Откраднат живот: Системата 🎬 тема 99 финал на сезона

• 33 682
  • 739
  •   1
Отговори
# 195
Майче, веднага ти казвам кого можеха да гътнат - Биляна. Практикуващ лекар, на първа линия. Има и кой да страда в болницата за нея, има и коя да го утеши.
Така или иначе явно няма намерение да се връща, Алекс остава единствен родител на детето и е свободен да се прибере с него в България, да спаси Кая от мъката, наречена  Христо, и да направят сестричка на каксеказваше детето.
Чиста работа. Ем вълкът цял, ем агнето сито - както е казал мъдрецът.

Последна редакция: чт, 21 май 2020, 10:06 от Donna Paulsen

# 196
  • Бургас
Хъмбъл, аз съм на твоето мнение за Зорница, Марио и Хаджито. Хич не го виждам силен психически Марио, напротив върви към пълна психоза.
Днес в На Кафе ще бъде Здрава Каменова.
Има и интервю с Алекс Алексиев.

# 197
Дона, еми може би не са искали да е герой с две деца, едното от, които е невръстно, аз така си го обеснявам.
А и ти каза за повторението, това ще е толкова Карагьозов Grinning - бившата жена умряла, взел детето и беш при Кая Grinning

# 198
Биляна е здрава, млада жена. И да се зарази, по-вероятно е да оздравее, а не да умре. Mного по-недостоверно и по-психарско е да уморят човек без придружаващи заболявания и майка на две малки деца. Дайте да се разграничим от личните си пристрастия.
Освен това нямаше да има никакво отношение към другите истории. Kакво трябваше да ни разкажат, как Биляна се е борила да й свалят респиратора, в полза на други, имащи повече шанс да оцелеят?

# 199
  • София
Биляна би трябвало да е в майчинство Stuck Out Tongue Winking Eye

Я ми припомнете Хъмбъл що разлюби старата си любов? Joy

# 200
Биляна би трябвало да е в майчинство Stuck Out Tongue Winking Eye

Я ми припомнете Хъмбъл що разлюби старата си любов? Joy
Тъй става понякога в живота🤣

Причината не е, че сега си имам друг любимец. Просто два сезона се опитвах с Табаков, но там очакванията ми се разминаха с това как се справи Иван Юруков с ролята.
Иначе имаше моменти, в които искрено му се радвах. На Батко, имам предвид.

Последна редакция: чт, 21 май 2020, 11:38 от HumbleDrumble

# 201
  • София
Аз пък се изумявам колко краткосрочна е зритеската памет и всичко по-старо от последните 2-3 епизода бива забравено и зачеркнато, все едно не е било. Апостолова е доста последователна в изграждането на образите си и рядко излиза от тях, а вече е въпрос на възприятия дали ние ги харесваме или не Wink
Колкото до Тони и Биляна - смъртта на Тони доведе до сделка между Тасев и бизнесмена, от което ще произтече нещо по-голямо за болницата. Това развитие нямаше да се случи ако вместо малкия Ковачев беше Биляна.
Да тъпо е, гадно е, но има логика в подобно развитие.

# 202
Промото:
https://play.nova.bg/video/ochakvaite/season-0/ochakvaite-2020-0 … -stolen-life-tazi

Социалната дистанция на Христо и Цвети е впечатляваща Grinning

# 203
  • София
Май ще заразят Пенев с Корона Вирус. Здрава Каменова каза, че утре ще видим нова пречка пред тяхната любов Wink

# 204
Промото:
https://play.nova.bg/video/ochakvaite/season-0/ochakvaite-2020-0 … -stolen-life-tazi

Социалната дистанция на Христо и Цвети е впечатляваща Grinning
Христо да награбва толкова страстно Кая както Цвети, не съм виждала Joy

# 205
  • София
Роси, някои гледат сериала като фон - после питат за Табаков / например/ Joy
Други са/ сме маниаци - гледат някои сцени по няколко пъти, пускат на забавен каданс... и после се чудят защо останалите не са разбрали нещо си Stuck Out Tongue Winking Eye

Последна редакция: чт, 21 май 2020, 11:39 от almadji

# 206
Смисълът зад смъртта на Тони за мен се корени в разговора на Врабчев и Марио. Има една голяма група хора, които се мислят за недосегаеми от вируса и не искат да спазват никакви мерки, защото са млади и здрави и гледат на заболяването като на естествен отбор. Но от нас зависи не само нашето здраве, а и чуждото. Може да заразиш някой уязвим, който също е нечий близък и не е заслужавал по никакъв начин това. Да накара поне някои хора да преосмислят позицията си. При това Тони беше млад човек с мечти, идеалист, с добро сърце. Можеше в една нормална ситуация още дълги години да живее, да създаде семейство и т.н. Много е тъжно, но за мен е добре замислено. Само ми дойде в повече цялата драма да се трупа на Марио и не мога да разбера защо трябваше едно след друго - първо стерилен, после научава за предполагаема изневяра, след това Зорница е бременна, но той вече има всички основания да мисли, че не от него и накрая и брат му, за когото цял живот се е грижил - умира. Ами както беше казал някой по-назад в темата - най-големият проблем на сценария е липсата на мярка.

# 207
  • София
Ами струпа се накуп върху Марио, защото съкратиха сериала с 10 епизода и се наложи да пренапишат сценария и да наблегнат на една конктретна история, в случая тази на Марио и Зорница.

# 208
Ами струпа се накуп върху Марио, защото съкратиха сериала с 10 епизода и се наложи да пренапишат сценария и да наблегнат на една конктретна история, в случая тази на Марио и Зорница.
Роси, най-вероятно това е причината плюс факта, че Велислав страхотно се справя с ролята и ни докосва всички, но можеше една идея да смекчат драмата около бременността на Зорница според мен. Както и да е  - така са решили сценаристите.

# 209
Тасев ще се "запознае" със съдружника на Методиев Joy
Цитат
Методиев пристига в болницата на среща с д-р Тасев и му съобщава, че иска той да се запознае с негов партньор на доста необичайно място. Кой е този човек и защо Борис ще остане вцепенен от срещата?

Междувременно здравословен проблем ще отведе Зорница при д-р Хаджихристев. Какви впечатления ще остави това у колегите, които ги виждат, и от кого ще узнае д-р Огнянова да смъртта на Тони?

Поредна среща между Цвети и Христо ще постави отново отношенията им на карта. Какво ще се случи между двамата? Ще разбете тази вечер точно в 20:00! 

Общи условия

Активация на акаунт