Отговори
# 195
Das, Picky,,може и да се срещнем раждайки Simple Smile
Das,да те питам vip стаята колко струва?Чувала съм ,че си има лична баня.Ввярно ли е?
И колко и какви памперси смятате да носите?   Аз знам,че Pampers са добри,но не знам дали отсега да копуваме голям пакет... Лека истерия,май всички сме така Hug

# 196
  • София, Дружба 2
ileo, ВИП стаята последно /юни месец/ беше 35 лева на вечер, има си баня с тоалетна, телевизорче, хладилник. А за памперсите и аз не знам точно какви ще искат. Ще попитам като ходя следващия път и ще споделя.

# 197
Привет отново!
Ирини ти каде се загуби днес. newsm78
А какво става с mari_anka?
Tonitta, и в нашата аптека, въпреки че предлагат козметика на Vichi, точно депелатоарът го нямаше и ми го поръчаха. А относно цената ми казаха, че ще е 16-17лв. - 150мл тубичка. Утре ще го взема и ще го пробвам.

# 198
Cazo честит рожден ден.Пожелавам ти много здраве,щастие и едно сладко и пухкаво бебче. newsm59
Аз си знам че някой днес ще роди,но кой ли ще е ? newsm78

# 199
Момичета,някой имал ли е проблем с хемороиди? От днес съм доста зле,точно преди финала и не знам какво да правя...
ileo, ВИП стаята последно /юни месец/ беше 35 лева на вечер, има си баня с тоалетна, телевизорче, хладилник. А за памперсите и аз не знам точно какви ще искат. Ще попитам като ходя следващия път и ще споделя.
Благодаря ти за инфото!

# 200
ileo аз имам подобен проблем, но за съжаление май спасение няма, остава само да се молим проблема да не се задълбочи от напъните при самото раждане!
Трябва да внимаваш с храната, която ги активизира - и по - точно яж по - течни храни, избягвай люто и така Simple Smile
Има разбира се и някакви мазила народни, но не знам точно кое би ти подействайло! Потърси нещо в билкови аптеки или такива, които си приготвят кремовете на място.
По принцип при мен като че ли отшумяват вече, но при майка е по - сериозно та ще я попитам нея за по - ефикасно лекарство и ще ти пиша на лични, ако нямаш нищо против!

# 201
ileo, имам си ги като наследство от предишното раждане. Ще ти кажа ефективно лекарство, което действа. Аз така се спасих след първото раждане: 2 аспирина се стриват в 50 гр чиста ракия или спирт 70% /от аптеката/. Сутрин и вечер с напоено в спирта памуче мажеш болезнените места, после мажеш Лоринден Ц /на мен лично той ми помага/. Може да смениш кремчето с такова специално за хемороиди /Ултрапрокт, Прокто-гливенол/, но на мен те не ми действат. Хубаво е да се правят седящи бани в хладък разтвор на калиев перманганат. Мисля, че всички кремчета, които ти препоръчвам, са кортикостериодни и не се предписват през първите 3 месеца на бременността. За края не знам, но ако положението е тежко по-добре сега да ги ползваш за кратко /питай и лекар ако искаш/, за да облекчиш проблема, иначе с раждането става страшно, без да искам да те плаша /ако раждаш нормално/. Аз съм се заредила с въпросните лекарства в сака за родилното, защото знам какво става после и ще почна да се мажа още в болницата, въпреки че искам да кърмя, а те са противопоказни при кърмене, но иначе не се издържа. Дано съм ти полезна.

# 202
Cazo Честит Рожден Ден и от мен!!! bdbaloni smile3510 smile3509 Весело изкарване на вечерта и умната с алкохола  smile3503 /шегичка/
Ирини надявам се да си добре
Незнам за този депилатор, но аз бях вчера на кола маска на триъгълник, през цялата бременност се чистих така и нямам проблеми.Болката си е такава, като когато не си бременна, няма разлика.
Алина   Браво на теб. Давай все така, но без да бързаш нали? Simple Smile)
Мария 85   Аз имам електрическа на NUK, о тя ми еподарък от сестра ми и тя имаше такава преди 4 години и беше много доволна. Но ако тя не ми беше подарила такава и аз бих си взела АVENT всички казват че е супер и не сам чула лоши отзиви за нея.
Шоколадче Радвам се че си сред нас. Успех.
А сега малко за мен. Вече съм в 9тия и май вече се спичам. Утре в 6 вечерта съм на ЖК и ще ви пиша как е минало.Надявам се Бебо да се покаже, защото ми е много любопитно какво е малка фъцка или малък пич. Стискайте палци.  newsm10

# 203
Добър вечер,момичета!
Отчитам се и аз днес,за да не си помислите,че нещо става с мен,просто няма какво да пиша и затова не съм се включвала до момента.Всичко ми е толкова безразлично вече,че нямам думи-не става въпрос за общите ни проблеми или че не ме интересува какво става с вас(напротив редовно ви чета-да не ме рзберете погрешно Stop),а просто някаква страхотна апатия ме е обзела,изморих се да чакам всеки момент да се случи нещо и доста се притеснявам,защото не искам да ме включват на системи,за да ми предизвикват раждането.Утре смятам да се грабна и да изкача Бунарджика-чак до Альоша (едно от тепетата на Пловдив),дано да има ефект,предишния път като бях бременна с дъщеря ми подейства разходката до тепето.Нито секса,нито ананаса подействаха до момента и с разтройството няма ефект,изобщо закучиха се нещата Crossing Arms.
До скоро момичета,лека вечер на всички!  bouquet
Cazo честит рожден ден и весело прекарване тази вечер! newsm59 newsm67  bigdance2

