Отговори
# 180
Cazo, честит рожден ден! Пожелавам ти всичко най-прекрасно за празника ти и до края на деня да ти се е оправило настроението!  newsm59  ura

Зия, Hot Chocolate, хубаво е, че сте си у дома. Пазете бебоците си на завет колкото можете още!

Ирини, надявам се, че се чувстваш по-добре вече!

Яни, браво на малкия юнак! Имаме още време до термин, надявам се като си подредиш дома пак да се видим.

Алина, Спарки, чакаме хубави вести за бебоците ви!

# 181
ЗДРАВЕЙТЕ И ОТ МЕН МОМИЧЕТА!

Kissing Heart Аз също след малко трагвам към лекарката ми, на консултация.А, вие как сте? Усещам, че има напрежение във всяка от нас и много вълнение... kyllmg
Алина може би ти ще си новата щастливка. Стискам палци жсичко да мине успешно и скоро да нацелуваш малкото бебе.    feeding              А, я разкажи как разбра, че е паднала тапата ти? Какво представлява тя? Видя ли я? Че ми е много интересно какво представлява и как се усеща...
Аз днес отивам да си пазарувам нещата за родилното, да съм спокойна, че чантата е стегната. 4470
 Кажете ми каква помпичка за кърма бихте ми препоръчали? amiiii
Cazo Да си жива и здрава и много щастлива. Твоите желания са мои пожелания... bdbaloni

# 182
Ирини и аз се надявам да си по добре вече. Дръж се.
Шоколадче добре дошла отново сред нас. baby

# 183
Момичета, ето и нещо забавно, което - надявам се - ще ви развесели.

http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=122224.new#new

# 184
cazo, ЧРД! Много здраве ти желая и успешно раждане.

Честито на Денис и Муцка, да са им живи и здрави дечицата.
Иринии, за стомашните ти проблеми аз пак ще ти повторя, че няма по-добро средство от диетата. Без нея не може, а ако я спазваш стриктно веднага ще ти изчезнат проблемите. Можеш да взимаш и въглен предполагам.
Ти явно имаш много чувствителен стомах. Ако не занеш диетата подробно, ще ти я напиша.

За връзката между косичка и киселини, аз не съм чувала подобно нещо, но се надявам, че бебеока ми не е плешив  Wink , тъй като нямам идея що е киселина.

Спарки, вярно е това, което казваш за смъкнатия корем, но не е задължително. Моя е мнооого смъкнат от 4 седмици, но нищо. Толкова ми няма нищо, че имам чувството, че никога няма да родя. Добре че съм секцио.   Wink

Днес съм на тържество по случай раждането на бебока на едни познати. Майка му имаше моя термин, а вече е родила, възтановила се е, чак и ще празнува  Grinning . И аз вече нямам търпение.

# 185
Момичета ,благодаря ви за милите пожелания.
Maria_85 -горещо ти препоръчвам помпичката на Авент -Avent Isis.Малко е скъпичка (около 80 лв.),но мои приятелки са ползвали най-различни марки и видове и ми препоръчаха тази.

# 186
  • София, Дружба 2
cazo Честит рожден ден! newsm59 Желая ти да си жива и здрава и всичко, което си пожелаеш да се сбъдне и като му дойде времето да гушкаш малкото сладурче!  bouquet

Maria 85 за помпата за кърма и аз съм се спряла на Avent Isis - чух само положителни отзиви за нея.

# 187
  • София
cazo Честит рожден ден! Много здраве и леко и успешно раждане ти желая
Честито на мама Денис и мама Муцка, а на мама Либра пожелавам малката принцеска да бъде винаги здрава и щастлива и да носи само радост на мама и тати, ужасно съжалявам за момченцето  Flowers Rose Flowers Rose тук думите са безсилни ...
За киселините, аз наскоро разбрах какво е това киселини, с Калина (каката) такова нещо не съм имала, а косичка си имаше  newsm78 Но вижте сега, направо ми гори гърлото, сигурно малкия господин ще е с коса до кръста ако сравнявам с каката  Mr. Green
Яни, чудесно е че с бебчо всичко е наред, расте си малкото човече и скоро ще ви радва
Аз имах малко неприятно преживяване с едно падане по стълбите, но за щастие всичко е наред, само дупето отнесе последствията. Но неочаквано за мен аз бях много сериозна и въобще не се изплаших, като че бях подготвена  newsm78 И нали съм уж за края на месеца все отлагах, но днес започнах да пера всичко, утре следва гладенето и подредбата в чисти пликове да чакат бебчо в къщи Simple Smile Вече и аз нямам търпение, но има още време (надявам се)

