Q&A
Обобщени въпроси и отговори от темата *
Какво мислите за увеличаването на бюста?
Какво е мнението за нормалното раждане след 30 години?
Какви са мненията за използването на кремове против стрии?
* Предложените въпроси и отговори се генерират машинно от автоматизиран езиков модел на база потребителските мнения в темата. Генерираното съдържание може да е непълно, неактуално, подвеждащо или неподходящо. Вашите оценки спомагат за подобряване на модела и неговото усъвършенстване.
-
Какво мислите за увеличаването на бюста?
-
Какво е мнението за нормалното раждане след 30 години?
-
Какви са мненията за използването на кремове против стрии?
-
Какви са мненията за срещата на майките във Варна?
-
Какви са различните мнения относно избора на бебешка количка?
ами сандвичи за вечеря.
Само дето сме още в групата на изненадите. В началото,когато ходих на 3D ми казаха-70% момче,но бебока се криеше с една ръчичка и не казаха 100%. Моята лекарка пък си държи на момиче. Абе дано тази седмица след консултацията вече да стане ясно. Не,че има огромно значение, важното е да е живо и здраво!! Таткото,пък и аз сме повече за момиче,но Бог си знае.
.
,за да ти я докарат.По то4но в магазина,в който цената и е най изгодна,с 40 евро по малко отколкото на другите места.Абе испанска му работа,тук за вси4ко си е така,мнооооого 4акане.Сега съм се запасила с каталози и сядам да ги изу4авам.Дано бременния ми мозък ве4е вземе да измисли нещо за кошарката,4е то времето си лети.Ина4е едвам ходя,болки в опашната област,контракций...full program.Сега се кротвам.Хайде,до утре. 

Слушах мазни, цигански кючеци до 2 часа през нощта. Тия комшии направо ни побъркаха...После в 3 ставах да хапна, въртях се още сума ти време и накрая съм заспала. Моето слънце сега ще ми направи палачинки с любимото ми сладко от вишни и ще съм по-добре

Да ти е сладко
,защо и моят мъж не можеше да прави палачинки?

като се излюпи бебо!
Метни една в СDто на РСто и за нас....
49 лв. на вечер на легло).