Последна редакция: вт, 22 авг 2006, 21:41 от walentin

# 204
Валентин-спокойно имаш още 12 дена Grinning

# 205
Валентин-спокойно имаш още 12 дена Grinning
По цикъл термина ми е 26.08. и лекарката каза,че това е датата,която ще има в предвид макар,че аз днес си промених лентичката като направих термин 28.08(дадох си от мен още 2 дни) Mr. Green.,затова лентата не отговаря напълно на истината.Трябва да съм 39 г.с. и 3 дена.

# 206

Cazo, пожелавам ти леко и безпроблемно раждане да имаш и като подарък най-сладкото и здраво бебче.

walentin, ама въобще нищо ли не усети от ананаса? Колко кутии изяде?
Алина, стискам ти палци за леко раждане. Явно ще е много скоро.
На кого още й беше паднала тапата? На бебе_дунди ли или се бъркам? Има ли някакви признаци при теб за скорошно раждане?
зия, момичетата вече доста те смъмриха, но и аз да ти кажа, че повече трябва да се пазиш освен ако не искаш да се срешнеш по-рано с малката принцеса.
Днес доста момичета липсват. Дали няма да имаме изненада утре от някоя?  newsm78

При мен няма нищо ново. Бебока ми е добре, но е по-дребен и лекаря каза, че щяло да ми е по-лесно да го родя. В същото време ме гони вълчи апетит. Ям по 5 пъти на ден и за 2 седм. съм качила само 500 гр. Странна работа - нито бебето качва, нито аз!?!?  #Crazy

# 207
Здравейте момичета, хайде и аз малко на отчет- днес ходих на ехо при доктора по касата, всичко е ок, водите са си нормално количество, даже каза да не очаквам скоро събитието, т.е. близките 2 седм., защото главичката още не е слязла в малкия таз и плацентата била на нулева степен. Другото, което ми обясни, че при постепенното изтичане на води и цвета на изпражненията се променял, ставал много тъмен до черен, извинявам се за образността, и каза че се усещало.  За хемоглобина ми , който е 104 ми изписа желязо. Иначе малкото юначе пак се показва на ехото , че върви 2 седм. напред по главичка и бедро, явно ще си имаме едричко бебенце живот и здраве. Видяхме отново мъжката гордост на младежа Mr. Green Mr. Greenи така.......Лека и спокойна вечер ви желая, аз си знам че пак няма да спя тази нощ от жеги, но няма как, още малко.

# 208
bebe_dundi и hot chocolate ,Благодаря ви! Доста е притеснително моето положение.Буквално за един ден стана(не искам да изпадам в подробности).Сега пробвах един бабешки метод.Ще ви кажа дали действа.
Лека нощ,хубави сънища и зареждане с енергия на всички!

# 209
  • sofia
Cazo,Честит празник.Да си жива и здрава много щастие и късмет ти желая, леко раждане и живо и здраво бебче.  bouquet
Валентин, не се притеснявай за преносването, ако нямаш индикации, като намаляване на водите, остаряване на плацентата или пък страдание на плода няма да те сложат на системи.Всичко това може да се контролира с прегледи както и запис на тоновете така че споко. Иначе можеш да пробваш с отвара от босилек той също предизвиква контракции.Другото, което съм чела е коктейл с рициново масло и сок от ананас, така с един куршум два заека, хем ще избегнеш клизмата хем ще тръгне раждането.Все пак всичко след консултация с лекар де. Стискам ти палци, много добре те разбирам преносих Ели 23 дни след първоначалния термин, ти само спокойно за сега не преносваш а само си чакаш термина Wink
Яни, много се радвам че са те успокоили и че всичко е наред с бебчо!
За памперсите за тези, които ще раждат в МД сменят по 4 пъти на денонощие памперсите на бебчовците, т.е. ако е естествено раждането са необходими 20 бр, ако е секцио 28 бр. Каквото остане от пакета се връща на майката така че е по-голям да е пакета няма проблеми. На място карат майките да надписват памперсите с номера на бебчо и мама за да не се ползват чужди памперси, т.е. тези които си занесете са си вашите Wink
Каролина, според мен си е до метаболизъм това че качваш по толкова все пак си мисля че е по-добрия вариант мама е качвала с мен по 4 кг на седмица на края Animal Pig
Доника, браво, супер за изследванията, сега дано си по-спокойна Simple Smile Много хубаво че си дала и това обяснение за изтичането на водите, така ще се наблюдаваме по-внимателно.
Илео, аз се мажа с Масту С, и ми се скриват хемороидите при мен в един момент даже кървяха, така че е добро лекарство и няма проблем да се прилага при бременни НО само външно!!!
Лека и прохладна нощ на всички!

Последна редакция: вт, 22 авг 2006, 23:09 от assia

Общи условия

Активация на акаунт