Проблеми с дъщеря ми

• 45 125
  • 1 610
  •   1
Отговори
# 1 350
  • София
Моите бяха най-ентусиазирани на годинка и нещо - всеки с по едно бебе под мишница и мъкнат по една торба с играчки. Дожаля ми като ги видях. Wink

# 1 351
  • София
Знаем. Ти си жалостив човек.

# 1 352
Хаха..аз това щях да питам. Има ли нещо, за което не ти е жал всъщност Андариел Grinning

# 1 353
  • София
Не знам, все ми е жал за тях като виждам как упорито се мъчат. Хем им се възхищавам, хем ми е жал, особено когато някой каже "ще се помъча още малко, този път може да стане".

# 1 354
Е...ти очакваш всичко на готово да им дойде или някой да им го свърши, за да не се "мъчат"? Животът не работи по този начин. За някои неща определено трябва да "драпаш със зъби и нокти" и да - да си го постигнеш сам. Имай предвид, че ако постоянно някой ходи около нас със златна лъжичка да ни тика всичко в устата - ни опит ще натрупаме, ни мъдрост, ни умения..

# 1 355
  • София
Е, какво сега, най-много да свикнат да им се дава със златна лъжичка. Wink

# 1 356
Ето това имах предвид като казах, че ако не го научат синчето на домашни задължения минава на отглеждане от майка си към гаджето https://youtu.be/6iS0WpbXKZs?t=958

# 1 357
Само да не си познае някой детенцето Joy

# 1 358
Най-важно е да се изпеЧат равномерно картофите.

БНД можеше само да си прави кафе, но с времето се научи да готви по негово желание, не съм била надзирател като тази в клипа. Но съм имала гаджета, които готвят и то с удоволствие и си е друго, като реши някой да те поглези.

# 1 359
Хахаха, а тази накрая как се караше едва ли не на мъжа, че помагал, видя ли я?
Ма от къде ги намират такива...

# 1 360
То никога няма угодия.
Ако не помага, е готованец, мамино синче или балкански мачо, ако помага, е чехльо.

Важното е в дома да има мир и разбирателство, а пък кой какво точно върши, са подробности.

# 1 361
  • Sofia
Е, девойката от клипа ми изглежда доста простоватичка – не е странно, че е с елементарни разбирания.

# 1 362
  • Paris, France
То никога няма угодия.
Ако не помага, е готованец, мамино синче или балкански мачо, ако помага, е чехльо.

Важното е в дома да има мир и разбирателство, а пък кой какво точно върши, са подробности.

Реално, ако е Аполон, за мене няма значение дали готви и пере или си хвърля чорапите из къщата. Ако като се прибера ме посрещне Аполон с хавлия през кръста, широка усмивка и хубава музика ще се разтопя от кеф ако ще да прескачам боклуци и едвам да го виждам от паяжини. . Ако ме посрещне дърт шопар с престилка, кърпа на главата, опрал, изгладил, наготвил яхния и супа топчета и си сецнал кръста докато се гъзури да мие под леглата ще ида у съседа, а той да си домакинства сам! Верно не чисти съседът,  ама е голям купон. Хайде на купон със снажен Аполон!

Шъ мъ скъсате с това помагане.

# 1 363
Стига с тоя Аполон, в няколко теми го засичам като идеал за мъж, пък той доста доста малка пиш*а има. За какво ти е такъв, пък и да не си пере даже.

# 1 364
Стига с тоя Аполон, в няколко теми го засичам като идеал за мъж, пък той доста доста малка пиш*а има. За какво ти е такъв, пък и да не си пере даже.

Ахахахахахах Joy niceee

Общи условия

Активация на акаунт