Отговори
# 225
Irinii,avanaблагодаря ,че се отзовахте на притесненията ми!Аз съм по принцип доста положителен човек и направо не мога да си представя какво става с мен newsm78Винаги съм успявала да се владея и сега се учудвам сама на себе си?Естествено ,че си мисля само положителни неща,но защо страхът надделява,просто не знам newsm78
Както и да е ,благодаря за подкрепата,от тук нататък дано да има само усмивки и много хубави новини! Hug  bouquet

Аз мисля,че всичко е нормално.Просто емоциите толкова се засилват,че амплитудата на радост,очакване и страх става още по-голяма.Важно е,а и съм сигурна,че в най-важния момент жените получават сила Свише да помогнат на бебчо! Пожелавам го на всички ни!
 Praynig

# 226
Весселка, съчувствам ти за разстройството. Мен ми помогна фреш от лимон и диетка - знаеш - моркови, ориз...
За клизмата - въобще не е неприятна процедура. На мен масажистката ми преди години ми беше препоръчала 1-2 пъти в месеца да си правя с цел вътрешна хигиена и раздвижване на червата. Въпросът де да задържиш водата максимално време в теб /за да се качи възможно най-нагоре по червата ти/, а как става това като имаш силни контракции... просто не знам  newsm78

# 227
Здравейте момичета, изчетох ви набързо обаче нищо не ми остана в главата. Не мога да коментирам нищо от това което прочетох затова извинявайте.      На мамите, на които им предстои планово секцио - да не правят моята грешка - разрових се в интернет и намерих такива отрицателни отзиви за секциото, че не ми се мисли... а за снимките да не говорим...  Много груба грешка от моя страна- един ден преди операцията!
До сега положителните емоции надделяваха и не се поддавах на лошите мисли, но усещам, че притеснението започва да взима връх!

# 228
Честити бебенца и честито на рожденичките  bouquet
Момичета, боли ли ви ниско долу, при мен всяка стъпка е болка, едвам вървя, че и с малкия ще ходя на консултация днес Tired Не знам как ще издържа!
Ще ви пиша като се върна новините!

# 229
Стес, убедена съм, че тревогите ти са безпочвени и при теб всичк още бъде на ред. Тази наша склонност към максимална информираност понякога ни върши лоши услуги. Секциото е много добра алтернатива з араждане най-малкото, защото няма почти никаква вероятност да се получат усложнения и непредвидени ситуации. Като добре режисирана постановка, в която ти предварително си избери ролята на усмихната, спокойна майка, която без мъчителни контракции и разкъсванияпосреща детето си на този свят. Възстановявавенто и при нормално раждане, и при цезарово сечение си е божа работа. да знаеш, че утре по-това време ще си най-щастривата септемврийка!  Hug

# 230
  • София
Здравейте момичета!

ileo, с теб наистина може да се засечем в МД. Дано издържим до тогава. Аз утре съм на запис и ще видим докъде е бебо.
Момичета, за клизмата - на мен това ми беше най-неприятното нещо при първото ми раждане. Теб те боли зверски, а една акушерка ми вика стискай още малко. след това в тоалетната ми се струваше, че бебето ще изпадне. Изобщо беше гадост.
Колкото до емоциите аз се улавям, че съм много нервна и невъздържана. Казвам на хората около мен неща, които в нормално състояние бих премълчала. Надявам се да не разваля някое добро приятелство заради пусти хормони.

Да ви питам нещо: Някоя от вас има ли котка вкъщи. Аз имам два кастрирани котарака. Ваксинирани са, обезпаразитени, изобщо за болести не се притеснявам. Обаче непрекъснато искат да спят в легълцето на бебо и не знам какво да правя.

Усмихнат ден на всички

# 231

ileo, с теб наистина може да се засечем в МД. Дано издържим до тогава. Аз утре съм на запис и ще видим докъде е бебо.

das, и аз утре отивам на консултация там! В ниската част!

