Медицински център за асистирана репродукция Варна

• 42 863
  • 772
  •   1
Отговори
# 630
Аз ги информирах.
Успех и хубави емоции в темата!

# 631
Не разбрах защо се изтриха коментарите на момичетата . Тази цензура за мен беше излишна . Нима се отричате от думите си ?!?
Аз заставам зад всяка дума !!!
Каня още веднъж момичетата в групата в фб да разкажат историята си .

# 632
Нямаше нещо полезно в този махленски разговор, помолих модератор да се включи, поне на мен не ми липсват тези редове.Ако искаха да се напише историята, щяха, така си мисля аз. А може би и беше писана преди време.
Не е наложена цензура или да не приемам чуждо мнение, дори писах и аз коментар, обаче темата се затрупа с глупости ...и да, не са градивни, който иска да си плюе на лично ...
Аз например с др К.Александров щях трудно да свикна, просто ми е друг характера, но не мисля,че е лош лекар, била съм на преглед, много е внимателен.Всеки има глава на раменете и решава.Едва ли щеше да спре тоя разговор.

Усмивка, помня как си пишехме за зъбките като бяха малки близнаците, да ги нацелуваш от нас 🤗🧡

# 633
Близнаците са стихийно бедствие 🙂  и за мое щастие зъбите им избиха ...( Ужасът е , че сега аз правя зъби , тая фея на зъбките не ме обича )
Ще ги нацелувам .
Да се маха този вирус и искам да се видим и с теб , и бобчи и всички които искат да дойдат . Мечтая си за жив контакт .
Поздрави на снахите от нас .
И тъй като наближава и нова тема . Искате ли да сложим и бебетата на клиниката на първа страница ?!?

# 634
Здравейте,момичета! Днес бях на преглед и мина добре,в четвъртък пак съм на преглед за да е сигурен доц.Кисьов,че фоликула нараства добре и ако вс е наред събота-неделя,може да правим трансфер Simple Smile надявам се всичко да е наред Simple Smile

П.с:Имам един въпрос ....
Чувала съм,че в някои ин витро центрове преди трансфер слагат ембрионално лепило или нещо такова...на Вас слагали ли са ви и ако да вие ли го заплащате...въобще повечко информация затова.Не посмях да питам днес доцента,ама в четвъртък мисля да говоря за това с него. Хубав и слънчев ден и успех на всички 😍

# 635
Не са ми слагали лепило, мисля че ако няма проблем и без него може. Не знам изобщо дали в клиниката го практикуват. Успех ти желая от сърце!

Ние почти сме на половината със зъбките, хаха.
Аз лично не искам да я качвам в социални мрежи и форуми, но с нетърпение ще чакам една красива и успешна тема, поздрави от нас, отиваме да се радваме на слънчевото време Purple Heart

# 636
Здравейте, насочила съм се към Александров за ЦС, от година опитваме с опитите, имаме и спермограма при тях - перфектна. За жалост имам прекаран аборт и след това почнаха мъките, не става и не става.. Имам изследвани хормони и хламидия - отрицателни. Правени са в Геника, искам пак да ги повторя. Освен тях трябва ли някакви други изследвания преди ЦС? Вмомента съм в ову, но сряда или четвъртък ще направя нови изследвания. От година ходя при доц. Корновски, ще ги правя при него, ще се зачитат ли изследванията или трябва да си ги правя при тях?

# 637
Здравейте,момичета! Днес бях на преглед и мина добре,в четвъртък пак съм на преглед за да е сигурен доц.Кисьов,че фоликула нараства добре и ако вс е наред събота-неделя,може да правим трансфер Simple Smile надявам се всичко да е наред Simple Smile

П.с:Имам един въпрос ....
Чувала съм,че в някои ин витро центрове преди трансфер слагат ембрионално лепило или нещо такова...на Вас слагали ли са ви и ако да вие ли го заплащате...въобще повечко информация затова.Не посмях да питам днес доцента,ама в четвъртък мисля да говоря за това с него. Хубав и слънчев ден и успех на всички 😍
Аз мисля,че това лепило на всички го слагат...единственото ме питаха искам ли лазарен хетчинг на ембрионите ,1 вид да се помогне за излюпването на ембриончетата...незнам дали беше от полза...стигнах до биохимична ☹☹☹но не в тази клиника!
Сега вече съм при вас в отбора-при доц.Кисьов 🥰

# 638
Лепилото не е ли средата с която се трансферира ембриона?На мен нищо друго не са ми слагали и не е ставало на въпрос.

# 639
Лепило не знам да са ми слагали.
ВВВ,доц.Корновски не е ли гинеколог,аз съм махала два пъти полипи при него .Явор Корновски,да не би да говорим за различни хора?В интерес на истината младши Александров ми направи много по-добра хистероскопия  след около три години .
Като отидеш при д-р Александров той ще ти каже какво ще правите,хормони и хламидия може да реши пак да ти пусне.Аз като отидох за пръв път носих всичко каквото имах и той реши какво да изследваме пак.
Усмивка,аз ще ти пратя снимка на Зори ,нямам против да я сложиш в темата.
При нас разгеле горните два избиха ,че голяма пауза стана след двата долни .Не е мрънкала до сега,геройски се държи.Но едва ли всички зъби така ще излязат.Но е голям дивак вкъщи,навън кротува засега,но в общи линии опитва да си разбие главата по всички начини.

# 640
Лепилото не е ли средата с която се трансферира ембриона?На мен нищо друго не са ми слагали и не е ставало на въпрос.

Точно това знам и аз.

# 641
Аз, за въпросното лепило съм чувала, че се прави от собствената ти кръв - иначе казано се взима малко количество от майката, обработва се и се слага по време на трансфера. Това е информация от моя приятелка, която прави инвитро в Надежда. Мисля, че на мен подобно нещо не са ми слагали, не е ставало и дума. За добрата среда при връщане при мен “отговорност” носи Кринона.

Последна редакция: пн, 29 мар 2021, 22:42 от Semela

# 642
В клиниката използват лепило !!!
Лепилото е част от средата на всеки ембрион .

Боби ще чакам с нетърпение Simple Smile

# 643
Лепило не знам да са ми слагали.
ВВВ,доц.Корновски не е ли гинеколог,аз съм махала два пъти полипи при него .Явор Корновски,да не би да говорим за различни хора?В интерес на истината младши Александров ми направи много по-добра хистероскопия  след около три години .
Като отидеш при д-р Александров той ще ти каже какво ще правите,хормони и хламидия може да реши пак да ти пусне.Аз като отидох за пръв път носих всичко каквото имах и той реши какво да изследваме пак.
Усмивка,аз ще ти пратя снимка на Зори ,нямам против да я сложиш в темата.
При нас разгеле горните два избиха ,че голяма пауза стана след двата долни .Не е мрънкала до сега,геройски се държи.Но едва ли всички зъби така ще излязат.Но е голям дивак вкъщи,навън кротува засега,но в общи линии опитва да си разбие главата по всички начини.
Да, гинеколог е, но се чудя при него ли да ги направя или при Александров за изследванията за хламидия преди ЦС става въпрос Simple Smile

# 644
Ами той ще ти каже,аз правих при него.Моя  приятелка,също е негова  пациентка и тя прави там преди ЦС.

Общи условия

Активация на акаунт