РАБОТЕЩИ МАМЧЕТА 2006

• 17 711
  • 282
  •   1
Отговори
# 210
Хайде и от мен привет на новичките работяги   bouquet

Аз от 1 седмица работя като вол - излизам в 8 и се прибирам в 8 - в офиса е пълна каша и даже не ми остава време да си попрочета форума или да си проконтролирам домочадието повече от 2-3 пъти...

Виждам, че много мартенки сме се събрали тук  Hug
Герчо, аз ти писах и на лични преди да прочета тази тема... Мисля, че няма смисъл да се карате - в крайна сметка аз мисля, че конфликтът го запали друг и то, който отдавна отсъстваше и сега изведнъж се хвърли с всички сили... Знаеш много добре, че момичетата те харесват - поне аз така мисля. Недей да цепиш мартенската компания... Поне на мен ще ми липсва присъствието ти в другата тема Hug

Веси, защо не си казала, че си в Бизнес Парка? Ами и аз също... То сигурно ще се окаже, че и доста други от вас са там... Можем да обядваме в гадния Тропс някой път...  Joy

Кабив, относно ваксината нашите двама педиатри ни препоръчаха Имовакс+Инфанрикс, защото при Пентаксима се случвали лоши доставки - ще рече ваксината не е съхранявана добре и ставала на парцали... Не целя да те разубеждавам, само споделям мнение...

Толкоз от мен - тичам да стерилизарам шишета и да пускам пералня...

# 211
Хей Веси и Boriva, ама и аз кисна с количката почти по цял ден в Бизнес парка - на фонтана до "гадния Тропс" и много повече на езерото, щото мъжа ми работи в 10 сграда и обича да си гледа мъника през прозореца Grinning ... когато не е в командировка. Crossing Arms Аз живея в един от високите блокове зад Бизнес парка и затова там ми е предпочитано място за разходки. Така че и мен ме имайте предвид за срещи Peace

# 212
Кабив, прати ми тел на ЛС - още следвашите дни ще ти звънна

# 213
Детските осигуровки се плащат от държавата... Тоест отпадна отдавна тази глупост за 5% върху нашите осигуровки. И не се попълват молби.

# 214
Веси, защо не си казала, че си в Бизнес Парка? Ами и аз също... То сигурно ще се окаже, че и доста други от вас са там... Можем да обядваме в гадния Тропс някой път...  Joy

А! Супер, със сигурност ще се видим поне за обяд. ти в коя сграда си? Аз съм в №1.

Мами, а вие ходите ли на консултациите на бебо всеки месец? На мен ми се ще да продължа да ходя поне до годинка, но лошото е, че винаги са посредата на деня и не знам как да си организирам нещата newsm78 Май ще трябва да си присвоя колата от таткото и да взема да започна да карам. Пък някой ден след ремонта на новия апартамент, след второто дете, след по-голямата кола, която искаме да си вземем, може да ме огрее и мен за една мъничка количка Mr. Green Дали ще съм жива до тогава Joy

Хей Веси и Boriva, ама и аз кисна с количката почти по цял ден в Бизнес парка - на фонтана до "гадния Тропс" и много повече на езерото, щото мъжа ми работи в 10 сграда и обича да си гледа мъника през прозореца Grinning ... когато не е в командировка. Crossing Arms Аз живея в един от високите блокове зад Бизнес парка и затова там ми е предпочитано място за разходки. Така че и мен ме имайте предвид за срещи Peace

Нямаш проблем Peace Ще зарибяваме новото поколение попълнения на Бизнес парка. Те така се бъзикат моите колеги, като ходя в офиса, естествено с Маги. Още от сега са ми поръчали да я записвам да учи висше, че й пазели място във фирмата Mr. Green

# 215

Мами, а вие ходите ли на консултациите на бебо всеки месец? На мен ми се ще да продължа да ходя поне до годинка, но лошото е, че винаги са посредата на деня и не знам как да си организирам нещата newsm78

