Q&A
Обобщени въпроси и отговори от темата *
Какво е препоръчителното лечение за безсъние по време на бременност?
Какви са причините за използване на фраксипарин и свързан ли е той с начина на раждане?
Какви са препоръките за облекчаване на тазовата болка по време на бременност?
* Предложените въпроси и отговори се генерират машинно от автоматизиран езиков модел на база потребителските мнения в темата. Генерираното съдържание може да е непълно, неактуално, подвеждащо или неподходящо. Вашите оценки спомагат за подобряване на модела и неговото усъвършенстване.
-
Какво е препоръчителното лечение за безсъние по време на бременност?
-
Какви са причините за използване на фраксипарин и свързан ли е той с начина на раждане?
-
Какви са препоръките за облекчаване на тазовата болка по време на бременност?
-
Как се диагностицира тромбофилията и как се извършва изследване за тромбофилия?
-
Какви са рисковете при тромбофилия по време на бременност?

Все още нищо не ми е готово. Добре, че една приятелка ми даде дрешки от нейното бебче, аз поотделих от каката, което ще става, но трябва прегледам, наличното, какво има и какво ще ми трябва. Отделно мисля да се подготвя с разните неща като капки за колики (може да не трябват, но да ги имам), помпички за нослето, марли, спирт, козметика за къпане и мазане и др. подобни, че не искам да е накрая всичко накуп, ама да видим. 

Аз като се движа нямам проблеми, но точно като стоя неподвижно в една поза, а и от друсането, ми е по-тежко. Догодина ще наваксваме с малките... те също ще се радвам на водата и морето вече. А на другите, които нямат проблем с возенето, благородно завиждам, че ще отидат.
Тези ВИП стаи би трябвало да са на 7 етаж. Там има и отделна операционна и родилна стая + подобрени условия. Аз там раждах и искам пак там, макар че основната причина да искам там беше, че преди пускаха постоянно няко да идва/стои при теб в стаята, а сега едва ли ще е така покрай короната
С тези тестове хич не съм наясно.