Откраднат живот: Системата 🎬 тема 99 финал на сезона

• 33 680
  • 739
  •   1
Отговори
# 210
Тасев ще се "запознае" със съдружника на Методиев Joy
Цитат
Методиев пристига в болницата на среща с д-р Тасев и му съобщава, че иска той да се запознае с негов партньор на доста необичайно място. Кой е този човек и защо Борис ще остане вцепенен от срещата?

Междувременно здравословен проблем ще отведе Зорница при д-р Хаджихристев. Какви впечатления ще остави това у колегите, които ги виждат, и от кого ще узнае д-р Огнянова да смъртта на Тони?

Поредна среща между Цвети и Христо ще постави отново отношенията им на карта. Какво ще се случи между двамата? Ще разбете тази вечер точно в 20:00! 
Фотев явно е дозата комедия, от която се нуждаем. Joy Обаче Бинев е страхотен - само заради него се кефя на тези безумия с връщането на Фотев отново и отново.

# 211
  • София
Зорница от Захариев ли ще разбере за смъртта на Тони?

# 212
Зорница от Захариев ли ще разбере за смъртта на Тони?
Съдейки по промото след епизода - да, явно Марио е решил да ѝ спести новината. Или просто не са се виждали до този момент.

# 213
Aнонсът пак е изключително информативен Joy

# 214
Промото:
https://play.nova.bg/video/ochakvaite/season-0/ochakvaite-2020-0 … -stolen-life-tazi

Социалната дистанция на Христо и Цвети е впечатляваща Grinning
Христо да награбва толкова страстно Кая както Цвети, не съм виждала Joy
Е, то па щото тоя бухал Цвети предизвиква такава страст, че как да не я награбиш!! Все опулена, все гледа надолу, с грозни дрехи, без  живец... Страст се лее на литри! Мое мнение си е, не ангажирам никого Simple Smile

# 215
Aнонсът пак е изключително информативен Joy

Явно са го писали преди промото 😂😂😂

# 216
  • Разпиляна във въображението
Много тъпо с Методиев. Такава драма около съпругата му, в нейна част ала-баба и накрая Фотев. Нищо смислено няма, а и смятам, че Апостолова просто търси шок.

# 217
  • София
Май съм единствената, но на мен Цвети ми е симпатична. По-скоро Яна Титова ми е симпатична. От Цвети сме видели само една изтормозена майка. Надявам се в следващия сезон на видим повече от нея.
А Рачков кога ще се появи? За да не гледам тогава.

# 218
И аз харесвам Цвети и ми харесват с Христо.

# 219
Cпоред седмичния анонс Рачков ще се появи на финала.

И аз харесвам Яна Титова. Историята на Христо и Цвети не ми е интересна, но не разбирам защо героинята е толкова осъждана.

# 220
  • Кърджали
Аз нямам нищо против Цвети, но виж Христо все повече ми опротивява. Не помня кога за последно се държа като мъж. Като свестен мъж, щото като мъж идиот често се проявява.

# 221
Христо успешно му градят образ на мухльо, който веднъж не можа да каже директно какво иска. Но и Цвети не показа много притеснения, че се намесва в една връзка. С историята на Христо и Кая тотално забиха от доста време. В началното имаше потенциал, но това временно излизане на Карамазов от сериала съсипа нещата. Явно не знаят какво да ги правят вече и затова вкараха Цвети и Кари.
Но той пък Христо избра най-добрия момент да се отдава на страстта - работи в болница, пандемия има, а възлюбената му има дъщеря с левкемия? Rolling Eyes

# 222
  • София
Карагьозов е свързан с Пепе и каквато история измислят за Пепе, в такава ще вкарат Христо. Stuck Out Tongue Winking Eye

# 223
Май никой тук няма проблем с Цвети, а с Христо. Ако той се сети да се държи като мъж, всичко ще е точно.

# 224
  • Разпиляна във въображението
Май никой тук няма проблем с Цвети, а с Христо. Ако той се сети да се държи като мъж, всичко ще е точно.

Е, той ще се държи като мъж с Цвети - май я затиска по стените, но преди това ще е бил мухльо при Кая. А може и обратното да е.

Общи условия

Активация на акаунт