Ние ходим всеки месец,имаме си дата и час.Вече минаха ваксините и до догодина февруари живот и здраве само на мерки и теглилки сме.Всеки път я преглежда педито - преслушва я,прави и там разни други прегледи които не са ми много ясни newsm78,а именно - опипва я по коремчето (нещо навътре проверява май) слага я да стои на крачета и ме пита дали прави характерните за тази възраст бебешки маймунджулуци т.е. как върви развитието и във всяко отношение.Доволна съм и мисля,че е полезно Peace

Последна редакция: чт, 05 окт 2006, 14:27 от Дес

# 216

Мами, а вие ходите ли на консултациите на бебо всеки месец? На мен ми се ще да продължа да ходя поне до годинка, но лошото е, че винаги са посредата на деня и не знам как да си организирам нещата newsm78
Доволна съм и мисля,че е полезно Peace

Не, нямах това предвид. Маги ще си ходи на консултации, но ще я води майка ми, която ще я гледа, докато аз съм на работа. Въпросът е, че ми се иска и аз да присъствам, защото мога да си задам всичките въпроси /напоследък й връчвам по 2 листа въпроси на педито Mr. Green/. А и да чуя какво ще каже за хранене и разни нововъведения.
Аз ще продължа да си приготвям храната на Маги за деня и майка ми ще трябва само да я притопля. Нямам много вяра на майка ми /поне за сега/, че няма да й даде някоя "забранена" манджа и за това искам да съм в час какво й говори педито.

Мами, вие имате ли проблеми с бабите, ако те гледат детето?
Майка ми от сега се е заканила как ще си се лигавят и ще се разнасят, като ревне Tired Аз съм почти сигурна, че ще мине на друга вълна, като остане някой и друг ден по цял ден с Маги, но все пак...Аз съм й дала ултиматум, че само да усетя, че лигави детето ще си взема детегледачка Naughty Laughing А и за яденето ме притеснява дали ще спазва това, което аз съм определила, като меню Rolling Eyes Тя попринцип само ми повтаря колко сме били специални днешните съвременни майки с тези нови теории и т.н., и ми чете, че аз на 6м съм си яла просто всичко Rolling Eyes Напоследък започна повече да слуша, но все още ми е малко терсене. То не знам дали ми е терсене, че тя няма да се справи или просто, защото ще си оставя детето на някой друг /освен мъжа ми/ Rolling Eyes

# 217
Здрасти на всички.
Аз съм на работа, но мислите ми все към бебчо отиват... иска ми се да взъня по-често да го чувам как е, но този месец ще го гледа свекървата и ми е неудобно да звъня повече от 2 пъти дневно (да не каже, че я контролирам). Иначе не ми създава някакви проблеми ,освен че учи детето да заспива на ръце, а аз си го бях научила да заспива в леглото. Всичко друго изпълнява стриктно, дори и каляването в студена вода, въпреки че не обича да го прави, защото бебо се сърди.
От другия месец гледането ще го поеме майка ми и ще ми е много по-спокойно.
Исаках да ви питам за храненето. Ние сме на 5 кратно по 170 мл ( бебчо е на 2м. и 2седм.), но когато свърши шишето мрънка и иска още. Не знам дали да вдигна дозата newsm78. Килограмите ни са в горна граница на нормата и ме е страх да го прехранвам.
Хайде чао и доскоро.

# 218
Вълшебнице, Иван на 2 месеца и 2 седмици ядеше 8 пъти по толкова и чак към 4-ти месец успях да ми махна 8-мо хранене. Според мен можеш да му даваш още. Иван понякога яде по 240, друг път по 60, а като беше на 2 месеца му се събираше над литър Ам и лекарката ме беше обявила за луда, но той винаги е бил кльощав и не е мрънкала много. После постепенно намалi, a tova s kaliavaneto kvo e? ne sum 4uvala ni6to po temata.
Vesi, maika mi samo go navli4a mnogo ina4e za xranata vze da slu6a. sori za latinitsata ama ne6to se skapa izvednuj

# 219
Не, нямах това предвид. Маги ще си ходи на консултации, но ще я води майка ми, която ще я гледа, докато аз съм на работа.
Извинявай,май не съм доразбрала.Къде ми е умът?Ми ти съвсем ясно си си го написала,май съм спала и чела Blush

С моята майка също имаме големи полемики по въпроса с храненето и обличането,ама засега надделявам.Някой път обаче страшно се ядосвам ooooh!

