Медицински център за асистирана репродукция Варна

• 42 858
  • 772
  •   1
Отговори
# 210
Здравейте, мами и бъдещи мамчета Simple Smile
Минавам да ви почерпя виртуално

Днес дъщеря ми празнува своя 5 рожден ден, а семейството ни се увеличи с още един член Simple Smile Александър се роди в 2.15ч, 3700г 51см

Пожелавам всички да изпитате тона щастие поне по веднъж Simple Smile

# 211
Честит двоен празник!На една дата ли са родени?
Бързо възстановяване и здраве за цялото семейство⚘
Очакваме още бебчета и още положителни тестове🍀🌞🍀

# 212
Благодаря! Да, на една дата Stuck Out Tongue Winking Eye

# 213
Кафи ,и тук да ти честитя Алекс! Да расте силен и здрав мъж!
Ако ще имате трето дете,планирайте го да не е юли,че гледай какви изненади😁.

# 214
Eх, че хубави новини Simple Smile живи и здрави да сте, бързо въстановяване и щастлив двоен празник. Хайде една по една всички да се изреждате все с такива новини Simple Smile

# 215
Благодаря! Да, на една дата Stuck Out Tongue Winking Eye
Честит двоен празник миличка
Алекс многу да ви радва

# 216
Kafffi , честито ! Бъдете много щастливи . Бързо възстановяване 🙂

# 217
Кафи,честит Ви двоен празник!
Да бъдат много здрави и щастливи малките слънца☺
На теб-бързо възстановяване !

# 218
Здравейте,  момичета! Извинявам се, че нахлува в темата ви, но не съм от Варна и имам въпрос. Може ли да ми кажете д-р Кателия Александров следи ли бременност и по-точно прави ли фетална морфология? На мен ми казаха да отида при него за фетална морфология на бебче, но май не намирам отзиви за доктора в тази насока?

# 219
Следи и прави.Моя позната беше бременна ,но не от инвитро,и ходи при него веднъж на два месеца,по принцип вика всеки месец,но тя не е могла да си го позволи.
50 лв е прегледа,дава ти диск накрая.Не обяснява много подробно,но щом мълчи значи всичко е наред.  Прави всички замервания,оглежда бебето,кръвотока .Доста е зает и ще почакаш,не съм ходила при друг лекар,на ЖК също отказвах прегледи.

# 220
Здравейте,

Предстои ми инвитро и искам да попитам запознатите дали от МЦАР издават някакви болнични за пункция, трансфер и т.н. Чудя се какви причини да измислям за отсъствията си от работа. Сама съм в офиса, няма кой да ме замества и шефа разбере ли истината, ще ми бие шута.

# 221
Здравейте,

Предстои ми инвитро и искам да попитам запознатите дали от МЦАР издават някакви болнични за пункция, трансфер и т.н. Чудя се какви причини да измислям за отсъствията си от работа. Сама съм в офиса, няма кой да ме замества и шефа разбере ли истината, ще ми бие шута.

Здравей! За съжаление не издават болничен. Пробвай с някое АГ да ти измисли нещо или ЛЛ

# 222
Kafffi,

Много благодаря Simple Smile

# 223
Здравейте 😋как сте момичета ❤️ ,как са бебоците , имаме ли нови щастливки или такива които сега стартират ☀️

# 224
Здравейте 😋как сте момичета ❤️ ,как са бебоците , имаме ли нови щастливки или такива които сега стартират ☀️

Аз тези дни чакам мц и стартирам

Общи условия

Активация на акаунт