# 188
cazo честит рожден ден!Да си жива и здрава и много щастлива.Леко раждане и прекрасно бебче.Весело изкарване на празника!    bouquet

Днес бях за последно надявам се на ЖК.Нищо ново не ми казаха освен да си спирам вече хапчетата за задържане.Направо страх ме хваща и ще си ги пия още няколко дена,а как нямах търпение вече да не пия повече такива боклуци.Някак си съм качила 2 килограма за няма и 2 седмици,но поне се радвам,че нищо не ми се подува,а и киселини нямам-явно малкия мъж ще е плешивичък.
Купихме си вече и порт бебе,че нали от друг град ще го носим бебо и мисля,че с почти всичко сме готови!  Grinning

Лек и прохладен ден!

# 189
Честита годишнина на Cazo! Много здраве, щастие и любими хора около теб!

newsm67 newsm59 newsm67

Аз да се отчета днес! Бяхме на запис на тонове и всичко си ни е наред! Разпитах и сестрата какво ме очаква като изследвания, документация и подготовка, а тя ми обясняваше толкова подробно и увлекателно всичко, че направо се унесох  Embarassed

В общи линии - не ми каза нещо ново, ама то защото вие /мамите във форума/ много помагате, споделяте и информирате!

lalalala Толкова е хубаво, че ви има!!! smile3501 smile3501 smile3501

# 190
Завърнах се момичета от ЖК. newsm10
Бебка е добре, слушахме и тоновете. Всичко е наред с малката. Казаха ми само да пия повечко течности.
Благодаря на Picky и на Cazo за препоръката за помпичката. Наи вероятно и аз ще си взема такава. smile3525
Cazo ти каде ще празнуваш довечера. Весело изкарване, още веднъж.

# 191
Cazo честит рожден ден!!! И да се усмихваш повече! Пожелавам ти много весело настроение и днес и в близките няколко седмици!   bouquet

Днес се събудих очудващо рано - към 6.30 ч. Направих закуска на мъжа ми и го изведох на една продължителна разходка край езерото. Нещо от вчера като ме е обхванала една мания за разходки. Само го чакам да се прибере от работа и да позахлади и сме навън.
Времето беше чудесно прохладно, след миналите тия дни горещини. После го качих на автобуса и се прибрах страшно много тонизирана. Свърших си някоя и друга работа и веднага на компютъра. Нали чакаме още бебета в близките дни....  Grinning

За чаршафите в родилното -  по принцип не дават да носиш, но докато си там за 3 дни знам, че дори и да ги изцапаш не ти ги сменят и предполагам поради тази причина повечето майки препоръчват да си вземете и чаршаф.
За помпата - твърдо препоръчвам Авент.

# 192
Cazo, честит рожден ден!!! Прекрасен ден, много настроение и щастие!!!   hbday  baloni

И аз цяла сутрин бях напред-назад, страхотно време, чак се радвах, че ми е леко студено. 
Поне в 10 аптеки питах за "депелатоар на Виши за интимни части", но никъде нямаше. Дори в една аптека едно момиче - явно помощничка, каза, че и в София не е виждала. Ами много се учудих, да не би аз да съм объркала нещо и да не съм ви разбрала какво точно ползвате?   newsm12 smile3547
И ако може да ми кажете приблизително на каква цена е.

Последна редакция: вт, 22 авг 2006, 17:05 от tonitta

# 193
Ирини ти каде се загуби днес. newsm78

# 194
Cazo, честит рожден ден! Да си жива и здрава и да гушкаш скоро най-красивото бебе.
Алина, стискам палци всичко да мине леко и нормално, май ти си следващата. С теб съм в мислите си!
Като заговорихте за разстройството и раждането... newsm78Аз от 2-3 дни съм така, но признаци за раждане  Naughty. И аз това го знам, пише го по дебелите книги, мислех си, че може нещо да се случва, но за сега поне нямам болки, нито контракции, нито тапа ми е падала...
Ирини, ако си тук, обади се да знаем, че си добре, нещо ми се губиш.

Общи условия

Активация на акаунт