# 220
Аз имам пълно доверие на всекърва ми, винаги пита преди да даде нещо ново на бебо Peace
На консултациите вече не ходя, ходят мъжо и свеки, та съм 100% информирана веднага след като излязат от кабинета Mr. Green
Вчера ходиха на контролен преглед при ортопед и малко съм се шашнала Sick Драганов казал, че Ники е слонче ooooh! ми той е 10 килца, ама не е шишкав изобщо newsm78 та по тази причина не дава да стои прав, щели да ми се изкривят краката Crossing Arms само не ми е ясно как да го спра, като той сам си се изправя и си крачи newsm78
Герчо, мерси за инфото, и аз така мислех, но не бях съвсем сигурна Peace

# 221
Зайче, аз имам чувството, че Драганов се чуди за какво да се хване и да начери някакъв кусур във възпитанието или гледането на детето Crossing Arms Като ходихме ние, когато Маги беше на 1-2мес, ми повтаряше постоянно, че ревяла "като говедо" #Cussing out А тя тогава много мразеше да е гола и ревеше всеки път, като я събличам. Ми какво да направя по въпроса. Сега е обратното, но тогава беше така Crossing Arms

# 222
Ха- тъкмо  говорите за ортопед LaughingНИе утре ще ходим при Драганов.Да видим какво ще измисли  да ни каже от златния си репертоар JoyИна4е- днес ми се обадиха отново от работа да ме питат кога се връщам.Аз си мислех от следващата седмица,но...ще е от понеделник Rolling EyesИдеята ми беше през тази седмица да се понау4и мъжо кое как се прави,аз да видя как ще се справя с цеденето...и въобще- малко сухи тренировки и инсценировки на ситуацията.Свекърва ми ще дойде да помага докато намерим бава4ка.Я ми кажете- колко време може да се съхранява кърма в хладилник newsm78И има ли някаква система на изцеждане,за да е то  както трябва.извинявайте ако  въпросите ми ви се струват глупови,но..тепърва се замислям по темата ooooh!Най се притеснявам от това 4е Дария през нощта кара на самообслужване Blush- взимам я  при нас в спалнята и тя кога колко яде.. ooooh!нямам идея.Понеже отказва и биберон-залъгалка,ползва мен baby_neutral.Та- не знам как  ще изкара нощта и сутринта без успокоителната ми  цици EmbarassedНякой сблъсквал ли се е с този проблем?Кажете как да я приу4а на биберони...пробвала съм всякакви.МОга щанд със залъгалки да отворя...Помагайте със съвети. PraynigПриемам- всякакви Hug
е

# 223
колко време може да се съхранява кърма в хладилник
В хладикни - до 24 ч.
Във фризер - 6 месеца, като при размразяване, трябва да остане 24 ч извън фризера в хладилник и след това я топлиш на водна баня.
Цедиш нормално...

# 224
  • Бургас
Понеже отказва и биберон-залъгалка,ползва мен baby_neutral.Та- не знам как  ще изкара нощта и сутринта без успокоителната ми  цици EmbarassedНякой сблъсквал ли се е с този проблем?Кажете как да я приу4а на биберони...пробвала съм всякакви.МОга щанд със залъгалки да отворя...Помагайте със съвети. PraynigПриемам- всякакви Hug
Ние бяхме така и резултата е яко смучене на палец, а вкъщи има поне 100 залъгалки, но като му дам, все едно отрова му давам, плюе ги с отвращение.
И аз съм доволна от двете баби, слушат ме за хапването. Храната я приготвям от вечерта за другия ден и ако нещо стане, звънят да питат. Само с разнасянето и лигавенето не знам как ще се оправяме  Mr. Green
Мисля от другата седмица да го запиша на детска кухня, дали не е още рано?

Общи условия

Активация на акаунт