# 232
  • Sofia
Хей Стес, не се безпокой. Аз съм го преживяла и въобще не е толкова страшно...Даже сега съм супер спокойна, като знам какво точно ми предстой..Винаги има страх от неизвестното, но ти препоръчвам да не слушаш отрицателни отзиви - бях писала преди време за една уж приятелка, която ми ги наговори едни ужаси точно преди предното ми раждане и бях в шок, а се оказа че нямам никакви причини за притеснение.

За клизмата - да ви кажа срам не срам, на мен ми беше една от най- приятните процедури Mr. Green Почувствах се направо пречистена Whistling

Иринии ти си ми препоръчала страхотно лечение Heart Eyes Ще пробвам, не знаех че помага, но сладолед мнооого обичам  bouquet

Афродита, аз се чувствам по същия начин, страшни болки, особено когато ходя и въобще върша нещо. То и като лежа ме боли, но по се понася. Казаха ми да не пия нищо защото вече чакаме бебето, но си позволявам но-шпа, че имам работа, а понякога ужасно боли... Успех с консултацията днес  bouquet

# 233
Момичета да се  похваля  Grinning
Има ни на снимка във вестник "Седмичен Труд" , този който излезе днес  Simple Smile
Мен и Леси  Grinning Ако някой си го купува да  не  ни пропусне, на  6та страница Wink

Стес , утре  ли ще ти е секциото  ? Стискам  палци всичко да  мине  добре  Peace
Хубаво е да  знаеш как ще  премине  операцията, за това  можеш да  питаш твоя  док, но не чети историите  на други мами , всяка  от  нас  ще си има своя  си история, понякога тежка , понякога - не, но болката бързо се забравя  от тялото, когато сме  заобиколени от щастие  и радостни емоции   Heart Eyes

За  клизмата знам, че в  дупето се  вкарва около един литър  сапунена  вода  Shocked И аз съм малко  cry така заради това. Много ми е  чудно къде  ще  го побера това  нещо и как ще  го задържа  Sick Май от това  ме е  най-много страх от  цялата операция  #Shocked

# 234
Здравейте момичета!
Каролина,  на мен като ми се случи да ям повечко, обикновено ми се отразява по-късно. След 1-2 седмици може да се учудиш, че си качила повече от колкото си мислела. Но ако си хапваш така отдавна и не ти се отразява е супер.
Walentin, скорошно и безпроблемно раждане! И аз като avana мисля, че в този сок от ананас не се знае колко ананас има в него, може да са го докарали от към есенции. А и при преработката може да е загубил част от витамините и „свойството” заради което го пиеш.
assia, учудвам се как са те оставили да преносиш толкова много, не са ли длъжни да предизвикат раждане? Направо не ми се мисли какъв кошмар е било за теб.
mari_anka, дано болката ти отшуми и да почакаш докато трябва!
сладурче*2, като гледам по кое време пишеш след някое кърмене май, как се справяш с недоспиването? Аз толкова обичам да спя, не ми се мисли как ще свикна.
Bebo 06, едва ли мъжът ти очаква голям подарък като знае какво е положението. Препоръчвам ти романтична вечеря на свещи! Както irinii  каза може да приготвиш и една торта например с готови блатове, по средата с крем Оле на Др. Йоткер (които стават за 3 мин.), аз слагам 2 крема – 1 ванилия и 1 шоколад, но ми остава, малко банани или др. плодове и ядки, понякога слагам и сладко от ягоди. Отгоре разбита сметана от тези на прах. За кремовете и сметаната отива точно 1 л. прясно мляко. Много бързо става, нищо не се вари или пече и не е скъпа. Голямо удовлствие е да я направиш особено за любим човек.
stes, само не се притеснявай, при всеки е различно, при теб всичко ще е наред!!! Ние всички утре ще сме с теб!!!

