Създайте своята собствена антицелулитна програма с KräuterhoF

• 8 791
  • 277
  •   1
Отговори
# 60
  • София
За лятото понякога ходя на апаратни процедури за целулит, спазвам ограничения и увеличавам спорта.

# 61
Имам си любим скраб за тяло, който обожавам да използвам през летните месеци. Друг обичан продукт е пийл чорапите за крака.

# 62
Лазерна епилация на цяло тяло и педикюр.

# 63
Използвам по-висок фактор слънцезащитни продукти и по-хидратиращи лосиони.
След море/басейн задължително посещавам фризьор за подхранваща терапия за косата.
Пия повече вода, старая се да се храня по-здравословно.

# 64
Педикюр и почистване на лицето.

# 65
  • БГ
Отивам на фризьор да скъся и оформя ор
прическата, повече хидратация и повече движение 😊

# 66
Целогодишно си правя маски, пилинг и епилация вкъщи. Целогодишно съм и с лакирани нокти на ръцете и краката. От време на време успявам да си открадна възможност и за професионални терапии за лице и тяло.

# 67
  • оттам, откъдето започва България
Принципно нямам някакви специални разкрасителни процедури преди море.
След това извънредно положение съм наддала и въобще не мисля да се показвам лятото. За съжаление от целулита досега не съм успяла да се отърва. Досега беше само по краката, сега гледам, че и по ръцете ми се вижда. Anguished

# 68
  • София
Задължително ексфолиация на тяло, масажи за подобряване състоянието на кожата. Тази година, май ще си наложа и малка диета. Разбира се, УВ-защита

# 69
Епилация и педикюр.

# 70
Фризьор, козметик и до там.

# 71
Първо още от началото на новата година, се подлагам на диета за сваляне на всички излишни килограми. Променям си цвета на косата с по-светъл, слагам по- редовно кремове и червило и  ходя на антицелулитни процедури, но тази година поради Ковид, не съм ходила никъде. Ходя на маникюр, педикюра сама си го правя. Обличам се по -цветно за настроение. Това е..
[qуuote author=KräuterhoF link=topic=1217576.msg40763079#msg40763079 date=1589871610]
Въпреки че все още не знаем със сигурност дали лятната почивка ще се състои, време е да се подготвим за топлите месеци и да се справим с едно от най-неприятните препятствия пред женското самочувствие – целулита. Проблемът е комплексен и изисква комплексно решение, приложено с постоянство и дисциплина. И докато повишеният прием на вода, правилното хранене и редовните тренировки със сигурност са важни, те не са единственото, което може да помогне. Качествената антицелулитна козметика дава видим резултат, а сега е най-подходящото време да я включите в арсенала си!

„Кройтерхоф“ предлага четири антицелулитни продукта, с които може да създадете своята собствена комплексна антицелулитна програма.

Антицелулитен душ гел ексфолиант, който почиства порите и премахва мъртвите кожни клетки, като подготвя кожата за следващите стъпки от антицелулитната програма и повишава тяхното усвояване. Със свеж аромат и хидратираща формула с алое, пантенол и алантоин.

Антицелулитен серум – интензивна 14-дневна терапия за бързи резултати. Високотехнологичият комплекс от карнитин, кофеин и есцин (екстракт от див кестен) редуцира мастните депа, дренира тъканите и активира синтеза на колаген. Есцинът има укрепващо и заздравяващо кръвоносните съдове действие, което прави антицелулитния серум чудесно решение и за тези от Вас с разширени вени.

Антицелулитен гел – най-продаваният продукт против целулит на родния пазар. И има защо – гелът действително заглажда кожата, подобрява процесите на регенерация на клетките и ускорява липолитичните процеси. С изразен загряващ ефект и бързопопиваща формула, която не оставя мазни следи.

Боди лифт гел – лосион за тяло с фина крем-гел консистенция, с карнитин и специален фотокомплекс за отслабване. Съдейства за намаляване на излишните мастни натрупвания и редуцирането на целулита. Термонеутралната формула може да бъде нанасяна без дискомфорт и върху по-нежните зони като корема и вътрешната част на бедрата.

Включете се в играта на KräuterhoF и BG-Mamma!

Спечелете два антицелулитни продукта „Кройтерхоф“ по Ваш избор и се радвайте на изваяна фигура без целулит през лятото, като отговорите на въпроса: Кои са любимите Ви разкрасителни процедури, с които се подготвяте за летния сезон?

На 27 май ще изтеглим петима късметлии, които ще получат два продукта по избор от представените в темата.

Моля, запознайте се с общите условия на активацията тук.
[/quote]

# 72
Започнам ексфолиране на кожата, минавам на повече хидратиращи продукти, оправям педикюра и освежавам прическата.

# 73
Любимите ми процедури са ексфолиране на кожата с кафе и маникюр.

# 74
Педикюр с летни цвтове и ексфолиране на кожата.

Общи условия

Активация на акаунт