Отговори
# 420
Питай аг, не е шега работа кръвното. Измери го и го следи, за да можеш до чу кажеш точни данни.

# 421
Айрян със сол наистина помага и да не стоиш на задушно и много топло. В крайна сметка ако постоянно ти става така по-добре да си останеш вкъщи, само ще се мъчиш иначе. И най-добре говори с АГ.
Аз бях на преглед и е много пораснал, 1400гр е, утре влизам в 30-та, върви малко напред.

Последна редакция: вт, 16 юни 2020, 20:31 от Mint.

# 422
  • Пловдив
И нашият бебок е двойно на кг. от миналия преглед, започват да растат много бързо накрая. В 29+3 тежи 1,500кг, доктора каза, че всичко върви като по учебник. Иначе корема ми е още малък, качила съм засега 6,5-7кг.
Прави ми запис на тоновете и се е обърнал главично. Много съм щастлива Kissing Heart

# 423
Весело изкарване! Аз ще се включа следващия път. Поздрави от Чепеларе... където вали 🙂

Тъй като разбрах че не всички мамита членуват в групата във фейса, ще го напиша и тук. Всички мами и бъдещи мами които са от Варна. Утре в комплекс  Явор Кариби бар лятната градина в 17 часа. Аз само се надявам да не вали Joy

# 424
АГ каза, че нямало какво да се направи..
С айряна имам малко проблем, преди две седмици пих някакъв уж био ама имаше вкус на крава направо с един тлъст каймак и от тогава от идеята да пия айрян направо ми се повдига Sad
За сега само кола помага, но не искам да пия много, защото е страшно вредна :/

# 425
По-добре кола от колкото да паднеш някъде. С шоколад става ли? Ужас, наистина ли ти каза, че няма какво да направиш? Не е много ок това.

# 426
  • София
Припадала съм от ниско кръвно миналата бременност, съвсем реално се строполих пред асансьора. И сега ми е 90/60 почти винаги, но съм все вкъщи и не е имало инциденти). Кафе, кола, шоколад или айран са вариантите, и без резки маневри, особено ставане от седнало/легнало/клекнало положение. А, и в банята много внимавам, че обичам много топла вода, а тя не помага за вдигане на кръвното.

# 427
Аз също съм с ниско кръвно и определено не е никак приятно. Внимавай много да не припаднеш, ако ти се замае най-важното е да седнеш, за да не паднеш и да се удариш. Щом айряна, колата и шоколада не са опция, пробвай с малко червено вино или мазна баничка. И двете вдигат кръвното и поне на мен са ми помагали. На работа не са най-удачните варианти, но все пак ако другите неща не помагат ако искаш пробвай.

# 428
  • София
Аз имам същия проблем с кръвното. Писах преди време тук, т.к. стигах до бърза помощ. Наистина опциите не са много, можеш и кафе да пиеш и кола, също цитросови сокове. Това ми казаха АГ и лекаря от бърза помощ. Разбира се най-доброто е солен айран. Ако айрана не ти понася пробвай с таратор.
Аз тогава бях с толкова ниско кръвно, че апарата ми не го отчиташе, а пулса ми стигна 170. Когато дойде линейката и се бях поуспокоила вече измериха 80/40 кръвно.
АГ каза, че нямало какво да се направи..
С айряна имам малко проблем, преди две седмици пих някакъв уж био ама имаше вкус на крава направо с един тлъст каймак и от тогава от идеята да пия айрян направо ми се повдига Sad
За сега само кола помага, но не искам да пия много, защото е страшно вредна :/

# 429
Момичета, минавам за бърз отчет.
Излязоха ми резултатите за гестационен диабет, отрицателни са и съм на седмото небе. В 25 г.с моята принцеса тежи 820 гр. От днес официално стягам багажа, в петък ще летя за България. Притеснено ми е за полета, надявам се да нямам проблеми.

# 430
Здравейте, записвам се да следя темата. Чак днес разбрах, че чакам момиче. Терминът ми беше за 26.09. А лекаря каза че се измества на 30.09.🤔🙄
Баткото е много щастлив. А аз съм + 22 кг вече 🤣

# 431
По-добре кола от колкото да паднеш някъде. С шоколад става ли? Ужас, наистина ли ти каза, че няма какво да направиш? Не е много ок това.
Да.. каза да пия много вода, което аз така или иначе правя. С шоколада явно съм свикнала и не ми действа, с кафето също.
Аз един път припаднах още в 11с, ама от тогава сякаш се успокоиха нещата и сега с това облачно време драмата е пак на лице.
Ще се пазя повече и май скоро ако не се оправи времето ще си остана вкъщи за жалост.
Благодаря ви момичета Heart
Как сте с килограмите? Аз съм 26с и започнах от 51 вече съм към 59 Grinning Свинщината е пълна хаха

# 432
  • Terra incognita
Нашият батко не спира да говори за бебето, бебето не трябва да яде това, бебето не може да прави онова, завива ми вечер корема слага ми и възглавница отгоре за бебето. Искал вече да ми "отрежат" корема 😂

# 433
Момичета, минавам за бърз отчет.
Излязоха ми резултатите за гестационен диабет, отрицателни са и съм на седмото небе. В 25 г.с моята принцеса тежи 820 гр. От днес официално стягам багажа, в петък ще летя за България. Притеснено ми е за полета, надявам се да нямам проблеми.
Супер новини, лек път, дано няма никакви проблеми с полета.

Lili, Добре дошла леко и безпроблемно бременнее, и аз съм с около +20кг в 28г.с... после ще има глад и разходки  Simple Smile

Днес изведнъж ми стана много зле... направо нямах глава.. прибрах се едва, измерих си кръвното и бау 131/74 на никъде... Sad Явно с жегите ще става все по гадно вече...

# 434
  • Terra incognita
Аз съм +6,5 кг и мисля, че са много...кръвното за сега ми е добре, пу-пу.

Общи условия

Активация на акаунт