Отговори
# 210
Каролина изпих 2 и половина кутии сок от ананас и то наведнъж, чак ми се гадеше вече от аромата му имах чувството,че кожата ми мирише вече на този плод,а от кутиите(тип компот)така и не си взех,защото с мъжа ми като отидохме в Метро се отплеснахме и накрая забравихме да купим ooooh!,но след количеството сок,което погълнах въобще не ми беше до компота,толкова се отвратих.
Ася благодаря ти за съветите,забравих за рициновото масло newsm78,утре ще го пробвам и него,а също и отварата от босилек не съм ползвала,ох вече ще се побъркам  ooooh! Tired,лошото е,че плацентата е доста състаряла вече,това се установи от последния ехограф и незнам дали бебка не страда вътре в мен.Ще говоря с доки и ще пиша утре пак.

Последна редакция: вт, 22 авг 2006, 23:09 от walentin

# 211
  • sofia
Ще говоря с доки и ще пиша утре пак.
стискам ти палци и да кажеш после резултата!Ти си мъжко момиче всичко ще е наред Simple Smile

# 212
Здравейте, сладки бременелки и вече станали майчета!
Честито на мамите, които вече гушкат бебешори. Да са им живи и здрави! Прекрасни имена сте им избрали. LIBRA, едва сега научавам какво се е случило. Безкрайно съжалявам за малкото ти ангелче! Да ти е жива и здрава принцесата. Бог да я закриля!
Казо, честит рожден ден, миличка! Попътен вятър ти желая!
Марис, стана ми много приятно, че си се сетила за мен Hug. Благодаря ти!
След като имах проблеми с Интернета, ни се повреди и компщтъра. И нали знаете, че обущаря бос ходи. Мъжът ми е компютърен специалист, а време за нашият комп все няма. Mr. Green
При мен нещата не се развиват много добре. Всеки ден е под въпрос да ме вземат в болницата. В неделя през нощта получих бъбречна криза. Ако знаете как боли, момичета... Едва устисках до сутринта с много рев и гърчене. Обадихме се на доктора и той веднага ме извика на преглед. А мен ме боли адски. Видя бъбрека (десния, той ми създава проблем) на видеозон и каза, че се е оголемил от натиска на бебето. Каза, че бебка е още дребничка и не му се иска още да ме оперира, но ако видим зор... Сложи ми една инжекция обезболяващи, изписа ми но-шпа и каза, ако ме боли веднага да се обаждам, за да ме приемат в болница да постоя малко на системи. Но от тази инжекция болката не отшумя, даже имах чувството че ме боли повече. И сега ме преболява, най-много през нощта. Пия билки и но-шпа и силно се надявам да издържа до понеделник (28-ми), когато ще определим дата за секциото. Мисля си за 1-ви септември, но ще го обсъждаме с док.
И аз избрах този път спинална упийка, но прочетох (не се сещам кой разказваше, Embarassed Мерци или Сладурче) за усещанията, които е имала. Моля да ми разкаже по-подробно (може и на лични), че аз съм една бъзливка Sick Понеже много отсъствах, а държах да прочета всичко написано от вас и забравих кой беше споделил това. Много съжалявам и се извинявам Embarassed  bouquet
Лека нощ. утре ще се разпиша пак!

# 213
  • София
Честити на щастливите майчета Денис и Муцката !!!! Благородно и завиждам , че вече всичко е минало и имат възможността да се радват на мъничетата си отблизо Simple Smile
Либра , Мила съжалявам за загубата Ви, но вярвам че малката Ви принцеса съвсем скоро ще е до Вас . Сега най-важното е да сте силни двамата с тати и да и изпращате положителната Ви енергия за да порасне бързичко и да се прибере в къщи. Praynig

На всички момичета с признаци за скорошно раждане –успех и само положителни мисли и Ви чакам с радостни новини! Аз все още не съм  усетила контракция , но и не бързам защото датата за секциото ми е около 15.09 и ми се иска бебчо да си седи и расте послушно до тогава в коремчето ми.

Спарки , как така издържаш с постоянни болки и то в тези жеги. Гледай да лежиш повече, но ако болките продължава или се усилват ,мисля че ще е по добре да си под лекарски контрол. Сигурна съм ,че д-рАсенова че направи всичко   да те облекчи и да се чустваш по спокойна и ти самата .Чак сега видях снимката ти в албумчето, бяхме заедно миналата сряда на консултация в болницата . Дръж ни в течение и не се притеснявай да се обаждаш на д-ра когато и колкото пъти трябва.

Има ли други като мен които все още да работят? Немога да приключа всичко все още. Колегите ми се възмущават всеки ден,но аз съм ги предупредила че каратат ми е  в чантата и ако се наложи да ме карат от офиса направо в болницата .

По рядко пиша , но запиша ли става цял ферман.... Прегръдки на всички Hug

# 214
 ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН НА МУЦКАТА И КАЗО на патерици.
 Да сте живи и здрави и много щастливи.