# 235
  • Бургас
Здравейте момичета  Hug
Благодаря на всички за пожеланията , да ви се връща всичко и от сърце   bouquet
Ние сме си още 2 в 1 и май май нещо съвсем ми изчезнаха признаците за раждане  Rolling Eyes Тъкмо се настроих вече, а мъжът ми ...направо ме е страх да му звънна - веднага пита : Почна ли се ? Wink А, и тази нощ го улових да бълнува нещо за Майчин дом  Laughing
Днес бях на ехограф - за съжаление бебка си върви доста малка - 2,400 -2,500 кг. Ако си изкарам до термин може и да стигне до към 2800 , но май ще е под 3 кг. Гледахме подробно на Доплер, 3 Д и т.н. , но няма видима причина за по-малките и размери. Но важното е, че няма и признаци на фетално страдание. Водите ми са достатъчно и са бистри, плацентата е първа степен още, главата е доста надолу, но не е фиксирана в малкия таз още.

stes   , няма смисъл да четеш истории, особено сега ! Разходи се и си мисли само как ще гушнеш съвсем скоро сладкия бебок и всичко ще е идеално!
mari_anka , бъбречната криза е супер гадост, дано лошото да е минало вече !
ileo   , да си кажа и аз за хемороидите - ползвах преди 1-2 месеца Pilex на Hymalaya - билково кремче, страшно ефикасно. Смятам да си го взема в родилния дом и да се мажа за всеки случай. Хубавото е ,че не съдържа кортикостероиди.
Тук в Бургас клизма   при нормално раждане не правят, затова акушерката, при която ходих на Училище за бременни ми препоръча едни анални свещички, когато започнат болките.
Лек ден на всички и нека има само хубави новини  Peace

# 236
Преди малко изпратих смс на МУЦКАТА да й честитя рожденния ден  newsm51 и да й кажа, че и вие тук й честитите!
Тя отговори, че малката Ема е най-големият й подарък    ylinfant  и че се чувства много добре с нея. Днес е кърмила за пръв път , малко й опъват конците, но се справя. Раздвижва се.

# 237
Веси,дай боже и на мен да ми хареса тая клизма Laughing..Макар че засега непозволявам и съответно не ми харесва нищо да влиза "там" SunglassesОх,взех да говоря цинични неща,то както съм тръгнала днес с тая тема... Wink
Днес бях решила да си купя помпата  Авент и да гледам за спални комплекти,ама не мърдам никаде с моето неразположение..

Чудя се дали да си взема в родилния дом 1 mp3 player  да слушам музика докато трае разкритието или въобще няма да ми е до това.. newsm78

Лек и безпроблемен ден на всички  bouquet

Стес-успех на операцията,всичко ще е ОК,наистина нетрябваше да четеш баш сега нищо.Мисли си хубави неща за бебето,при нито една операция няма такъ прекрасен подарък накрая,а тази операция си е рутинна така да се каже,няма от какво да се притесняваш!

Последна редакция: ср, 23 авг 2006, 14:53 от Vessselka

# 238
 Тонита добре, че бързо спя  Joy иначе не знам. Майка идва да ми помага от време на време. Този път се чувствам по-уверена и съм по- спокойна.
 Ето ни и нас:
http://www.snimka.bg/profile.php?view_album&album_id=56861
 Паролата е: sladur4e

Последна редакция: ср, 23 авг 2006, 15:13 от сладурче*2

# 239
За клизмата - момичета нищо притеснително няма да знаете. Мен са ми правили по случай други генекологични процедури и не видях нищо проблематично.

Зия - аз имам същите болки долу ниско. Най-кошмарно е както казваш при въртене в леглото. Направо вия от болка и след известно време минава. Аз дори си придържам корема с ношницата като се въртя  Mr. Green  Струва ми се напълно нормално, плода е голям вече.

Валентин, то май не е много сигурно кога ти е точно термина, знаеш че ако не си си засякла точно овулацията стават всякакви грешки. Размера на бебето не е критерий. То според размерите една генеколожка преди полувин месец ме изкара, че ще раждам на 5ти октомври  Crazy . Не се притеснявай, че закъсняваш, вероятно ти остава още време. За ананаса - от сок много трудно ше родиш. Всъшност истината е в плода. Ако ядеш (най-добре пресен ананас) власинките в месото предизвикват силна перисталтика в червата и от там и контракции.

Стес, ако утре ти е секциото, желая ти много успех. Хич не чети глупости, аз тръгнах да чета разни такива теми, но видях че се пишат такива глупости, че останах без думи. Във форума има много шантави девойки, които пишат глупости, избивайки разни комплекси.

Общи условия

Активация на акаунт