Медицински център за асистирана репродукция Варна

• 42 804
  • 772
  •   1
Отговори
# 135
Desita30 цяла процедура. Честно казано толкова съм изтощена, че нямам сили да почна сега стимулация. Една седмица температури, 5 вида хапчета, като парцал съм. След 3 дни приключвам логеста. Сигурна съм, че и док няма да иска, но дори да се натиска за начало, мисля да откажа. Иначе аз поначало си имам проблеми с бъбреците, но ги бях вкарала в ритъм вече много време точно заради процедурите. Ама баш сега ме удрят.... И се опитвам и аз така да го приемам - всяко зло за добро. Има причина за всички мъки, през които минаваме. Ама това чакане е убийствено, нагласиш се, че всичко е наред и се почва едно, второ, трето. А годините си минават Sad  успех на всички чакащи да започват или да видят вече 2те чертички Simple Smile аз продължавам да си гълтам хаповете иииии ще се наслаждавам на лятото, ако дойде скоро Simple Smile

# 136
Момичета, моят трансфер мина днес.Върнаха ми 1 ембрион от 4 ,защото другите 3 били под съмнение,а до последно бяха идеални....Стискайте палци 🙏🏼

# 137
  • Варна
Успех, Патриция! People Angel
Кой ти прави трансфера, д-р Александров ли?
Питам понеже сега съм в стимулация и в неделя или понеделник ще ми правят пункцията, а до сега тези манипулации (пункция и трансфер) ми ги е правил д-р Кисьов, а сега не го виждам в клиниката. Предпочитам този опит да ми ги направи д-р Александров, може да ми е на късмет Wink

Момичета, моят трансфер мина днес.Върнаха ми 1 ембрион от 4 ,защото другите 3 били под съмнение,а до последно бяха идеални....Стискайте палци 🙏🏼

# 138
Пункцията ми я прави д-р Кисьов,а трансфера д-р Александров,но и д-р Кисьов присъстваше.Успех!

# 139
Принципеса,още веднъж ти желая бързо възстановяване,бързо да пребориш и този проблем и да стартираш новата процедура.
Патриция,Олеандър успех,стискам палците за успешен финал ☺
Бобчи,как сте с малката?
Не помня кое от момичетата в темата трябваше да ражда този месец,но се надявам да пише,когато щастливото събитие се случи😉.

# 140
Ехааа, хайде момичета, успех Simple Smile и да ни зарадвате скоро Simple Smile ние сме с вас Simple Smile и аз благодаря на всички, че ме траете, ама така като си помрънкам и покрай вас бързичко ми минава.
Прекрасна вечер на всички Simple Smile

# 141
Е, как няма да търпим, на всички ни е ясно пътят до голямата мечта.🥰Дано бързо се оправят нещата!🍀🍀🍀
Мисля, че Кафи чакаме да се похвали с бебче номер 2🥰

# 142
Кафи е скоро,както и Флори.На Флори бебчето и моето са в един ден създадени.Пишем ги набори😀.
Деси,добре сме.Реших да спазя 40 дни да не излизаме и поне на двора кибичим,иначе щях да изперкам аз поне,за детето не знам.Малко остана.
Принцеса,по-добре да мине малко време,и на другия цикъл примерно почвате.
Успех на чакащите деня на теста!

# 143
Здравейте момичета !
Имам нужда от вашата помощ . Ситуацията при мен се разви много бързо и не знам кое е правилното решение . Ние сме от София , но имам приятелка във Варна , която ми каза за д-р Александров . Проведохме изследвания в Щерев. Аз съм с две запушени тръби, слад направена ЦС, хормоните ми всички са наред, мъжът ми е с asthenozoospermia. Моят лекар ми каза че ме препраща към репродуктивен специалист и каза че трябва да се направи инвитро. Дадоха ни документите които трябва да подадем към фонда и до края на другия месец ще чакаме заповед. Това което ме притеснява е че не споменаха за премахване на тръби, а съм чувала че при запушени тръби може да стане извън маточина бременност когато се прави инвитро. Може ли да споделите вашия лекар как практикува?
Благодаря ви предварително 🙂

# 144
Аз съм с две запушени тръби след ЦС и още когато коментирахме резултата д-р Кисьов ми обясни, че лапароскопия е междинен етап преди инвитро точно поради опасения за хидросалпингс в тръбите. Потвърдиха го и още двама специалисти. Направих оперативна лапароскопия, посъветваха ме да ги махна, а не да ги прекъсвам. Хистологията потвърди нуждата от операцията. Сега се готвим и ние за подаване на документи. Казаха ми че е желателно да минат 3 месеца от лапароскопията и тогава да се почне работа по стимулация, така че ще съчетаем с чакането на заповед.

# 145
Милена,аз съм с една запушена и леко нагъната тръба и една,която е прекъсната в следствие на извънматочна бременност.Прекъснатата не е изразяна цялата,а от мястото,където се е спукала и половината се "вее",което предлазполага за следваща извънматочна отново там.Но никой не ме е съветвал да ги премахвам и така да правя инвитро.
Доверявям се на лекаря си,въпреки,че страха отново да преживея онзи ужас си остава!
Според мен е най-добре да се консултираш с лекаря,който се избрала да ти прави инвитрото и той ще може да те посъветва как да действате възможно най-адекватно в твоя случай.
Вие към д-р Александров и МЦАР Варна ли сте се насочили?

# 146
Ами малко съм объркана от това че в Щерев, само ми казаха" подаваш документи за фонда" и правим бебе добре звучи , но ме притесняват запушените тръби, имам приятелка която е при д-р Александров от Варна и събирам мнения за него, макър че аз не съм от Варна. Тя ми каза че тук може да ми помогнете 🙂

# 147
Патриция, след няколко дни да се похвалиш с + тест  Flowers Four Leaf Clover
Олеандър,  хубави яйчица да извадите, да станат качествени ембрита и после и теб те чакаме с бебе/та на финал Simple Smile

За тръбите и аз зная, че е по-добре да се премахнат. Най-сигурно е консултация с док

Флори е преди мен по термин Simple Smile Пък ще видим, може да я изпреваря Simple Smile

Ох, не мога да ви изредя всички...Чакащите процедури или тестове, знайте, че всичко се случва когато трябва - нито по-рано, нито по-късно... Въоръжете се с търпение Flowers Hibiscus

# 148
Милена,втората ми извънматочна беше април м.г.,следващия цикъл дойде май и почнахме стимулация.Какво общо има махане на тръби(ако реши доктора) и стимулация ,че да се чака?А и лапарото е съвсем лека операция,свалят конците и си забравила всичко.
Аз също мисля,че трябва да се махнат,но той ще каже най-добре.

# 149
Аз бях с увредени тръби с хидросалпинкс и преди инвитрото ги прекъснаха.Не са премахнати изцяло,а само са отрязани откъм матката.Още на следващия цикъл бях ок,но операцията ми беше през лятото,а тогава не правеха процедури,та затова изчакахме есента.

Общи условия

Активация на акаунт