Здравейте момичета, хайде и аз малко на отчет- днес ходих на ехо при доктора по касата, всичко е ок, водите са си нормално количество, даже каза да не очаквам скоро събитието, т.е. близките 2 седм., защото главичката още не е слязла в малкия таз и плацентата била на нулева степен. Другото, което ми обясни, че при постепенното изтичане на води и цвета на изпражненията се променял, ставал много тъмен до черен, извинявам се за образността, и каза че се усещало.  За хемоглобина ми , който е 104 ми изписа желязо.
И на мен на 02.08 ми казха същото и, че скоро няма да родя, а на 08.08 тръгнаха водите. Освен това заради желязото което пиех изпражненията си бяха черни. Казвам не за да ви плаша, а за да се пазите, спокойствие и внимавайте с ремонтите.

# 215
Добро утро, момичета!

На кого още й беше паднала тапата? На бебе_дунди ли или се бъркам? Има ли някакви признаци при теб за скорошно раждане?

Не бъркаш  Simple Smile ! За сега аз не откривам други признаци за скорошно раждане освен, че коремчето вече очевидно се смъква надолу! Иначе контракции си имам, но не са нито болезнени, нито регулярни!
Утре съм на контролен преглед и ще видим дали има разкритие Simple Smile

Май  и аз нямам търпение за срещата с малкото човече вече и ми се иска до края на седмицата да родя  Hug

# 216
Добро утро от мен на всички бъдещи майчета!
Честит рожден ден с малко закъснение и много добри пожелания на Cazo!Много здраве,щастие и любов,леко раждане и после най-прекрасното бебче! Hug  bouquet
Вчера бях на консултация-плацента 2-3 степен на зрялост,момичета не е ли рано за мен,на вас в коя седмица ви беше такава зрялост,лекарката също каза ,че главичката май е доста ниско newsm78,направиха ми и тест за алергии-алергична съм към половината неща Cry,дадоха ми 5 дни преди термина да пия Aerius-противоалергично,но при тези показания,дали ще си дочакам термина!Много се притеснявам и цяла нощ не спах от страх Embarassed,кажете ми как се борите с мислите си,не знам защо но през нощта всичко ми изглежда много по-страшно! CryПритеснявам се за каквото се сетите-за бебчо,дали всичко ще е наред,за раждането,за мен,за после -дали ще се справя? newsm78
Извинявайте за дългите описания,но този страх... Embarassed Crazy Confused

Лек ден и очаквам добри новини от вас!  bouquet Hug

# 217
Честити бебенца на Денис и Муцката !!!!
Желая им всичко най-хубаво и да се върнат да разказват ...   bouquet
И при мен сънят започна да е неспокоен, цяла нощ се въртя и си мисля страхотии и се притеснявам. Ходя всеки час до тоалетна. А едвам ставам от леглото с мойте вече 82 кг.  Blush Тази нощ имах и болезнена контракция, но всичко отшумя бързо и сега съм добре.
Ирини не се е включвала скоро, дали няма да имаме и други нови попълнения днес.

Успех на всички, които ще се обебят днес ....   bouquet

# 218
  bouquet Честит рожден ден на Казо/макар и на патерици/ и на Муцката   bouquet
и Добро утро на всички септемврийки.
Аз вчера направих лек тур по магазините - не че имам нужда от нещо, но денят беше приятен за разходка. А вечерта вечеряхме навън с наши приятели. Затова се включвам чак сега. Нещо ми е много уморено и поспаливо...
Алексал, зрелостта на плацентата ти изобщо не по-напред от нормалното. На много момичета зрялост 2 към 3 степен им бе определена още в 36 г.с. на моя приятелка също, като и д-р Марков и д-рите от Тина Киркова, където ще ражда са й казали, че ще си изкара спокойно още 3-4 седмици така /т.е. до термин/. За страховете - мисля, че могат да се преборят с ... мечти.Представяйси, че всичко  ще е наред с раждането, представяй с как ще се приберете в къщи, как ще обличаш дрешките, които с толкова обич си избрала, радостта на семейството ти и т.н. Естествено е да ни е страх,но не бива да се оставяме само това да е чувството,което предизвиква предстоящото раждане. Също така след някоя и друга фалшива тревога съм убедена,че вече самата ти ще чакаш с нетърпение "да се започне"...
Валентин, как добре разбирам апатията ти! Още не съм стигнала точно до нея, но напълно ти съчувствам. Просто десетките фалшиви тревоги в един момент вече ти идват в повече... Дано мерките, които ще предприемеш дадат резултат /въпреки, че аз съм против рициновото масло/
Каролина, и аз вчера се мерих и съм качила около 1.5 кг за последните 8-10 дни!!! Нали уж най-накрая често пъти дори се сваляли килца, а при мен...!
Сладурче, как е малкия бонбон? Гледате ли се успешно? Чувстваш ли се възстановена?
А ти Мерци - времето сигурно ти е много дефицитно, но драсвай по няклоко реда за грижите и вълненията по отглеждането.
Либра, как е малката принцеса? Кога ще я прибирате?
Родилите момичета - пуснет еснимчици да се порадваме на септемврийчетата ни.

