Проблеми с дъщеря ми

• 45 103
  • 1 610
  •   1
Отговори
# 1 425
Лято при баба и дядо е едно, 10 години при баба и дядо съвсем друго. В процеса на възпитание никой не може да замени родителите, а майката пък съвсем. За едно малко дете майката е особено важна.

Не виждам смисъл да се "набива канчето " на някой за решения взети преди 20г.Не помага.
А само осъжда и вменява вина.Все пак целта на форума е друга.
Решенията взети в миналото носят своите последствия в бъдещето. Да, човек не може да промени миналото, но е хубаво да се поучи от грешките си. Не може да изоставяш едно дете два пъти.

# 1 426
  • София
едит

Последна редакция: пн, 08 юни 2020, 00:08 от Andariel

# 1 427
  • София
Може да се са се метнали умници и това да се толерира, ама не и чистници.....аха. Интересно мислене.

# 1 428
  • София
А? Това пък, откъде го измисли?

Между другото, има деца, които така си се раждат - чистници и подредени. И нищо не може да ги промени, независимо от възпитанието.

# 1 429
  • Варна
Щеше да е странно да се опитвам да се меря с теб, не мислиш ли? Естествено, че ще се меря с хора от моето поколение. Също и с Куку не се сравнявам, а с дъщеря й, която ми е наборка. Ако някой на моите години е отличник, но глезанко, и един сандвич не може да си направи, една сметка за ток не е платил през живота си и не знае къде са му прибрани гащите, с право ще си мисля, че го превъзхождам. Правилно чувство имаш, действително показвам колко добре ме е възпитала майка ми и се гордея с това. Нали всеки тук за възпитание говори. Какво значи да няма нужда... Аз също мисля, че 90% от твоите писания бяха ненужни, но си е твое право да списваш каквото си искаш. Не ме вълнува по чий акъл ходиш, ама грам.

# 1 430
  • София
Не разбирам, разпозна ли се?

# 1 431
  • София
не съм се разпознала. Не разбрах какво имаш предвид.

# 1 432
  • София
Че се омаловажава едното за сметка на другото и за едно си със свит юмрук, за другото с перо в ръка.
Не разбирам и аз като теб.

# 1 433
  • София
едит

Последна редакция: пн, 08 юни 2020, 00:08 от Andariel

# 1 434
  • София
Да, ама ги доказваш в други. Все тая. Това работи при теб, това е твоя мироглед.
За други е друго и така.
Струва ли си да съдим някой и проявленията му като родител, щом ти не си окей с това? Не.
Та, за какво говорим?

# 1 435
  • София
едит

Последна редакция: пн, 08 юни 2020, 00:07 от Andariel

# 1 436
  • София
Ум - да. На битово ниво неугледни и ги остави? Не.
Та, какво казваше?

# 1 437
Андариел, децата ти са били заети с по-важни неща и не са имали време. А ти не си ли била заета с нещо важно? Или твоите занимания все маловажни са били?

Аз съм заета също всеки ден с много важни неща и децата трябва да си почистват и подреждат стаите. Моите занимания са също толкова важни колкото техните. Това е.

# 1 438
  • София
едит

Последна редакция: пн, 08 юни 2020, 00:07 от Andariel

# 1 439
  • София
Аз карам всички за всичко.
Е, и?

Общи условия

Активация на акаунт