Отговори
# 540
И аз с 1вото бебе използвах безконтактен доволна съм, но съм чувала че живота му е докато му свършат батериите, и след като смених наще отклоненията започнаха, беше от Лидл.. но ми се иска пак си взема за 1вата год.

Бочко за комари използвам, не бих сложила в количката етерично масло особено ако е истинско толкова са силни...

Взех памперс 1 26бр за родилното, 1 кашон за вкъщи и 240бр 2ка.... Вече бебка е готова добре дошла, когато дойде че и да порасне Simple Smile

# 541
Момичета, и ние започваме леко по леко да се взимаме нещо за бебчо, много се вълнувам Simple Smile)
Имам въпрос относно козметичните комплекти. Може ли да препоръчате добър? Гледам този на Avent, който е 50 и няколко лева и се чудя дали е добър?

# 542
  • Terra incognita
Какво има в този козметичен комплект на Авент?

# 543
# 544
  • София
Здравейте момичета, вчера бях на преглед 26гс+3 съм, но според лекарката ми върви малко по-дребничка бебка. Иначе каза, че всичко ѝ е наред и няма повод за притеснения.

Jasmin Първо честито за сватбата и ви пожалавам дълъг и много щастлив семеен живот. За изчисляването на майчинството ако имаш ПИК можеш да провериш тук в НОИ https://apps2.nssi.bg/CalculateMaternityBenefits/, всичко излиза директно попълнено и е по-удобно от калкулатора на кик.

За репелентите аз съм ползвала бочко и етерично масло от цитронела. Може да се капне 1-2 капки на парче плат/памучно тампонче и да се сложи близо до крачетата. Всъщност гривните за комари са напоени с него.

Започнах вече и аз да пазарувам разни неща, въпреки че имам доста от баткото. Купих бебефон с камера на доста добра промоция и помпа Медела, която също беше намалена. Много съм разочарована обаче от липсата на избор на дрешки. Разходих се един ден до Ринг мол и не можах да харесам почти нищо и не само като модел и цена, но и размери нямаше. Надявам се да позаредят скоро магазините.

# 545
И аз гледах него( сега е намален до края на месеца почти навсякъде на 49) и този на Tommee Tippee

# 546
Онлайн с дрешките не е ли по-добре?

За козметичните комплекти, който и да вземете някои части ще ви вършат работа; а други няма да ви харесат. Аз имам томи типи, някакъв дето беше само нокторезачка, ножичка и гребен и четка.

# 547
И аз гледах него( сега е намален до края на месеца почти навсякъде на 49) и този на Tommee Tippee

Според мен аспираторът за носле няма да а свърши работа, както и някои други части. С предната бременност ги гледах и двата комплекта, но като си купих нещата поотделно излезе доста по-малка сума. Сега мисля да действам по същия начин.

# 548
И аз ще си купя нещата поотделно. Даже ножичка, нокторезачка и пиличка взех от кауфланд за 3.50лв. Най - вероятно само нокторезачката ще използвам.
Иначе тези комплекти ми се струват доста скъпи и с излишни неща.

# 549
  • Terra incognita
Като се роди малкият пратих ММ да купи нокторезачка. Той се върна с комплект на Chicco, който съдържаше ножичка, нокторезачка, четка, гребен, пилички и четка за нокти. Ползвах само ножичката и гребена. Действително има доста излишни неща, колкото само да ти вземат парите.

# 550
От вещите на тези снимки съм ползвала само ножичка и помпа за нос и то друг модел - този, който е с тръбичка и се дърпа с уста.

# 551
  • Terra incognita
Никога не съм ползвала аспиратор за нос.
Иначе и аз имам този с тръбичката, но никога не е ползван.

# 552
  • София
Аз реших да ида до мола заради намалението в HM.  Баткото като беше бебе съм взимала много изгодни и хубави дрешки от тези намаления. Сега обаче беше пълна трагедия. Исках и за баткото тънки панталончета да взема, ами нямаше почти нищо в неговия размер без значение от цената и повечето бяха от плътни дебели материи.
Иначе, да онлайн май ще пазарувам то се е видяло.

За комолектите, аз бях взимала този на Авент с баткото, но ползвам само нокторезачка, пилички и термометъра. За кратко ползвах и силиконовата четка за зъбки. Ами смятам, че беше малко излишна покупка, въпреки че тогава цената беше много добра.
Онлайн с дрешките не е ли по-добре?

За козметичните комплекти, който и да вземете някои части ще ви вършат работа; а други няма да ви харесат. Аз имам томи типи, някакъв дето беше само нокторезачка, ножичка и гребен и четка.

# 553
Нм и лупилу (на лидл) са ми любими за бебешки дрешки. Подозирам, че заради кризата не са заредени магазините. А в самите молове как е положението, персоналът и хората с маски ли са? Изглежда ли ви безопасно (аз съм от паниките, но с моето кръвно, хипертония и всичко сега ми е само до някой екзотичен вирус)?

Аз съм в 28 г.с. И много се вълнувам. Все едно вчера беше 16 г.с., когато лежах в болницата. Да чукна на дърво оставащите седмици да минат гладко. Трябва да се уговорим с някой лекар за секцио, защото с хипертония и риск от прееклампсия няма друг вариант,  но много ги мразя тия неща - да звъня, да търся, изобщо. Та все отлагам за 30та седмица. Не че  късно, но ми тежи като камък на шията, обичам всичко да ми е готово.

# 554
Нм и лупилу (на лидл) са ми любими за бебешки дрешки. Подозирам, че заради кризата не са заредени магазините. А в самите молове как е положението, персоналът и хората с маски ли са? Изглежда ли ви безопасно (аз съм от паниките, но с моето кръвно, хипертония и всичко сега ми е само до някой екзотичен вирус)?

Аз съм в 28 г.с. И много се вълнувам. Все едно вчера беше 16 г.с., когато лежах в болницата. Да чукна на дърво оставащите седмици да минат гладко. Трябва да се уговорим с някой лекар за секцио, защото с хипертония и риск от прееклампсия няма друг вариант,  но много ги мразя тия неща - да звъня, да търся, изобщо. Та все отлагам за 30та седмица. Не че  късно, но ми тежи като камък на шията, обичам всичко да ми е готово.
За моловете мога да споделя, че ако имаш възможност да отидеш сутрин през делничен ден ще ти е най-добре. Но аз не бих казала, че са особено зареди особено откъм бебешки дрешки за жалост.  За маски къде носят, къде не.. то нали пак се върна да са задължителни, но е доста задушно и хората масово ги свалят, никой нищо не им казва...

Общи условия

Активация на акаунт