го ползвала и няма проблем. Важно - за оптимален ефект размажете крема с ръка и след 5-6 минути го оберете енергично с груба гъба или плат, търкайки във всички посоки /без да се протривате естествено/. Шпатулата не върши добра работа!

# 252
Здравейте,мами скоро не съм ви писала но правехме ремонт и нямах интернет,честито на всички мами за бебчовците.
stes, пожелавам ти безпролемнно секцио.
 Аз влизам в болница на 28 за да ме наблюдават, а секциото ми е определено на 1 септември. При мен приемането е по рано защото плацентата е много ниско и ги е страх да не се одлепи,незнам дали другите майки родили така са ги приемали толкова рано.

# 253
Здравейте момичета!
При мен все още нищо ново,сутринта бях на дългата разходка,която си бях планувала,но за сега няма ефект,досега чистих,цял ден крак не съм подвила,дано тази вечер да има изненада.
Относно ананаса-момичета прави сте, едва ли в сока има нещо от истинския плод,по-добре беше да взема компот от ананас Thinking,утре ще се разходя пак до Метро-ох,чувствам се супер изморена и физически и психически Tired,рициново масло не съм пила,защото говорих с доки и той каза да не си правя подобни експерименти,имало време още,ако до 7 дена след термин не родя ще ме вкарат в родилното да ми предизвикат раждане и това се пада някъде 04.09-понеделник,а до тогава ще ходя да слушаме тонове.
Стес успех утре,стискам палци всичко да мине по най-лесния начин за теб и бебока.Утре ще е най-емоционалния ден в живота ти!
Муцката честит рожден ден,с пожелание за много здраве,щастие и всичко най-хубаво за теб и твоето семейство  bouquet.
За клизамата-забравих да кажа,че и аз като Весито бях приятно изненадана от облекчението,което почувствах,дори ми хареса Mr. Green,това може би е една от най-приятните процедури за цялото раждане.

Последна редакция: ср, 23 авг 2006, 21:39 от walentin

# 254
Сладурче, да ти е жив и здрав сладура Laughing
stes, успех и кураж!
Така, болките са наистина от наместването на главичката, бебето е паднало 2 см надолу. Миналата седмица матката ми е била 35 см, а тази 33 см. Обаче ме притеснява, че вече втора седмица е 2500 г, защото Цецо се роди голямо бебе, сега ми е притеснено, по принцип си вървя 1 седмица назад, ама  Rolling Eyes БПД-то е 8.9, къде имаше схеми какви са размерите в съответните месеци?
Клизмата наистина е най-малкото нещо, на което трябва да се обръща внимание, поне от моя опит е така.
Кажете какви са тези свещички, нещо специално или може би във всяка аптека ще ми предложат нещо.

Общи условия

Активация на акаунт