Спарки,
как са нещата при теб?

Знаете ли, който родил лъвче - родил, от днес сме си в зодия Дева! bowuu

# 219
  • В света на мечтите
добро утро момичета! Grinning
Алексал на мен още миналата седмица ми казаха, че плацентата ми е 2-ра степен на зрялост, а аз съм 1 седмица след теб. Странно защо обаче и двамата лекари при които ходя аз ми казаха, че степените на зрялост са 4, а тук във форума чета за 3 степени на зрялост. Незнам има ли някво разминаване или просто различно броене на степените.
Валентин това с рециновото някак си не ми вдъхва доверие. Нищо не може да ти навреди, но едва ли ще ти помогне да родиш по - бързо. Относно соковете от ананас, които си пила си мисля, че не си получила никакъв ефект  просто защото тези сокове не са 100 % натурални (дори и на опаковката им да пише че са), докато в компотите от ананас наистина го виждаш плода и вероятността да стане нещо е по голяма. Ако наистина вече не издържаш до срещата с бебчо струва си да опиташ. Тако после и ние ще сме наясно дали има смисъл да го правим този опит Mr. Green

# 220
Irinii,avanaблагодаря ,че се отзовахте на притесненията ми!Аз съм по принцип доста положителен човек и направо не мога да си представя какво става с мен newsm78Винаги съм успявала да се владея и сега се учудвам сама на себе си?Естествено ,че си мисля само положителни неща,но защо страхът надделява,просто не знам newsm78
Както и да е ,благодаря за подкрепата,от тук нататък дано да има само усмивки и много хубави новини! Hug  bouquet

# 221
Libra Надявам се да си по-добре и скоро да си гушнеш малкото момиченце. Все още не си ни казала как се казва принцесата.
alexal Тези страхове са ни обзели всички, но бъди сигурна че ще се справиш страхотно. Няма нищо по-силно от майчинският инстинкт. И ти ще бъдеш една прекрасна майка, както и всички останали.
Сладурче Дано се възстанивяваш бързо и да си имаш помощници. Ирини е права пратете снимки на малките съкровища. Много ще им се радваме всички.

Аз довечера съм на консултация, първата от както съм в деветия и малко ми напрегнато. Можете ли да ми кажете в какво точно се състои прегледа.
Налегнала ме е една депресия.  Sad Sad Sad Мъжът ми утре има рожден ден, още не е взел заплата. Аз не съм се приготвила с нищо да го изненадам и незнам дали ще можем да го отпразнуваме с приятели, защото няма парички. Всичко замина по приготовления за Бебо и сега ми е малко мъчно, че не мога да му направя рожденния ден. Но знам че той няма да  ни се разсърди, защото ни обича.
От мен чао засега. Довечера ще ви пиша пак.
Лек и хубав ден на всички.   Hug  Hug  Hug

# 222
  • Sofia
Добър ден и от мен,

Днес се събудих с болящо гърло, дано бързо да се оправя.. сега пия чай и смуча небет шекер, който обикновено ми помага. Иначе съм ОК и постоянно проверявам темичката за нови попълнения Heart Eyes

Днес един колега се обади да каже, че на 15 са му се родили близнаци. Добре са, но едното е още в кувиоз с леки дихателни проблеми..ще се оправи скоро обаче...Аз си ги считам за септемврийчета и тях, понеже термина и беше 11 септември...

# 223
Бебо 06, не можеш ли да измислиш някаква дребничка изненадка. Вие ще сте си само двамата /тримата/. Може някаква тортичка да му спретнеш и картичка със снимка бебчо, в която да се казва, че скоро ще празнувате истински...
Весито, с тва променливо време изобщ оне съм изненадана от оплакванията ти. Защо не пробваш и със сладолед. Ако те болимного ще те облекчи.

# 224
Здравейте
Аз днес съм с разстройство ConfusedОт няколко дена ми са разбичкани червата,ама днес направо...Сега пия Смекта и чай от шипки.Най-се притеснявам че немога да ям като хората,ама по-важното е да ми мине..

За рициновото масло-понякога се предписва,като наближи термин,сестра ми примерно след изпиването на 1 шише и след последващите посещения в тоалетната,получила и контракции.Д-ра и го изписа.Може и клизмата да се отърве така,макар че на нея и клизма са и направили Sunglasses
Мен никога не са ми правили,дали е мн неприятно..

Последна редакция: ср, 23 авг 2006, 12:25 от Vessselka

Общи условия

Активация на акаунт