Проблеми с дъщеря ми

• 45 098
  • 1 610
  •   1
Отговори
# 1 440
  • София
Нищо, какво? Твоя си работа.

# 1 441
  • София
А, баш.
Хайде сега да си съберем логореята и да не се мешаме в живота на хората.

# 1 442
  • София
Не се меШам в ничий живот. Нещо да съм искала от теб и твоя живот? Не съм. Тогава? Като гледам четеш "логореята", че я и коментираш. Wink Какво толкова се жегна?

# 1 443
  • София
Анди, чета, защото участвам и уважавам дискусията. Ама, 200 поста ти наричаш останалите насилници срещу офспринга.  Чисто и сурово. Медиум /каквъвто съм сигурна и ти прилагаш/ няма.
Еми, има.
Ако искаш слугувай, ако искаш ги гледай до живот. 200 поста дамите ти отделиха време, аз спирам.
Много си готина и адекватна, сама отбелязах, че от две седмици пишеш, колкото да не заспиш. Дръж го това ниво ♥

# 1 444
  • София
Къде съм нарекла останалите насилници? Моля те, не си измисляй! Явно подминаваш думи като "често се случва", "доста родители".

# 1 445
  • София
Аха, да. Ама - не.

# 1 446
  • Варна
А нещо работила ли си, освен да домакинстваш и да вземеш две дипломи? Щото ако не, това би обяснило до голяма степен защо си решила да поемеш 100% от домакинството. Някои майки обаче работят по 8 - 10 часа на ден и не могат да си позволят да отглеждат децата си на пълен пансион до съмнително късна младежка възраст. Това не означава, че не ги обичат, или че са ги родили само за да им вършат част от работата. Joy

За всяка майка нейното гардже е най-умното и най-хубавото, но по принцип дали е така, някой друг трябва да каже. Досега не съм срещнала майка, която да каже, че е родила тъпо и грозно дете. И шестиците в училище не означават непрененно интелект.

Относно гените, да, имат някаква роля, но тя е далеч от 90% Възпитанието и средата също са важни. Правени са много интересни експерименти през годините за близнаци, отглеждали по отделно, както и за деца от различни раси дори, израсли в едно семейство. Ако ти е интересно, можеш да четеш много за това.

# 1 447
  • Sofia
Децата ми бяха основното важно, а покрай тях изкарах две висши образования, също и с цялото домакинство. Съчетах нещата, колкото и да ми беше трудно.

Т.е. идентифицираш се изцяло с децата си? Това не ми звучи добре. За висшите образования – какво да ти кажа... В България образованието е на покъртително ниско ниво и само който не е пожелал, той не е избутал виШу. За работа нищо не споменаваш, така че ако гледането на деца, домакинстването и университетската диплома са били единствените неща, с които си се занимавала в продължение на доста години, не мисля, че можем да говорим за някакъв подвиг.
За една жена е задължително да има личен живот и хобита, извън семейството, иначе – има голяма опасност да се обезличи. При мъжете не е така.

# 1 448
  • Варна
Ако мъжа липсва, ще рухне цялата философия на домакиня. Децата трябва да се учат на  самостоятелност и независимост в живота. Доста немарливи женици търпят и раждат на различни спонсори,изнудвайки с дълга им към децата.
Авторката желае внуци от мързелива дъщеря, без доходи и евентуално майчинство. Кофти.

# 1 449
  • София
Добре де, хем логорея, хем продължавате да ме питате. Какво да ви правя? Нито да отговарям - нито да не отговарям.
Каквото съм решила - направила съм, когато му е било времето да гледам деца. Няма смисъл да се опитвате да ме атакувате с цел да си нагласите нещата така, че да ви харесват. Няма да ви харесат и на мен не ми дреме дали ви харесват. Аз съм напълно доволна от резултатите, децата ми се оправят чудесно, имам си чудесна професия, в която се развивам, така че сори. Няма как да ви угодя.

# 1 450
  • София
Е, не. Нищо не си разбрала.

# 1 451
Няма и да разбере. Щото не ще.

# 1 452
  • София
Напротив, всичко разбрах. Но не съм длъжна да се съгласявам, нали така?

# 1 453
  • Варна
На кого се мъчиш да угаждаш, не знам. На никого в тая тема не му дреме за теб и за твоите деца. Да не би някакво форумно удобрение да търсиш? Всеки си е доволен от живота и не виждам смисъл да скачаш на всеки коментар, очаквайки да се съгласим с твоя модел и да ти кажем браво. Целта на дискусията не е непременно да се съгласим с нещо, а да видим, че има и други начини и нашият не е единственият и най-правилният. Но ти нищо освен своята попара не виждаш. Само знаеш да повтаряш, че ти си права и че никой не те разбира.

# 1 454
  • София
Естествено, че съм права! Simple Smile Нямам нужда от Удобрение, спокойно. Лафим си тук. Тогава защо все ме питате и коментирате какво съм написала? Wink

Общи условия

Активация на акаунт